Anusia & Alutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Kasia']Ale u nas ni ma tego sklepu....[/QUOTE] Buuu oj buuu. Ja jutro znowu jade do wro wiec podrzuce fotke Oliwii :grins: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A to nie można im mailem wysłać? Albo pocztą? Quote
Kasia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Własnie nie wiem...wejdę se jeszcze raz w tego linka i poczytam, może coś znajdę :lol: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Niby jasno piszą, żeby do sklepu przynieść, ale może pójdą na rękę? :razz: Quote
Pegaza Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Przyszłam się przywitać:grins: obrzygałko nie trza było tyla pić:evil_lol: Quote
PositiveThought Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 cze. kuciaki, zostałam sama i sama śniadanko robię... buu oj buu. do czwartku. Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dzien dobry :loveu: Niestety trza samemu dac fotke. I podpisac oswiadczenie jako rodzic ;) Jak mija dzien? Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Czesc Madzka! Pa jakie fajne [url]www.fotoksiazka.pl[/url] Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Zbieram se składniki na chiński obiadek na jutro. Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Noo, niezła nawet ta fotoksiążka.. Czego to ludzie nie wymyślą. Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='madziasto4']Zbieram se składniki na chiński obiadek na jutro.[/QUOTE] Atkaaaa :cry: chowaj Melciaka!! Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Atkaaaa :cry: chowaj Melciaka!![/QUOTE] A to Melciak jeszcze u Atki? Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='madziasto4']A to Melciak jeszcze u Atki?[/QUOTE] A nie?? :hmmmm: Atka czasem tak pisze ze nic nie kumam, ale moze wiesz lepiej, w koncu to TY jutro chinskie zarcie miec bedziesz. Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A nie?? :hmmmm: Atka czasem tak pisze ze nic nie kumam, ale moze wiesz lepiej, w koncu to TY jutro chinskie zarcie miec bedziesz.[/QUOTE] Ja to już nic nie kumam co Atka pisze. NIC. Zrozumiałam, że kici u niej już nie ma :niewiem: I to nie ma nic wspólnego z moim obiadem :niewiem: Więc tym bardziej nie kumam. Quote
PositiveThought Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 nie odzywam się do was :shake: Aguś, pomocy :placz: zoba, ja płakam! :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='PositiveThought']nie odzywam się do was :shake: Aguś, pomocy :placz: zoba, ja płakam! :placz:[/QUOTE] Bo bys powiedziala chociaz raz o co Ci chodzi... I co z Melkiem? Quote
PositiveThought Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mela w domciu przytulnym... :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='PositiveThought']Mela w domciu przytulnym... :placz:[/QUOTE] Czyim?? Madzkowym? Quote
PositiveThought Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 w Madźkowym żołondku by była... nie męcz mnie, bo mi się smutno robi jak o niej myśle. u jakiejś tam. Basi czy innej Nikoli. Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Widzisz Anusia? Widzisz?! W domciu przytulnym!! Się pytam- w jakim domciu przytulnym cholera??? U mnie nie- już wszystkie składniki mam:cool1: Quote
Recommended Posts