Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='vikiii']cześć wszystkim:lol: Nooo wkońcu jakieś zdjęcia się pojawiły:multi: Muszę to wydarzenie odnotować w kajecie - i napatrzeć się na nie bo znając Ciebie nie prędko coś nowego zobaczymy:eviltong: Zmarzluszek słodziutki - wycałuj ją ode mnie:loveu::loveu:[/QUOTE] No tera przychodzi?? Jak ja isc mialam, po raz drugi :eviltong: Wycaluje... A ja przynajmniej mam swoja galeryje! Z nazwy, bo z nazwy ale mam, nie to co Wy! [quote name='Magda_Miki']No właśnie daje, daje!:eviltong: Dzięki temu wieczorkiem mogę się wymknąć na imprezkę i zostaję u kumpeli na noc. Siem zabawiem:diabloti: Rano wpadnę........o ile zdołam[/QUOTE] Kuuuujwa a my gloopie sie uzalamy nad nia, ze rano wstac musi, jak Wladza na calonocne imprezy chodzi w toarzystwie nie-wiadomo-jakim to te rekolekcje na godzine 4.10 miec powinnas :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Ej a tak a propos. Kiedyś kilka lat temu mus był, żebym do spowiedzi poszła. No to poszłam. Mówię, mówię, proboszcz przygłuchy słucha, nagle stuknął butem w ten drewniany konfesjonał, a ja goopia wstałam, przeżegnałam się i poszłam, bo myślałam, że on już zapukał, że to koniec :evil_lol:[/QUOTE] Czyli wydalo sie, ze go nie sluchalas i nawet pokuty zadanej nie odprawilas, bo jej nie bylo :megagrin: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Wtedy to bym już tutaj nie wróciła.... 24h na nogach + % = kac morderca:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Kuuuujwa a my gloopie sie uzalamy nad nia, ze rano wstac musi, jak Wladza na calonocne imprezy chodzi w toarzystwie nie-wiadomo-jakim to te rekolekcje na godzine 4.10 miec powinnas :roll:[/QUOTE] Się zgadzam! Do kumpeli.. Do kumpla, to inaczej. [quote name='Anusia & Alutka']Czyli wydalo sie, ze go nie sluchalas i nawet pokuty zadanej nie odprawilas, bo jej nie bylo :megagrin:[/QUOTE] Ano:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']Wtedy to bym już tutaj nie wróciła.... 24h na nogach + % = kac morderca:evil_lol:[/QUOTE] Trzymajta mie bo nie wytrzymam. [IMG]http://foolstown.com/sm/obm.gif[/IMG] Przecie jak chuchniesz jutro ksiezulowi na tych rekolekcjach to biedak padnie na posadzke. Nie sadzisz ze wystraczy mu wrazen skoro on zyje od cyklu do cyklu :evil_lol: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Goopia! Teraz nie mam kaca:evil_lol: A mOrze Trohe? Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']Goopia! Teraz nie mam kaca:evil_lol: A mOrze Trohe?[/QUOTE] Tera moze i nie, a co do ranca bedzie to ja nie wiem :shake: Quote
Sara_i_Aris Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cześć Anusia :calus: Istny cud. Dałaś w końcu zdjęcia :multi: Musimy to jakoś oblać, nie uważacie? :knajpa::cunao:Możemy jeszcze falę zrobić, co komu szkodzi? :laola: [QUOTE] [URL]http://images23.fotosik.pl/125/e763893e2d59d09dmed.jpg[/URL] [/QUOTE] Lubię patrzeć na koty :loveu: ps: czekam na czwarte zdjęcie :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Anusia :calus: Istny cud. Dałaś w końcu zdjęcia :multi: Musimy to jakoś oblać, nie uważacie? :knajpa::cunao:Możemy jeszcze falę zrobić, co komu szkodzi? :laola: Lubię patrzeć na koty :loveu: ps: czekam na czwarte zdjęcie :razz:[/QUOTE] Czesc Saro, tez sie ciesze ze Cie widze :loveu: Sluchajta mam w domu najprawdziwszego bigla :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Anusiu kochana :calus: Pokaż bigla. Mówiłam, że czekam na czwarte zdjęcie :razz: Pozdrów ogonki ode mnie i Arisa. Quote
tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Alutka Alutka :sweetCyb::sweetCyb:Pokazała Alutke :sweetCyb::sweetCyb: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc Saro, tez sie ciesze ze Cie widze :loveu: Sluchajta mam w domu najprawdziwszego bigla :loveu:[/QUOTE] Jesooo jakiego bigla, pokaaa :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Raaaaany jeszcze u Oliwki balujesz??:crazyeye: Quote
vikiii Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Anuśka widzisz jak się wszystcy cieszą :laola: wklej jeszcze jakieś :mad:bo jak nie:comp26: Quote
Anusia & Alutka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Wrocilam! Zmeczona jezdem i spac zara ide. Quote
tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Długo Ci zeszło jak na impreze takiego bobasa :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Kurde wykonczona jestem. Jutro przed szkola postaram sie zajrzec i poczytac Wasze wypociny. O, przy kawusi :grins: A tera dobranoc :loveu: Quote
tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Branoc, branoc Anuśka .. Śpikaj dobrze :sleep2: Jessi juz tez spi i chyba się do niej przyłączę Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Dzien dobry :loveu: Z niemalym trudem ale wstalam. Trzy razy przestawialam dzwoniacy budzik hi hi :evil_lol: A teraz kawusia, ciacho i czytam co wczoraj popisalyscie... :cool1: Quote
Aga76 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cześć Anusia Kochana :calus: Panna Alicja cudna jak zawsze, rozkoszna królewna :loveu: i kot Borys Parapetowiec :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Czeeeeeeeeeee :grins: Zaliczylam cwiczonka na bdb :cunao: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='madziasto4']Gratulacje :razz:[/QUOTE] Nareszcie sie pojawila :roll: Quote
madziasto4 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 A Ty to niby kiedy się pojawiłaś? :roll: Quote
Recommended Posts