madziasto4 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Kasia']Smak tego soku brzozowy jest? :roll:[/QUOTE] Pewnie tak skoro to sok z brzozy:evil_lol: Ale dobry jest, taki lekko słodkawy, ale nie mdły, raczej orzeźwiający :grins: A jaki zdrowy :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Pegaza']A ja sem tak przyszła i chyba humora nie mam:shake:[/QUOTE] Czesc :grins: [quote name='madziasto4']Przyszłam z sokiem z brzozy :grins:[/QUOTE] Czesc :grins: [quote name='Kasia']Smak tego soku brzozowy jest? :roll:[/QUOTE] Czesc :grins: A ja humor dobry mam, wystarczy ze se poczytam wydzialowe forum :roflt: Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ja tyż ma humora bo jutro jedziemy do Ikei :lol: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ło Jezu, co tym razem na tym forum wydziałowym? Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Kasia']Ja tyż ma humora bo jutro jedziemy do Ikei :lol:[/QUOTE] Jak jutro bu. [quote name='madziasto4']Ło Jezu, co tym razem na tym forum wydziałowym?[/QUOTE] No se zobacz w ten temat. Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ja wole jakosc, nie ilosc :eviltong: Serniczek przez ciocie robiony mniam :loveu: A ja Ci odpowiem bry, bo humorek dzis mam.[/quote] A cp Ty myślisz, że nasz nie dobre ? Pewnie , że pycha!! Serniczki wyjątkowo ! :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='tigrunia']A cp Ty myślisz, że nasz nie dobre ? Pewnie , że pycha!! Serniczki wyjątkowo ! :loveu:[/QUOTE] Sama chemia i spulchniacze. Moj lepsiejszy. Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Sama chemia i spulchniacze. Moj lepsiejszy.[/quote] absolutnie! U nas na naturalnych surowcach się robi! :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='tigrunia']absolutnie! U nas na naturalnych surowcach się robi! :roll:[/QUOTE] Taaaa surowce moze i naturalne ale dodatki nie :cool1: Quote
tigrunia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Taaaa surowce moze i naturalne ale dodatki nie :cool1:[/quote] Do serników kochana to akurat nic nie dodajemy :shake: Dobry we wtorek :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='tigrunia']Do serników kochana to akurat nic nie dodajemy :shake: Dobry we wtorek :multi:[/QUOTE] Iiiii tak, nie wierze. Do sernikow najwiecej sie dodaje. Dobry :grins: [quote name='Kasia']Cześć. I czołem.[/QUOTE] Halo Kasiu :hand: Quote
Anusia & Alutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='madziasto4']Cze :grins:[/QUOTE] Cze :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cześć Anusia. Ja serników ze sklepu nie lubię. Lepsze są własne, domowe :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Czesc Sarus :loveu: Ale posucha na dogo... :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Aga76']Cze A&A :loveu:[/QUOTE] Aaaaagus :calus: Przyszlas juz na dobre? [quote name='Kasia']Dobry na tym pustkowiu...:grins:[/QUOTE] Szesc Kasiu. Ale mi sie zieeeewa... Quote
Aga76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [SIZE=1][COLOR=lightblue]Chciałabym, ale nie wiem, czy dam radę czy przypadkiem znów się nie zaszyję w ciemnym kącie...[/COLOR][/SIZE] zobaczymy :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='madziasto4']Tadam! Jezdem :grins:[/QUOTE] Oooo co za suprise i to przez 10... [quote name='Aga76'][SIZE=1][COLOR=lightblue]Chciałabym, ale nie wiem, czy dam radę czy przypadkiem znów się nie zaszyję w ciemnym kącie...[/COLOR][/SIZE] zobaczymy :loveu:[/QUOTE] Nie zgadzam sie! :motz: Quote
Aga76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Nie zgadzam sie! :motz:[/quote] Ślicznie podskakujesz :loveu: [SIZE=1][COLOR=lightblue]Staram się odbić od dna psychicznego...[/COLOR][/SIZE] Quote
Pegaza Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Cze Anusia i reszta:loveu: oznajmiam chwilową nieobecność trwa remont pokoju:p więc wróce jak będe mogła lub miała czas.... Aga :calus:aż tak żle? Quote
Recommended Posts