Pegaza Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Oj tam niedosyt :eviltong: daj spokój teraz stronki się lepiej mi ładują:p Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Daria jest na n-k :grins: Prawdo Dario?????? Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Ee, pierniczysz?? Seriooo? Aż lecem zobaczyć :grins: Quote
tigrunia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 A co to jest "n-k"?? Tez bym chętnie zobaczyła :lol: Quote
PositiveThought Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 AAAAANUSIA. no co Ty. :mdleje: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='PositiveThought']AAAAANUSIA. no co Ty. :mdleje:[/QUOTE] Och jak mi tego brakowało :loveu: Jak mi brakowało nie wiedzieć o co chodzi:loveu: Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='madziasto4'] Och jak mi tego brakowało :loveu: Jak mi brakowało nie wiedzieć o co chodzi:loveu: [/quote] Madźka wyjęłaś mnie to z ust :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='Kasia']Madźka wyjęłaś mnie to z ust :evil_lol:[/QUOTE] Ale nie ma goopich, nie będę się cofać :stop: Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='madziasto4'] Ale nie ma goopich, nie będę się cofać :stop: [/quote] Też tego nie wymagam...ale czekaj, bo zaraz Daria-Ewa może sie pojawić jak kamfora :evil_lol: [COLOR=LightBlue]Mam nadzieję, że jak sie pojawi to razem z Jej humorem :loveu:[/COLOR] Quote
Aga76 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Ustny rękoczyn [COLOR=LightBlue]Madziowy[/COLOR] hihihi Quote
Anusia & Alutka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='madziasto4']Jak Ty przepraszam tu wlazłaś? W ogóle ja Wy wszyscy tu wleźliście? Czemy ino ja nie mogłam?? :shake: A tera Cię adminy zamkną w więzieniu nie dość, że ze podanie psiej kosci, to jeszcze za przechytrzenie wygwiadkowywania pisząc psia kosc odzielnie, oo :grins:[/QUOTE] Bo trza miec odpowiedznio wysokie ajkju zeby byc tu wpuszczonym. Niech se wogole wytna z dopuszczalnosci te litery, ot co! [quote name='Aga76']Dobry wieczór A&A :loveu:[/QUOTE] Bry wieczor :loveu: [quote name='Pegaza']Oj tam niedosyt :eviltong: daj spokój teraz stronki się lepiej mi ładują:p[/QUOTE] Nie dam, niedosyt odczuwam i juz! [quote name='Kasia']Daria jest na n-k :grins: Prawdo Dario??????[/QUOTE] Jak, gdzie?? Nie widze!! [quote name='tigrunia']A co to jest "n-k"?? Tez bym chętnie zobaczyła :lol:[/QUOTE] [url]www.nasza-klasa.pl[/url] [quote name='PositiveThought']AAAAANUSIA. no co Ty. :mdleje:[/QUOTE] Atka ja Cie kiedys zamorduje! [quote name='madziasto4']Och jak mi tego brakowało :loveu: Jak mi brakowało nie wiedzieć o co chodzi:loveu:[/QUOTE] [quote name='Kasia']Madźka wyjęłaś mnie to z ust :evil_lol:[/QUOTE] I mie tez :roll: [quote name='madziasto4']Ale nie ma goopich, nie będę się cofać :stop:[/QUOTE] I ja tez! [quote name='Aga76']Ustny rękoczyn [COLOR=LightBlue]Madziowy[/COLOR] hihihi[/QUOTE] Hi hi to takie wash and go?? Czesc czlowieki! [COLOR="PaleTurquoise"]I Madzka! [/COLOR] Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Bo trza miec odpowiedznio wysokie ajkju zeby byc tu wpuszczonym. Czesc czlowieki! [COLOR="PaleTurquoise"]I Madzka! [/COLOR][/QUOTE] Fąfel numer jeden. :obrazic: Fąfel numer dwa.:obrazic: Fąfel numer czy- na zapas na wszelki wypadek. :obrazic: Ooo! :obrazic: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='Kasia']Jak Wy się kochacie :evil_lol: :loveu:[/QUOTE] Anusia chyba szuka zawzięcie Darii-Ewy na klasie, bo się coś nie odzywa :evil_lol: Taaa, szukajcie, a znajdziecie, nie Fidlasta?? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='madziasto4']Fąfel numer jeden. :obrazic: Fąfel numer dwa.:obrazic: Fąfel numer czy- na zapas na wszelki wypadek. :obrazic: Ooo! :obrazic:[/QUOTE] No Magdusia nie gniewaj sie za to ajkju, ale no spójrz na swoj poprzedni post. Przecie Ty tylko do czech liczyc umiesz... Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='madziasto4'] Anusia chyba szuka zawzięcie Darii-Ewy na klasie, bo się coś nie odzywa :evil_lol: [B] Taaa, szukajcie, a znajdziecie, nie Fidlasta?? :evil_lol: [/B][/quote] Tia :cool1: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No Magdusia nie gniewaj sie za to ajkju, ale no spójrz na swoj poprzedni post. Przecie Ty tylko do czech liczyc umiesz...[/QUOTE] A który to jest mój poprzedni poooost?? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='madziasto4']A który to jest mój poprzedni poooost?? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Zacytowalam przeciez. Kurna muli mi strasznie dogo! Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A to ciemu Anusi muli? :([/QUOTE] Może tylko mułom muli? :niewiem: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj, Anusia, Anusia :calus: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Jam jest. Ale Aga na gnacie siedzi. Quote
Recommended Posts