Anusia & Alutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Aga76']Ślicznie podskakujesz :loveu: [/QUOTE] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSgaah.gif[/IMG] nie denerwuj mnie!! Quote
Anusia & Alutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Anusia i reszta:loveu: oznajmiam chwilową nieobecność trwa remont pokoju:p więc wróce jak będe mogła lub miała czas.... Aga :calus:aż tak żle?[/QUOTE] Cze Dario-Ewo! :loveu: A pokazesz wytapetowany pokoik?? Quote
Pegaza Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 pokaże piękny pokoik wytapetowany pokaże łozko pietrowe w wykonaniu Marka pisałam już że on wszystko umie zrobic:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Pegaza']pokaże piękny pokoik wytapetowany pokaże łozko pietrowe w wykonaniu Marka pisałam już że on wszystko umie zrobic:loveu:[/QUOTE] Nieraz pisalas... :cool1: Quote
Aga76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Anusia i reszta:loveu: oznajmiam chwilową nieobecność trwa remont pokoju:p więc wróce jak będe mogła lub miała czas.... Aga :calus:aż tak żle?[/quote] [SIZE=1][COLOR=lightblue]Chwilowo zupełnie na poważnie, jest b.źle co oznacza smutne skutki, o których teraz dyskutujemy i albo razem albo będzie oddzielnie, psów nie pozwolę sobie odebrać. [/COLOR][/SIZE] [quote name='Anusia & Alutka'][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSgaah.gif[/IMG] nie denerwuj mnie!![/quote] No cio Ty, a kici kici, ćwiczysz mięście twarzy? Quote
Pegaza Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 osz tak mi przykro Aga życze zeby sie ułozyło :calus: dobra ja znikam do roboty papapa:loveu: trzymajcie się Aga i reszta :loveu: Quote
Aga76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Pegaza']osz tak mi przykro Aga życze zeby sie ułozyło :calus: dobra ja znikam do roboty papapa:loveu: trzymajcie się Aga i reszta :loveu:[/quote] Miłego tapetowania, cóż za śliczny czasownik :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=lightblue]Wciąż widzę szansę dla nas, ale tylko pod pewnymi rygorystycznymi względami...[/COLOR][/SIZE] Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Aga76'][SIZE=1][COLOR=lightblue]Chwilowo zupełnie na poważnie, jest b.źle co oznacza smutne skutki, o których teraz dyskutujemy i albo razem albo będzie oddzielnie, psów nie pozwolę sobie odebrać. [/COLOR][/SIZE] [/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Matko Aguś :-o Aż tak źle?? [/COLOR][COLOR=PaleTurquoise]:placz:[/COLOR][COLOR=PaleTurquoise] U mnie wczoraj też pow[/COLOR][COLOR=PaleTurquoise]ażne rozmowy były :placz:[/COLOR] Quote
Aga76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Przypadki chodzą po ludziach, że tak powiem :roll: życie... Quote
Kasia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Trzymamy kciuki aby wszystko sie ułożyło na lepsze :loveu: Trza w to wierzyć!!! Quote
Anusia & Alutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 O w morde! To ja szykuje atomowke, ino musze zasieg zmniejszyc do 4 minut. [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]Tak nie mozna buuu.[/COLOR][/SIZE] Quote
Aga76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Atomówka się przyda :loveu: [SIZE=1][COLOR=lightblue]wiara się kurczy...[/COLOR][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Aga76']Atomówka się przyda :loveu: [/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]oj buuu jak sie kurczy to niedobrze jest[/COLOR][/SIZE] :evil_lol: Agus, bo ja se bede musiala isc sie uczyc... Quote
Aga76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Oj buu, to idź... oj buu to może do wieczora ? Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Aga76']Przypadki chodzą po ludziach, że tak powiem :roll: życie...[/quote] Niesprawiedliwe to życie :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Aga76']Oj buu, to idź... oj buu to może do wieczora ?[/QUOTE] Musze oj buuu. Jeszcze tyle do przerobienia... :shake: to do wieczora :loveu: Quote
Aga76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='tigrunia']Niesprawiedliwe to życie :placz:[/quote] Tego nie wiem, może jest w tym ukryty sens... Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Aga76']Tego nie wiem, może jest w tym ukryty sens...[/quote] Ach .. nie chce mi sie myśleć o tym .. [COLOR=PaleTurquoise]za 2 h znów będzie źle .. :-([/COLOR] Quote
Aga76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='tigrunia']Ach .. nie chce mi sie myśleć o tym .. [COLOR=paleturquoise]za 2 h znów będzie źle .. :-([/COLOR][/quote] Ja dopiero po 18-ej będę w domu. Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Aga76']Ja dopiero po 18-ej będę w domu.[/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Ja myślę, że u nas to się jeszcze troche pokula ale jak długo ..[/COLOR] :-( Quote
Aga76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='tigrunia'][COLOR=paleturquoise]Ja myślę, że u nas to się jeszcze troche pokula ale jak długo ..[/COLOR] :-([/quote] [SIZE=1][COLOR=lightblue]Jeśli widzisz szansę na poprawę to rozmawiaj...[/COLOR][/SIZE] Asertywność [COLOR=pink]srasertywność[/COLOR] :roll: Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Aga76'][SIZE=1][COLOR=lightblue]Jeśli widzisz szansę na poprawę to rozmawiaj...[/COLOR][/SIZE] Asertywność [COLOR=pink]srasertywność[/COLOR] :roll:[/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Kurde.. jakąś tam widze, ale sama nie wiem .. :shake: Dziś pogadamy konkretnie bo wczoraj on ze mną na pół śpiąco rozmawiał :/[/COLOR] Quote
Recommended Posts