PositiveThought Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 to ten padół łez...................... Quote
Aga76 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='PositiveThought']to ten padół łez......................[/quote] Be mów do mnie jeszcze, znaczy się pisz tak dalej... Quote
PositiveThought Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 o jesoo :oops: zapomniałam siem. miałam Ciem pocieszać. [COLOR=paleturquoise]ale sama mam hoomor do de[/COLOR] Quote
Aga76 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='PositiveThought']o jesoo :oops: zapomniałam siem. miałam Ciem pocieszać. [COLOR=paleturquoise]ale sama mam hoomor do de[/COLOR][/quote] alem mię sie to podobuje, nawijaj :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]oj buu, przykro mi[/COLOR] Quote
PositiveThought Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 klontwy i zaklencia to żecz świenta. Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Atka, ja siem zaczynam martwic o Cie. Quote
PositiveThought Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 nie tżeba. radzem sobje dzienki $h@t@nQ0F! Quote
Aga76 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='PositiveThought']klontwy i zaklencia to żecz świenta.[/quote] czy to aby na pewnooo nerki są chore? Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nooo ogolem to dwie suczki i dwa pieski /jeden wujka/ no i Alicja, moj przydupas malutki :loveu:[/QUOTE] Musisz je wszystkie pokazać:loveu: Nawet nieuczesane:loveu: [quote name='Anusia & Alutka'] Ja tam lubie prezenty uzyteczne, a nie jakies kurzozbierajace maskoty np.[/QUOTE] Raany, jak Ty ostatnio z sensem gadasz :grins: Też preferuję tego rodzaju prezenty dla maluszków:loveu: Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Aga76']Be, dlaczego się ciełaś? Beatkę drugą pochłonęło liczenie...[/quote] No i do tej pory się nie doliczyłam.. :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Aga76']czy to aby na pewnooo nerki są chore?[/QUOTE] Mowilam :stupid: [quote name='madziasto4']Musisz je wszystkie pokazać:loveu: Nawet nieuczesane:loveu: Raany, jak Ty ostatnio z sensem gadasz :grins: Też preferuję tego rodzaju prezenty dla maluszków:loveu:[/QUOTE] Przyjdzie na to czas :cool1: Z sensem to ja ZAWSZE gadam wiesz? [quote name='tigrunia']No i do tej pory się nie doliczyłam.. :p[/QUOTE] Hi hi przecie mowilam ile :evil_lol: [quote name='Mona4']Witam milutko:lol:[/QUOTE] Dzien dobry Mona :hand: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Ja zawsze jak tu przyjdę to tracę wenę:evil_lol: ZDJECIA!!!!!!!!! Kończą się dotacje na bezfotkową galeryjkę:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ja zawsze jak tu przyjdę to tracę wenę:evil_lol: ZDJECIA!!!!!!!!! Kończą się dotacje na bezfotkową galeryjkę:mad:[/QUOTE] No trudno, co zrobic... Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No trudno, co zrobic...[/QUOTE] Wziąć do łapki aparat i pooglądać pieski przez wizjer jednocześnie naciskając spust migawki. Ot cała filozofia :grins: Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Madźka możliwe stało się niemożliwym i nic na to nie poradzimy :shake: Ta galeryja jest skazana na bez fotkowość... Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tak oto Kot Borys spedza wiekszosc doby: [IMG]http://images31.fotosik.pl/79/5a41d96ca105031fmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images23.fotosik.pl/125/e763893e2d59d09dmed.jpg[/IMG] I Panna Alicja, ktora ubolewa nad niskimi temperaturami: [IMG]http://images25.fotosik.pl/125/e5ab7cbc5762d459med.jpg[/IMG] [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]i kujwa czwarte nie chce mi sie zaladowac! kilka razy probowalam, zeby nie bylo...[/COLOR][/SIZE] Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]i kujwa czwarte nie chce mi sie zaladowac! kilka razy probowalam, zeby nie bylo...[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] :roflt: Ale bym wymiziała Alutkę:loveu: Kota Borysa też, ale z mniejszą intensywnością, coby mnie nie użarł :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tak sie goopek pakuje pod koldre np ze tylko łepetyna wystaje, a ostatnio szukam psa, chodze, wolam, a ona pod poduche wlazla :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tak sie goopek pakuje pod koldre np ze tylko łepetyna wystaje, a ostatnio szukam psa, chodze, wolam, a ona pod poduche wlazla :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, że pod kołdre. Bo jak na kołdrze by leżała, a Tobie by przyszło do głowy odkryć się z impetem, to czarno to widzę:evil_lol: Alutka miałaby lot...:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Dobrze, że pod kołdre. Bo jak na kołdrze by leżała, a Tobie by przyszło do głowy odkryć się z impetem, to czarno to widzę:evil_lol: Alutka miałaby lot...:evil_lol:[/QUOTE] Czesem mi sie zdarzalo :evil_lol: Ale wtedy to raczej konczylo sie tak, ze ja zakrywalam, a nie zrzucalam z wyrka hi hi. Ide zara. Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czesem mi sie zdarzalo :evil_lol: Ale wtedy to raczej konczylo sie tak, ze ja zakrywalam, a nie zrzucalam z wyrka hi hi. Ide zara.[/QUOTE] Byłby lot na kukułczym gniazdem hihi I nie wrócisz? Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Byłby lot na kukułczym gniazdem hihi I nie wrócisz?[/QUOTE] Ogladala Ty ten film? To o Tworkach wlasnie. No chiba nieee. Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ogladala Ty ten film? To o Tworkach wlasnie. No chiba nieee.[/QUOTE] Nie, nie oglądała właśnie.. Ale Ty patrz jak trafiłam:grins: Spać już? Tak wcześnie.. Pierniki dobre wyszły :grins: Quote
Recommended Posts