madziasto4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']To zrob i przeslij jelopie jeden! To skoro i tak umieram, to tera powiem Ci Madzka, ze....[/QUOTE] Zrobię niebawem. I Ci wyślę, ale fotkę :evil_lol: Że? [quote name='tigrunia']O matko.. kto teraz po Tobie bidulko posprzata ? :shake: :evil_lol:[/QUOTE] Krasnoludki :grins: Albo Kot Borys i Alutka wyliżą talerzyki nie? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia']O matko.. kto teraz po Tobie bidulko posprzata ? :shake: :evil_lol:[/QUOTE] Chyba rodzice sie juz tym zajeli. :evil_lol: Widzialam ze tato zmywal. Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Chyba rodzice sie juz tym zajeli. :evil_lol: Widzialam ze tato zmywal.[/quote] Ale chociaż tez sie cos najedli czy sama zjadłaś ?? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia']Ale chociaż tez sie cos najedli czy sama zjadłaś ?? :evil_lol:[/QUOTE] No jak nie jak tak. Nie śiśkie kutaki wrzucilam do sosu wiec co chwile podjadali bo fajowo chrupiacy byl. Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Aaaaaanuś żyyyjesz jeszcze????? Jak Twe czynności życiowe?????? Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Anusia jak wrócisz to powiedz skąd ten Michał sie wział ? Bo włączylam w połowie i w tej przychodni juz był :p Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia'] Anusia jak wrócisz to powiedz skąd ten Michał sie wział ? Bo włączylam w połowie i w tej przychodni juz był :p [/quote] :roflt::roflt: TEN Michał to brat Marysi. Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Kasia']:roflt::roflt: TEN Michał to brat Marysi.[/quote] Ja wiem, ze to jej brat , ale jak on sie wziął spowrotem w PL ? Bo przeciez w USA był Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia']Anusia jak wrócisz to powiedz skąd ten Michał sie wział ? Bo włączylam w połowie i w tej przychodni juz był :p[/QUOTE] No jak skad sie wzial? Z USA. Quote
Pegaza Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 normalnie samolotem wrócił:lol: tak myśle :roll: Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia'] Ja wiem, ze to jej brat , ale jak on sie wziął spowrotem w PL ? Bo przeciez w USA był [/quote] Se przyjechał, znaczy wrócił na stałe se. Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia'] Kurde .. ale czemu wrocił ??? [/quote] Pewnie Mu się kasa kończyła i trza było przywrócić Jego wątek :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Kasia']Pewnie Mu się kasa kończyła i trza było przywrócić Jego wątek :evil_lol:[/QUOTE] Tez tak mysle, bo on taki niezdecydowany. Rzuca role, wraca, rzuca, wraca :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Kawusiowe dzien dobry bardzo [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LScoffe.gif[/IMG] Quote
Pegaza Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 dzien dobry, dobry to się okaże zalezy dla kogo hihi co tam w świecie słychać?:p Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Pegaza']dzien dobry, dobry to się okaże zalezy dla kogo hihi co tam w świecie słychać?:p[/QUOTE] Dobry :grins: W swiecie to nie wim, ale u mnie slychac administracyjne gospodarcze :evil_lol: I chinszczyzne ktora mi sie tlucze po berecie i ktorej chiba jeszcze trpszke mam i zaraz skonsumuje. [quote name='madziasto4']Dzień dobry bezkawusiowe :p[/QUOTE] Cze. Ty dalej "chora"? Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] I chinszczyzne ktora mi sie tlucze po berecie i ktorej chiba jeszcze trpszke mam i zaraz skonsumuje. Cze. Ty dalej "chora"?[/QUOTE] Potrzebuję wiedzieć co to skrobia kukurydziana. I wyślę kogoś po kasztany wodne, cokolwiek to jest :evil_lol: Znaczy to podobno purée z puszki dostępne u nas :hmmmm: "Chora" nie, ale chora taaak. Gorączkę mam głąbie. Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dzisiaj ten kutak jeszcze lepszy. Goraczka? Tiaaaaaaa :cool1: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']Potrzebuję wiedzieć co to skrobia kukurydziana. I wyślę kogoś po kasztany wodne, cokolwiek to jest :evil_lol: Znaczy to podobno purée z puszki dostępne u nas :hmmmm: "Chora" nie, ale chora taaak. Gorączkę mam głąbie.[/quote] Te .. Madzka a ja mam pytanie .. bo tak sie wczoraj wieczorkiem zastanawiałam nad wykonaniem tej Chińszczyzny własnoręcznie (tzn. nie mrożoną kupic tylko samemu wkonać .. b zaraz sie któraś doczepi:p) tylko powiedz mi czy są gdzieś w sklepach te ich grzybki (nie wiem jak sie nazywają.. coś na m.. mao.. mong .. :niewiem:) Cze Anusia .. dawaj Alutke!!:mad: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']Te .. Madzka a ja mam pytanie .. bo tak sie wczoraj wieczorkiem zastanawiałam nad wykonaniem tej Chińszczyzny własnoręcznie (tzn. nie mrożoną kupic tylko samemu wkonać .. b zaraz sie któraś doczepi:p) tylko powiedz mi czy są gdzieś w sklepach te ich grzybki (nie wiem jak sie nazywają.. coś na m.. mao.. mong .. :niewiem:) Cze Anusia .. dawaj Alutke!!:mad:[/QUOTE] No, przemyślała i sama chce zrobić, już mówię :p To są grzyby mun, suszone, tak wyglądają [IMG]http://taotao.pl/_upload/_products/53_Grzyby_MUN_TT_50g.jpg[/IMG]. Normalnie dostępne w dobrze zaopatrzonych sklepach, w każdym hipermarkecie są (Tesco, Real). A jak masz gdzieś Bomi pod nosem, to tam wszystko kupisz. Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 No wiedziałam, ze coś na m .. :multi: Dzięki Madzka .. jak będę robić to się odezwe po przepisik jakiś :cool3: Dziś zrobie mrożone bo kupiłam to szkoda, zeby sie zmarnowało Quote
Recommended Posts