Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dzien dobry śiśkim :loveu: Ogladam trzecia serie prison break. Jestem po 4 odcinku :razz: Gazetka to nie zaden SE ino F :eviltong: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Dzien dobry śiśkim :loveu: Ogladam trzecia serie prison break. Jestem po 4 odcinku :razz: Gazetka to nie zaden SE ino F :eviltong:[/quote] ta sama półka:eviltong: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dobry :multi: Cóż me oczy widzą.. czy to Alutka??:-o No no no .. Anusie coś sumienie chyba ruszyło :evil_lol: Pikna fotka :loveu: Ale i tak mało :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Anusia nie ma sumienia :p :eviltong: Quote
Kasia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ogladam trzecia serie prison break. Jestem po 4 odcinku :razz: [/quote] Na początku listopada obejrzałam z tej serii 8 odcinek i do tej pory czekam na 9....ma być dopiero po 15 stycznia :cool1: Wiesz co to za męczarnia??? Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Anusia a ja Ci zapomniałam rzec jaki to pikny masz banerek :loveu::loveu: No a teraz zdjęcia dawaj :mad::mad: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 He he patrzcie na to: [url]http://www.wrzuta.pl/film/elJzs0lYwY/lose_weight_in_photoshop_makeover[/url] Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Kasia']Na początku listopada obejrzałam z tej serii 8 odcinek i do tej pory czekam na 9....ma być dopiero po 15 stycznia :cool1: Wiesz co to za męczarnia???[/QUOTE] Wiem, dlatego nie ogladalam wczesniej :grins: [quote name='tigrunia']Anusia a ja Ci zapomniałam rzec jaki to pikny masz banerek :loveu::loveu: [/QUOTE] NO!! Szczescie masz, ze zes to rzekla. Piekny nieprawdaz?? :loveu: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ano pikny, pikny banerek :loveu: Ale fotki daj za to wychwalanie :p Filmik niezły ..:cool3: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ja też muszę rzec, że banerek śliczny :loveu: Ktoś wyjątkowo utalentowany musiał Ci go zrobić, nieprawdaż? :grins: A filmik znam z tym odchudzaniem. Jajca co to można zrobić komputerowo, nie? Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']Ano pikny, pikny banerek :loveu: Ale fotki daj za to wychwalanie :p [/QUOTE] łaski nie robisz ze wychwalasz :roll: [quote name='madziasto4']Ja też muszę rzec, że banerek śliczny :loveu: Ktoś wyjątkowo utalentowany musiał Ci go zrobić, nieprawdaż? :grins: [/QUOTE] Ja mysle ze to zasluga programu jednak... Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ja mysle ze to zasluga programu jednak...[/QUOTE] Kanciasto wycięte obiekty to tyż zasługa programu. A Panna Alicja jest ślicznie wycięta:loveu: A koncepcja? Lóziowe piękne tło? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='madziasto4']Kanciasto wycięte obiekty to tyż zasługa programu. A Panna Alicja jest ślicznie wycięta:loveu: A koncepcja? Lóziowe piękne tło? :loveu:[/QUOTE] No troszke sie postaral wykonawca... Nie powiem, ze nie. Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No troszke sie postaral wykonawca... Nie powiem, ze nie.[/QUOTE] No, coraz bardziej z sensem gadasz. Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dobry w lóziowej krainie :loveu: Jak samopoczucie w ten piękny poniedziałkowy poranek? :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Dobry w lóziowej krainie :loveu: Jak samopoczucie w ten piękny poniedziałkowy poranek? :cool3:[/QUOTE] Dobry Kasiu :loveu: Samopoczucie w miare ok, kawusie pije tera. [quote name='Jofka']witam,witam....ale ja zaspana....[/QUOTE] Witamy w ten piekny dzien :cool1: Mnie kot Borys intensywnie budzil od 9, ale musialam chociaz chwilke dluzej polezec. Quote
Jofka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [ Witamy w ten piekny dzien :cool1: Mnie kot Borys intensywnie budzil od 9, ale musialam chociaz chwilke dluzej polezec.[/quote] mnie obudził mój Tolin....nie wiem czy ten dzień taki piękny...:-( Quote
Pegaza Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 cze przy poniedziałku:p sama se wyczaiłaś taki banerek?:eviltong: ładny:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Cze wszystkim! [quote name='Pegaza'] sama se wyczaiłaś taki banerek?:eviltong: ładny:loveu:[/QUOTE] A pewno ze sama!! Cos slodkiego bym zjadla... Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Cze wszystkim! Cos slodkiego bym zjadla...[/quote] Ja dziś zjadłam ciastko francuskie z serem :loveu: I w lodówce czeka jeszcze ten ostatni kawałek tortu :loveu: Quote
Jofka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='tigrunia']Ja dziś zjadłam ciastko francuskie z serem :loveu: I w lodówce czeka jeszcze ten ostatni kawałek tortu :loveu:[/quote] te znowu o jedzeniu!!!!!:shake:.....jak tu z Wami sie odchudzać...no no Quote
Recommended Posts