Anusia & Alutka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Kasia']z brzoskwiniowym nie piłam ale z wiśniowym to mogem cały czas doić :loveu:[/QUOTE] Eeee wroc, to ja zem sie pomylila. Toc mi chodzilo o porzeczkowy sok. No. Quote
Kasia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Madźka znikła..pewnie se poszła robić miksturę sokową :grins: Quote
madziasto4 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Porzeczkowy to ja se mogę dolać, chętnie, ale do procentów:p A nie do banonowego soku hiih Ale poważnie, nie piłam jeszcze bananowego soku chyba :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='madziasto4']Porzeczkowy to ja se mogę dolać, chętnie, ale do procentów:p A nie do banonowego soku hiih Ale poważnie, nie piłam jeszcze bananowego soku chyba :hmmmm:[/QUOTE] to nie sok ino nektar. taki fajowo gesty. a wracajac do porzeczki z alkoholem, to z malibu pyszne :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']to nie sok ino nektar. taki fajowo gesty. a wracajac do porzeczki z alkoholem, to z malibu pyszne :loveu:[/QUOTE] Ani soku, ani nektaru nie pilam.. Ale nigdy wiecej procentów z sokiem grejfrutowym. Nigdy więcej:shake: Quote
tigrunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Malibu to moja maminka dobre robi :lol: Witam się w środę :multi: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ino weszłam i pic mi się zachciało u Anuśki:eviltong: se dulkne łyka coli:pepsi: a tak wogle to cze:grins: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Co tak skromnie Dario poisz się ino colą??? Cze jak czosnykowy czosnyk :loveu: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 tak z rana procentami to nie wypada:eviltong: więc tylko cola Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='tigrunia']Malibu to moja maminka dobre robi :lol: Witam się w środę :multi:[/QUOTE] Dzien dobry Tigrunia :hand: Jak malibu sie robi? Ja mam tylko przepisa na likier kokosowy :razz: [quote name='Aga76']Dobry :loveu::loveu:[/QUOTE] Dobry Agus :calus: [quote name='Kasia']Co tak skromnie Dario poisz się ino colą??? Cze jak czosnykowy czosnyk :loveu:[/QUOTE] Czesc jak czarna czekolada :grins: I co? I mie sie gdzies Daria-Ewa cytowana zgubila... A glowe daje ze cytowalam :niewiem: No nic to, czesc Dario-Ewo :loveu: Quote
tigrunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Dzien dobry Tigrunia :hand: Jak malibu sie robi? Ja mam tylko przepisa na likier kokosowy :razz: [/quote] Szczerze mówiąc to ja nie wiem. Mówiła mi, ale nie pamiętam.. ale toć zapytać moge Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Toc fajowo by bylo sie dowiedzec. :loveu: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A jeszcze bardziej fajowsko to skosztować :loveu: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 a ja mam likier kokosowy w domu :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Pegaza']a ja mam likier kokosowy w domu :eviltong:[/QUOTE] A ja mam przepis na likier kokosowy. Ale zanim to by sie zrobilo, to chyba wszystkie skladniki osobno bym pochlonela. Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 lepiejj kupić w sklepie jest prędzej bynajmniej do konsumpcji całkowitej:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A ja mam przepis na likier kokosowy. Ale zanim to by sie zrobilo, to chyba wszystkie skladniki osobno bym pochlonela.[/quote] Ale to Malibu tez bardzo długo sie robi. Moja mama zdążyła do Warszawy jechać w miedzy czasie i wróciła na następny dzień to coś tam się zrobiło i mogła kontynuować. Dowiem się potem jak to się robi dokładnie. Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Pegaza']lepiejj kupić w sklepie jest prędzej bynajmniej do konsumpcji całkowitej:evil_lol:[/QUOTE] Ale w robionym przynajmniej wiesz co jest wewnatrz. [quote name='tigrunia']Ale to Malibu tez bardzo długo sie robi. Moja mama zdążyła do Warszawy jechać w miedzy czasie i wróciła na następny dzień to coś tam się zrobiło i mogła kontynuować. Dowiem się potem jak to się robi dokładnie.[/QUOTE] Oooo i nikt sie nie polakomil w tym czasie? :evil_lol: [quote name='madziasto4']Dzień dobry, jestem Skobry.[/QUOTE] Eeeee nie znam :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tak mi zle, tak mi zle, tak mi szaro. Zycie me ciagnie sie jak makaron :siara: Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Oooo i nikt sie nie polakomil w tym czasie?[/quote] No jakoś nie .. Moja siostra abstynentka a ja nie wiedziałam, ze coś sie takiego robi .. Jakbym wiedziała to już bym tam u nich dawno siedziała i :drinking: hihi Dzień dobry Anusia i Alutka :multi: A tak w ogóle to co z tymi fotkami ?? Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tak mi zle, tak mi zle, tak mi szaro. Zycie me ciagnie sie jak makaron :siara:[/quote] Słońce moje zlote, ojej ojej... Quote
Kasia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='tigrunia'] Dzień dobry Anusia i Alutka :multi: A tak w ogóle to co z tymi fotkami ?? [/quote] Czy Ty moja droga myślisz, że Anuśka wstawi tu jakiekolwiek fotki????? :crazyeye: Madźka słyszysz TO???? Haha..prędziej mi oko bielmem zajdzie niż fotki tu zobaczymy :eviltong: A tak w ogóle to cześć cześć czuwaj :loveu: Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Kasia']Haha..prędziej mi oko bielmem zajdzie niż fotki tu zobaczymy :eviltong: [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ło matko, ale intymne wyznanie z samego ranka... hihihi Quote
Recommended Posts