Anusia & Alutka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='madziasto4']Raany, nikogo nie ma..[/QUOTE] Oooo bynajmniej ze ja jestem. I oglaszam wszem i wobec: Jezeli [B][SIZE="4"]PositiveThought[/SIZE][/B] zmieni nicka, to slowem sie juz nie odezwe. Dziekuje za uwage. Quote
Anusia & Alutka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='koregra']Anusiu witaj. Jak też nie zmieniłam:p[/QUOTE] Czesc Kamilko :loveu: I dobrze no. Sie kurna nagminne stalo zjawisko owoż. I kujka tych co kojarzylam srednio to tera nie kojarze wogole. Nie mowie Fidlasta o Cię. Quote
Anusia & Alutka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='madziasto4']uUUUuuu, jestem :p[/QUOTE] A mnie juz nie ma :loveu: Branoc! Quote
madziasto4 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A mnie juz nie ma :loveu: Branoc![/QUOTE] :roll::roll::roll: Quote
Pegaza Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cze :p czy tutaj mnie widzą czy nie:mad: jeżeli Anusia mnie nie przywita to słowem się nie odezwe:obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Pegaza']Cze :p czy tutaj mnie widzą czy nie:mad: jeżeli Anusia mnie nie przywita to słowem się nie odezwe:obrazic:[/QUOTE] Dzien dobry Dario-Ewo :grins: Quote
PositiveThought Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ja nie zmienię, bo swojego lubię :loveu: CZEŚĆ ANUSIU. chyba się spóżniłam trochę :oops: Quote
Anusia & Alutka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='PositiveThought']ja nie zmienię, bo swojego lubię :loveu: CZEŚĆ ANUSIU. chyba się spóżniłam trochę :oops:[/QUOTE] Czesc ATka! Ja tyz go bardzo lubie :loveu: Quote
Kasia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Sie kurna nagminne stalo zjawisko owoż. I kujka tych co kojarzylam srednio to tera nie kojarze wogole. Nie mowie Fidlasta o Cię. [/quote] Mam nadzieję bo jak o mnie to....:mad: Se zmieniłam bo se chciałam i jest mi teraz lepiej :p Quote
Anusia & Alutka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='madziasto4']Dziń dybry :cool1:[/QUOTE] Ty wez wyjdz mi z tą miną. Krzyw sie dzie indziej. U nas maja byc ladne miny :grins: [quote name='Kasia']Mam nadzieję bo jak o mnie to....:mad: Se zmieniłam bo se chciałam i jest mi teraz lepiej :p[/QUOTE] No nie o Cie, nie boj sie. Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ty wez wyjdz mi z tą miną. Krzyw sie dzie indziej. U nas maja byc ladne miny :grins:[/QUOTE] A właśnie, że nie wyjdę :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='madziasto4']A właśnie, że nie wyjdę :cool1:[/QUOTE] To ja se pojde, prosic sie nie bede :roll: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']To ja se pojde, [B]prosic sie[/B] nie bede :roll:[/QUOTE] A co będziesz robić? Szczenić się, kocić się? :roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='madziasto4']A co będziesz robić? Szczenić się, kocić się? :roflt:[/QUOTE] Goopia jakas :roll: [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]Szynszylic sie bede.[/COLOR][/SIZE] Quote
PositiveThought Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 no włacha :loveu: cześć i czołem, przyszedłam na śniadanko. ja dziś chyba płatki z mleczkiem i kapuczinko. jest tu gdzieś ktoś jedzący? jest tu ktoś wogle? Quote
Anusia & Alutka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Kasia']Guten Tag :grins:[/QUOTE] Czesc Kasiu :loveu: [quote name='PositiveThought']no włacha :loveu: cześć i czołem, przyszedłam na śniadanko. ja dziś chyba płatki z mleczkiem i kapuczinko. jest tu gdzieś ktoś jedzący? jest tu ktoś wogle?[/QUOTE] Atka, ja jezdem. Nie jedzaca bo nie wim co jesc ale jezdem. Se chyba paczki pozniej kupie. Quote
tigrunia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Co wy tak późno jecie ?? :-o Ja dziś śniadanie jadłam o 4:30 ! Quote
PositiveThought Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ponczek? ja mogłam se też kupić, kurka. nie pomyślawszy. a ja o 12.00 :lol: Quote
Aga76 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Kasia']Pączki najlepsze są ino z rańca :grins:[/quote] A po południu pizza :evil_lol: Quote
Recommended Posts