Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='madziasto4']A Ty to niby kiedy się pojawiłaś? :roll:[/QUOTE] No kurde godzine temu!! A Ty siedzialas doopskiem na dogo, bo widzialam, ale zeby przylizc to nieeee :shake: Quote
madziasto4 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No kurde godzine temu!! A Ty siedzialas doopskiem na dogo, bo widzialam, ale zeby przylizc to nieeee :shake:[/QUOTE] Jak nikogo nie było, to miałam sama ze sobą gadać? :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='madziasto4']Jak nikogo nie było, to miałam sama ze sobą gadać? :niewiem:[/QUOTE] JA JESTEM NIKT?? :obrazic: Quote
madziasto4 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']JA JESTEM NIKT?? :obrazic:[/QUOTE] Nie wiedziałam, żeś była :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='madziasto4']Nie wiedziałam, żeś była :niewiem:[/QUOTE] Ty NIGDY NIC nie wiesz! :obrazic: Quote
madziasto4 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ty NIGDY NIC nie wiesz! :obrazic:[/QUOTE] Cię nie śledzę przecie, nie natknęłam się na Ciebie zieloną, boś też cicho siedziała! Quote
madziasto4 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ej Ty, wiesz jakie se jabca dobre kupiłam? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='madziasto4']Cię nie śledzę przecie, nie natknęłam się na Ciebie zieloną, boś też cicho siedziała![/QUOTE] Od kiedy nie sledzisz? Jaka zielona? Wszystkie galeryje odwiedzilam i twierdzisz ze cicho siedze?? Quote
madziasto4 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Od kiedy nie sledzisz? Jaka zielona? Wszystkie galeryje odwiedzilam i twierdzisz ze cicho siedze??[/QUOTE] A bo ja Cię dopiero teraz zauważyłam :niewiem: Musiało mnie nie być jak Ty byłaś. Jak to jaka zielona? No zielona, znaczy się dostępna. Buahah dostępna:evil_lol: Jesteś dostępna? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='madziasto4']Ej Ty, wiesz jakie se jabca dobre kupiłam? :loveu:[/QUOTE] nie wiem :shake: [quote name='madziasto4']A bo ja Cię dopiero teraz zauważyłam :niewiem: Musiało mnie nie być jak Ty byłaś. Jak to jaka zielona? No zielona, znaczy się dostępna. Buahah dostępna:evil_lol: Jesteś dostępna? :evil_lol:[/QUOTE] kiepskie wytlumaczenie :cool1: Aaaa zielona hi hi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']nie wiem :shake: kiepskie wytlumaczenie :cool1: Aaaa zielona hi hi :evil_lol:[/QUOTE] Pyyyyszne :grins: Tyy ale serio mówię, Cię dojrzałam dopiero po tej godzinie jak przylizłam :hmmmm: Kuma już? Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ale jakie pyszne, bo co? No kuma, kuma, ale żal nadal ma. Quote
madziasto4 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ale jakie pyszne, bo co? No kuma, kuma, ale żal nadal ma.[/QUOTE] Co bo co? Ojojoj jeszcze? A kiedy minie ten żal? A jak Ci dam jabco? Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Nie kce jabulka bo nawet nie wiem dlaciemu tak sie nimi zachwycasz. Ide spac. Branoc :hand: Quote
madziasto4 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Bo mi się wyjątkowo dobre trafiły jabca. Nie wszystkie są dobre (czyt. takie jak lubię). Branoc :hand: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='madziasto4']Bo mi się wyjątkowo dobre trafiły jabca. Nie wszystkie są dobre (czyt. takie jak lubię). [/QUOTE] A jakie lubisz? Bo ja twarde, chrupiace, slodkie i soczyste, a moja siostra mietkie takie bleee. [quote name='tigrunia']Dzień doberek :multi:[/QUOTE] Dobry dzien Tigrunia :hand: [quote name='Aga76']Heloł A&A :loveu::loveu:[/QUOTE] Czesc Aga i ogonki :loveu: Quote
agoosia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 a dziendobry paniom :) ja to najabrdziej lubie twarde i soczyste.. najbardziej rubiny sa pychotka :D pozdrawiam ja Arika i jej nowe dziecko kurczak :) tak sobie uroiła nie wiem czy pamietam jak sie wkleja zdjecia [IMG]http://agoosia.wrzuta.pl/obraz/mkjJNNqEvL/[/IMG] Quote
agoosia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 tak tez myslałam ze nie wyswietli sie wiec wklejam link [URL]http://agoosia.wrzuta.pl/obraz/mkjJNNqEvL/[/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='agoosia']a dziendobry paniom :) ja to najabrdziej lubie twarde i soczyste.. najbardziej rubiny sa pychotka :D pozdrawiam ja Arika i jej nowe dziecko kurczak :) tak sobie uroiła nie wiem czy pamietam jak sie wkleja zdjecia [IMG]http://agoosia.wrzuta.pl/obraz/mkjJNNqEvL/[/IMG][/QUOTE] Agoosia :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nareszcie jestes :calus: Arika: [IMG]http://c9.wrzuta.pl/wi9686/9256dd0600179b96476640f0/PA170053?type=i&key=mkjJNNqEvL&ft=f[/IMG] Quote
agoosia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 dziekuje Anusia za wklejenie zdjecia a ja jak zwykle sto lat za postepem techniki :P Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Oooo właśnie, Rubiny mam jabca :grins: Quote
PositiveThought Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ee, gratulacje. ee, nareszcie zdjęcia. Alutko, ślicznaś :loveu: Quote
vikiii Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 hej:lilangel::loveu: łeee.... zimą jabza :shake: - ja jabza na jesień pochłaniam;) a zimą...najlepsze są gefruciki, ale tylko zielone sweety :eating: mnia mniam Quote
Recommended Posts