madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Cze wszystkim! A pewno ze sama!! Cos slodkiego bym zjadla...[/QUOTE] Cześć kłamczucho :grins: Cukru se zjedz :turn-l: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Halllooooo......... Jest tu kto??????????[/QUOTE] Ja jestem :hand: Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ja jestem :hand: [/quote] Miłości nie patrzysz? :grins: Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Miłości nie patrzysz? :grins:[/QUOTE] Nie przypominaj! Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Miłości nie patrzysz? :grins:[/QUOTE] No nie patrze, bo sie w monitora zapatrzylam i o. Quote
Pegaza Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 yol yol yol se przyszlam wam nalot zrobic czy jesteście grzeczne:eviltong: Quote
Pegaza Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 no to dobrze to w takim razie udaje się na spoczynek... dobranoc:loveu: ale zanim spanie to se zeżre spagetii :eviltong: a potem sie zobaczy...:cool1: a potem lulu papa Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='madziasto4']Grzeczne, grzeczne :eviltong:[/QUOTE] Grzeczniusiunie :loveu: [quote name='Pegaza']no to dobrze to w takim razie udaje się na spoczynek... dobranoc:loveu: ale zanim spanie to se zeżre spagetii :eviltong: [B]a potem sie zobaczy[/B]...:cool1: a potem lulu papa[/QUOTE] No taaak, sie zobaczy. A potem łoze sie zawala! Quote
Pegaza Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 cze anusia:loveu: taa loże wzmocnione przez m-a nie ma prawa sie rozwalić pod spiącymi:cool1: a tak wogle u nas aura typowa jesienna jest ponuro szaro i ciemno buuu potrzebuje słońca natychmiast... Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Pegaza']cze anusia:loveu: taa loże wzmocnione przez m-a nie ma prawa sie rozwalić pod spiącymi:cool1: a tak wogle u nas aura typowa jesienna jest ponuro szaro i ciemno buuu potrzebuje słońca natychmiast...[/QUOTE] Czesc Dario-Ewo :loveu: Ino jak sie spi intensywnie bardzo, to jednak ma prawo, chiba... Tez kcialabym troche slonca, takiego poznowiosennego albo wczesnojesiennego, bo takie bardzo lubie. Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Cześć Pochmurniaki :loveu: U nas wczoraj zonko tak ładnie świeciło, prawie jak na wiosenkę... a dzis znów ciemno i brzydko... Quote
Pegaza Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 :cunao::cunao::cunao: [SIZE=1][/SIZE] no więc słoneczko na chwile zaświeciło [SIZE=1][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Czesc! Sluchajta, zrobilam chinolskie zarelko. Bylo piszne :loveu: Slodko-kwasne na maxa. Ino robilam je 2,5h :cool1: A tera jestesm straaasznie senna. Madzka cholero! Quote
Jofka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc! Sluchajta, zrobilam chinolskie zarelko. Bylo piszne :loveu: Slodko-kwasne na maxa. Ino robilam je 2,5h :cool1: A tera jestesm straaasznie senna. Madzka cholero![/quote] i żyjesz po przepisie Madzi??:cool3: Quote
madziasto4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc! Sluchajta, zrobilam chinolskie zarelko. Bylo piszne :loveu: Slodko-kwasne na maxa. Ino robilam je 2,5h :cool1: A tera jestesm straaasznie senna. Madzka cholero![/QUOTE] Znaczy, że z tego mojego przepisa? :loveu: 2,5 h, ło matkoo :mdleje: Mnie to niewiele ponad godzinkę zajęło :stupid: Oj, to Tobie by moje sajgonki z pół dnia zajęły :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Jofka']i żyjesz po przepisie Madzi??:cool3:[/QUOTE] No mowie ze senna jestem niezwykle. Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='madziasto4']Znaczy, że z tego mojego przepisa? :loveu: 2,5 h, ło matkoo :mdleje: Mnie to niewiele ponad godzinkę zajęło :stupid: Oj, to Tobie by moje sajgonki z pół dnia zajęły :megagrin:[/QUOTE] To mowie przecie ze jak ja gotuje to pol dnia mi schodzi! Zwykla jejeczniczka, znaczy nie taka zwykla, ino moja, pol godziny, to co dopiero kutak w ciecie! Quote
madziasto4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] A tera jestesm straaasznie senna. Madzka cholero![/QUOTE] Mój plan się udał :knuje: Quote
madziasto4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']To mowie przecie ze jak ja gotuje to pol dnia mi schodzi! Zwykla jejeczniczka, znaczy nie taka zwykla, ino moja, pol godziny, to co dopiero kutak w ciecie![/QUOTE] To mówię Ci, sajgonki byś cały dzień robiła. Bo mnie za pierwszym razem 4-5 godzin całość przygotowań zajęła. :mdleje: Łącznie ze smażeniem. Tera już 2/2,5 godzinki jak się uwinę. Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='madziasto4']Mój plan się udał :knuje:[/QUOTE] A wiec zegnajcie :-( [quote name='madziasto4']To mówię Ci, sajgonki byś cały dzień robiła. Bo mnie za pierwszym razem 4-5 godzin całość przygotowań zajęła. :mdleje: Łącznie ze smażeniem. Tera już 2/2,5 godzinki jak się uwinę.[/QUOTE] Nie robilabym bo bym sie nawet nie probowala za to zabierac! Quote
madziasto4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']A wiec zegnajcie :-( Nie robilabym bo bym sie nawet nie probowala za to zabierac![/QUOTE] Ciao :hand: :evil_lol: Nie wiesz co tracisz :loveu: Moje sajgonki są pycha :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='madziasto4']Ciao :hand: :evil_lol: Nie wiesz co tracisz :loveu: Moje sajgonki są pycha :grins:[/QUOTE] To zrob i przeslij jelopie jeden! To skoro i tak umieram, to tera powiem Ci Madzka, ze.... Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc! Sluchajta, zrobilam chinolskie zarelko. Bylo piszne :loveu: Slodko-kwasne na maxa. Ino robilam je 2,5h :cool1: A tera jestesm straaasznie senna. Madzka cholero![/quote] O matko.. kto teraz po Tobie bidulko posprzata ? :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts