Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Anusia i reszta:loveu:

oznajmiam chwilową nieobecność trwa remont pokoju:p
więc wróce jak będe mogła lub miała czas....
Aga :calus:aż tak żle?[/QUOTE]

Cze Dario-Ewo! :loveu:
A pokazesz wytapetowany pokoik??

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Anusia i reszta:loveu:

oznajmiam chwilową nieobecność trwa remont pokoju:p
więc wróce jak będe mogła lub miała czas....
Aga :calus:aż tak żle?[/quote]

[SIZE=1][COLOR=lightblue]Chwilowo zupełnie na poważnie, jest b.źle co oznacza smutne skutki, o których teraz dyskutujemy i albo razem albo będzie oddzielnie, psów nie pozwolę sobie odebrać. [/COLOR][/SIZE]
[quote name='Anusia & Alutka'][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSgaah.gif[/IMG] nie denerwuj mnie!![/quote]

No cio Ty, a kici kici, ćwiczysz mięście twarzy?

Posted

[quote name='Pegaza']osz tak mi przykro Aga życze zeby sie ułozyło :calus:

dobra ja znikam do roboty papapa:loveu: trzymajcie się Aga i reszta :loveu:[/quote]

Miłego tapetowania, cóż za śliczny czasownik :evil_lol:

[SIZE=1][COLOR=lightblue]Wciąż widzę szansę dla nas, ale tylko pod pewnymi rygorystycznymi względami...[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Aga76'][SIZE=1][COLOR=lightblue]Chwilowo zupełnie na poważnie, jest b.źle co oznacza smutne skutki, o których teraz dyskutujemy i albo razem albo będzie oddzielnie, psów nie pozwolę sobie odebrać. [/COLOR][/SIZE]

[/quote]
[COLOR=PaleTurquoise]Matko Aguś :-o Aż tak źle?? [/COLOR][COLOR=PaleTurquoise]:placz:[/COLOR][COLOR=PaleTurquoise] U mnie wczoraj też pow[/COLOR][COLOR=PaleTurquoise]ażne rozmowy były :placz:[/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia']Ach .. nie chce mi sie myśleć o tym .. [COLOR=paleturquoise]za 2 h znów będzie źle .. :-([/COLOR][/quote]

Ja dopiero po 18-ej będę w domu.

Posted

[quote name='tigrunia'][COLOR=paleturquoise]Ja myślę, że u nas to się jeszcze troche pokula ale jak długo ..[/COLOR] :-([/quote]

[SIZE=1][COLOR=lightblue]Jeśli widzisz szansę na poprawę to rozmawiaj...[/COLOR][/SIZE]

Asertywność [COLOR=pink]srasertywność[/COLOR] :roll:

Posted

[quote name='Aga76'][SIZE=1][COLOR=lightblue]Jeśli widzisz szansę na poprawę to rozmawiaj...[/COLOR][/SIZE]

Asertywność [COLOR=pink]srasertywność[/COLOR] :roll:[/quote]

[COLOR=PaleTurquoise]Kurde.. jakąś tam widze, ale sama nie wiem .. :shake: Dziś pogadamy konkretnie bo wczoraj on ze mną na pół śpiąco rozmawiał :/[/COLOR]