Kasia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No ba! Czekamy z niecierpliwością na Darię-Ewę aby móc to dzieło kontynuować :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Kasia']No ba! Czekamy z niecierpliwością na Darię-Ewę aby móc to dzieło kontynuować :evil_lol:[/quote] Kontynuacja... brzmi obiecująco :knuje: Quote
Anusia & Alutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='tigrunia']No jakoś nie .. Moja siostra abstynentka a ja nie wiedziałam, ze coś sie takiego robi .. Jakbym wiedziała to już bym tam u nich dawno siedziała i :drinking: hihi Dzień dobry Anusia i Alutka :multi: A tak w ogóle to co z tymi fotkami ??[/QUOTE] Hi hi w moim przepisie na likiera tez jest zeby odstawic i im dluzej stoi tym jest lepsiej. :roflt: coz w tym stwierdzeniu jest, tylko nie wiem jak w odniesieniu do likieru :evil_lol: Czeeesc Togrunia :loveu: [quote name='Aga76']Słońce moje zlote, ojej ojej...[/QUOTE] Tak mi źle tak mi źle tak mi łyso Szary jest kot i pies szare dni są :siara: [quote name='Kasia']Czy Ty moja droga myślisz, że Anuśka wstawi tu jakiekolwiek fotki????? :crazyeye: Madźka słyszysz TO???? Haha..prędziej mi oko bielmem zajdzie niż fotki tu zobaczymy :eviltong: A tak w ogóle to cześć cześć czuwaj :loveu:[/QUOTE] O fiu fiu Katarzyno! Hy hy a zatem nie zrobie Ci tego, nie wstawie fotkow, co by zdarzenia owego nie przyspieszac. Pozniej bys juz tylko musisla siedziec i pic wino jak Zagloba :evil_lol: i ludziów szabelka napierdzielac :evil_lol: [quote name='Kasia']No ba! Czekamy z niecierpliwością na Darię-Ewę aby móc to dzieło kontynuować :evil_lol:[/QUOTE] No nieee, nieee. Nie znecajcie sie nad Anusia... [quote name='Aga76']Kontynuacja... brzmi obiecująco :knuje:[/QUOTE] Nooo jak dla kogo:cool1: Czesc Wy :grins: Quote
Kasia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] No nieee, nieee. Nie znecajcie sie nad Anusia... [/quote] Nie poznaję Cię. Nie rób się insza jak Madźka... Quote
Anusia & Alutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Kasia']Nie poznaję Cię. Nie rób się insza jak Madźka...[/QUOTE] Ale ona tak nie mowi, to prendzej Atka nie?? Buu no. Quote
Kasia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Atka to swoja drogą...:loveu: A mnie chodzi o to, że robisz się inszy człek!!!!! Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20People/2627.gif[/IMG] A kuku... Quote
Anusia & Alutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Kasia']Atka to swoja drogą...:loveu: A mnie chodzi o to, że robisz się inszy człek!!!!![/QUOTE] Czyli jednak przyznajesz ze Madzka jest insza... :razz: Ale jaki inny no? Moze to stres no. Albo nie wiem. Wyprowadzam sie. Quote
Anusia & Alutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Kasia']Skąd i dokąd, czemu i dlaczego?[/QUOTE] No stad do tamtad, no i bo tak a nie inaczej... [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Do wawy, od stycznia zaczynam prace. [/SIZE][/COLOR] Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Powiśle zaprasza[/COLOR][/SIZE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: brum brum ciuchcia ciuch ciuch Quote
Kasia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A co ze studiami? Też przenisisz czy będizesz dojeżdżać do Wrocka? Quote
Anusia & Alutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Kasia']A co ze studiami? Też przenisisz czy będizesz dojeżdżać do Wrocka?[/QUOTE] Przyjezdzac byde. Patrzcie jaka piekna: [url]http://www.allegro.pl/item267101812_mtr_alain_manoukian_cudowna_spodnica_z_haftem_38.html[/url] Quote
Anusia & Alutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Aga76']Kuciaki, fajowa :evil_lol:[/QUOTE] Fojowa fajowa tylko jaka cena... Potrzebuje cus takiego tylko nie czarne. Quote
Kasia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No cena niezła...a licytacja jeszcze trwa Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Fojowa fajowa tylko jaka cena... Potrzebuje cus takiego tylko nie czarne.[/quote] Ślicznie będziesz wyglądać :razz: [COLOR=paleturquoise]bo przecież dostaniesz to czego szukasz[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Aga76']Ślicznie będziesz wyglądać :razz: [COLOR=paleturquoise]bo przecież dostaniesz to czego szukasz[/COLOR][/QUOTE] Oj buuu bardzo w to watpie. Quote
Anusia & Alutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ladna tyz [url]http://www.allegro.pl/item269173311_nowa_elegancka_na_kazda_okazje_litera_a_.html[/url] tylko ciemu czarna? Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj buuu bardzo w to watpie.[/quote] Anusia, co to ma być? Co to za postawa, co za myślenie :mad: Jak mówię to mówię i wiem co mówię !!! [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Malu/10bighug.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No, to mi sie podoba [url]http://www.allegro.pl/item267619243_x_apt_9_skirt_nowa_xl_x.html[/url] Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Tyż ładna, syskie co tu pokazałaś są bardzo ładne :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A ostatnia nawet nie jest czarna :loveu: Osobiscie kocham ten kolor, no ale nie moge sie ciagle ubierac jak kujka wdowa jaka. Ostatnia superowa jest. Trza pomyslec... Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 myślę, że warto ją nabyć [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSbimba.gif[/IMG] pomyśl na spokojnie, fajowa jest uuu Quote
Anusia & Alutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No fajowa fajowa. A wiecie co mi sie jeszcze podoba? Ołowkowe na szelkach. Ale to dla takiej Fidlastej ciuch jest buu. Quote
Recommended Posts