Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']I co z tego jak zle sie gryzie!![/QUOTE]
Nie drzyj się!!
Bo ja też obieram z tych kłaczków..

[quote name='PositiveThought']se Madźka sama chciala. idę.[/QUOTE]
Ojej Atka idziesz już?
:evil_lol:

[quote name='agoosia']moj miły tez tak ma a ja sie skrecam bo chce juz jesc a on niee jeszcze nie obrane w efekcu=ie czego pozniej nie jem a pozeram!![/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']se Madźka sama chciala. idę.[/QUOTE]

Nie idz Atka...

[quote name='agoosia']błonnik dobry jest!! a to dlatego jak ja obieram to 2 zjesc nie moge a jak misiu to i 3 sie zmieszcza :p[/QUOTE]

Nooo cos w tym jest :hmmmm:
Ale to nie zmienia faktu ze nie lubiem tych klakow i juz.

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Dobry wieczór :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Jejciu ale miałam tu zaległości doznałam szoku a zarazem ucieszyłam sie niezmiernie jak zobaczyłam foteczki oby cześciej tak było :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Hmm coś tam czytałam o jakimś biglu i nie wiem o co chodzi Anusia czyli to Twój czy nie Twój wyjasnij mi to bo sie tu u Was pogubiłam :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Tulaskie dla Alutki, mizianko dla kota Borysa aaa no i buziale dla Ciebie:buzi:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Dobry wieczór :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Jejciu ale miałam tu zaległości doznałam szoku a zarazem ucieszyłam sie niezmiernie jak zobaczyłam foteczki oby cześciej tak było :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Hmm coś tam czytałam o jakimś biglu i nie wiem o co chodzi Anusia czyli to Twój czy nie Twój wyjasnij mi to bo sie tu u Was pogubiłam :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Tulaskie dla Alutki, mizianko dla kota Borysa aaa no i buziale dla Ciebie:buzi:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]

Czesc Kasiu :loveu:
Pies rasy owej, ktorej odmienic nie umim, byl u nas na weekendzik popolowac sobie troszkem na rudzielce norowe. Niestety nie zdazylam mu nawet fotencji zrobic ale jest piekny :loveu:

Posted

No dobra, bigla juz ni ma a co z resztąTwoich psiaków?
Dasz jakieś foty czy ni? :roll:

Matko Anuśka, pochwal sie swoim dobytkiem czy przybitkiem ale sie pochwal :evil_lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Czesc Kasiu :loveu:
Pies rasy owej, ktorej odmienic nie umim, byl u nas na weekendzik popolowac sobie troszkem na rudzielce norowe. Niestety nie zdazylam mu nawet fotencji zrobic ale jest piekny :loveu:[/quote]
[CENTER][I][COLOR=navy]Ahaaaa dziekuje za wyjasnienie tylko szkoda że foteczki brak byśmy popodziwały to cudo :p[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Nio ale mamy nadzieje że wkońcu pochwalisz sie swoimi ogonami my cierpliwie czekamy[/COLOR][/I] :lol:[/CENTER]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']No dobra pokaze, ale jestem pewna ze juz je wstawialam...[/quote]

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrunaround.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrunaround.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrunaround.gif[/IMG]

Posted

Wstawiałaś czy nie, trza troszku odświżyć no nie? :p
Ja tam nie pamiętam więc z niecierpliwościa czekam na cały Twój 'zestaw czworonożny'. :loveu::loveu: