Devis&Marta Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ja niestety nie przyjade, ale Devis z moim klubem na pokazy moze tak, wiec go wypatrujcie!:lol:
Tuathadea1 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [B]Zebra, [/B]czy ty uważasz, że taki mądry pies jak Kerry zawaracał by sobie główkę zgniłym mięskiem oblazłym mrówkami - :shake: . To jasne, że to blondynka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . [B]Czapla, [/B]wyobraź sobie wyczesywanie pszenicznej brody, masakra, a najwięcej powłaziło do nosa. Były też mrówki kamikadze, które po wyczesaniu z gęby, wracały z uporem maniaka i pięły się już po łapkach w momencie definitywnej rozprawy z nimi (tu już było zgniatanie palcami).:diabloti: [B]Marta, [/B]a w Poznaniu będzie jakieś agility?, bo coś jakby zostało przeniesione..... (Chyba coś takiego mi wpadło w oko w topicu agility :roll: ). ja to bym chciała, ale ...... no cóż, jaknie będzie to nie będzie.
kerry Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 witam do Poznania tez jedziemy z "młodym" ,a i spotkanie rodzinne bedzie:p
Devis&Marta Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Tuathadea1 niestety nie wiem nic o Poznaniu, ale za to we Wroclawiu sa zawody we wrzesniu
borsaf Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Czy te zawody to sa jakos w związku z wystawa we Wrocławiu powiązane? Czy w tym samym czasie i na tym samym objekcie sie odbywają?
Zebra Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 TuathaDea1, widzisz, ja to tez blondynka i nie doczytałam do konca, ale szczerze mówiąc, to nie wiem czy maluch nie zaglądnąłby do mrowiska z ciekawości, ale ona jest taka trochę inna, niż reszta kerraków- to tez fakt. Marta, napewno bedziemy podziwiac Deviska jeżeli nie bedzie to kolidowało z oceną kerraków i oczywiście bedziemy trzymać za niego kciuki. Kerry- coś rzadko sie u nas pokazujesz, pochwal sie " młodym", kto , co jak, nic nie piszesz o nowym nabytku? My się cieszymy z każdego nowego kerraka:multi:
czapla Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Borsaf - zawody we Wroclawiu sa 23.09, czyli w dniu gdy sa oceniane terriery i na pewno zawody sa na terenie wystawy - bedziesz wiec biegac pomiedzy ringami:cool3: Kerry - pochwal sie co masz za "mlodego" pod swym dachem, ja nie dalam sie dugo prosic i szybko forumowiczom przedstwilam moje marne dziewcze, w koncu kazdy nowy kerrak to powod radosci dla milosnikow rasy:loveu:
kerry Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 lepiej powiedzcie jak sie wstawia zdjęcia bo zapomniałem Czapla byłaś z Fuką na wystawie ,ona widziała szczeniaka w Koszalinie nic nie mówiła? nawet go macała
czapla Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Hmmm no nie:shake: , nic mi nie mowila o zadnym mlodym kerraku... dziwne, bo bylysmy zlokalizowane obok siebie, a raczej ja sie do niej przykleilam i jestem jej wdzieczna, bo uzyczyla mi stolika i zorganizowala miejce pod namiotem w czasie deszczu, ale i tak dostanie bure, ze nic nie wspomniala o mlodym;)
czapla Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Co do fotek, to ekspertem nie jestem, ale musisz fotki zmniejszyc do rozmiaru max. 500x500(i ja wlasnie nie wiem jak to uczynic:oops: ), wrzucic na jakis serwer, a potem skopiowac adres URL miedzy dwa IMG - tak to chyba bylo o ile dobrze pamietam, bo ja ostatnio wysluguje sie TuathaDea:oops:
zadziorny Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='kerry']lepiej powiedzcie jak sie wstawia zdjęcia bo zapomniałem Czapla byłaś z Fuką na wystawie ,ona widziała szczeniaka w Koszalinie nic nie mówiła? nawet go macała[/quote] Wszystko o wstawianiu zdjęć na forum znajdziesz [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6259"][COLOR=deepskyblue]tutaj[/COLOR][/URL], a wszystko o korzystaniu z serwera ImageShack® [URL="http://pageperso.aol.fr/Ewelinea/images/Dogo/schema.gif"][COLOR=deepskyblue]tutaj[/COLOR][/URL] [FONT=Verdana][SIZE=2]Fotki możesz wstawiać wpisując z klawiatury "[img]adres_fotki[/img]" lub klikając na ikonkę [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/insertimage.gif[/IMG] znajdującą się powyżej okna pisania postu (w ukazującym się oknie wklejasz tylko adres fotki).[/FONT][/SIZE]
czapla Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Zadziorny jak zawsze zwarty i gotowy do pomocy w pokonywaniu zawilosci kompa - dzieki Ci o dobry czlowieku:loveu: Ja moze sie w koncu zmusze i zapoznam z zaba, a nie tak wykorzystuje TuathaDee:oops:
zadziorny Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='czapla']Co do fotek, to ekspertem nie jestem, ale musisz fotki zmniejszyc do rozmiaru max. 500x500(i ja wlasnie nie wiem jak to uczynic:oops: ), [/quote] W każdym programie graficznym jest taka opcja :roll:. Np. w darmowym Microsoft Photo Editor w menu "Obraz" wybierasz "Zmień rozmiar..." i w pojawiającym się oknie wpisujesz "500" dla dłuższego boku (mniejszy ustali wielkość automatycznie; w polu "Jednostki" muszą być ustawione piksele) i naciskasz "OK". Nie zapomnij zapisać obrazka pod inną nazwą, żeby nie skasować oryginału :cool3:.
kerry Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [IMG]http://img181.imageshack.us/img181/9233/mediumjy8.png[/IMG] tata małego nad reszta pracuje dzięki za pomoc w fotkach kiedys wstawiałem ale zapomniałem jak to sie robi do Poznania napewno jeszcze jedzie suka z Wałbrzycha z mojego miotu i wasz ulubieniec Pan Kicinski i mój ulubieniec Pan Białęcki i duzo psów z Rosji
Zebra Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 No trzeba przyznać, piękny pies, ciekawe czy nadal jest taki ciemny? Czapla, to juz wszystko wiemy, no nie:cool3: ? Co do przyjeżdżajacych, to wiemy też że będą kerry ze Słowacji, Czech, Węgier i Ukrainy ale myślę że i inne kraje pokażą swoją reprezentację kerraków, a my bedziemy cieszyć oczy:lol: i dobrze bo przecież to jak sadzę jedyna Światówka w Polsce którą będziemy mogli podziwiać. Ja mam nadzieję zobaczyc jeszcze inne fajne rasy, które nie sa prezentowane na naszych ringach.
Nitencja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Witam a ja mialam w NOwym Targu calkiem przyzwoite dwa kerraki ze Slowacji.
Zebra Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Nitencja, a komu dałąś rasę? My widziałyśmy te psiaki w Krakowie na wystawie, może nawet były wstawione na naszym topiku zdjątka na których one są....
Zebra Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Nitencja, a miały być chyba 3 kerry w Nowym Targu, czy któryś nie dojechał?
Zebra Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Aha, czyli pieskowi z pośredniej, to napisz jeszcze jakie były inne, bo tego nie widziałyśmy w Krakowie, ale podobno fajny pies, aha, czy on się już wybarwia?
Zebra Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Widziałyśmy kiedyś z Czapla na żywo jego mamuśkę i muszę powiedzieć że zrobiła na nas niesamowite wrażenie, a tatuś jest piękny jak wiadomo.....( zdjęcie kilka postów wyżej) , trzeba przyznać że pokazało się ostatnio kilka pięknych kerry w Europie i myślę że u nas też:lol: .
Nitencja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 aaaaaaaaa przperaszam bardzo za wprowadzenie w blad :oops: ten Krrydom byl nieobecny .... byly tylko dwa kerraki w klasie championow pies : AILIL BEST DERRYMORE - on dostal BOB , i suka w championach DERRYMORE ARWEN GILL Bardzo przepaszam za pomylke ale ja dzis ledwo zyje........ Mam nadzieje ze mi to wybaczycie.
Zebra Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Wybaczymy, wybaczymy, mnie się też bardziej pies podobał w Krakowie, ale gdyby był Hardy to kto wie......
Zebra Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 A Czapla się pewnie wypowie jak dotrze do pracy:evil_lol: .
Nitencja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Zebradziekuje :) ale na te dwa piesy chlopak byl ladniejszy . Chociaz , szczerze mowiac , to nie jest moj ideal kerraka. a na swiatowce to ja sie powinnam sklonowac by zobaczyc wszystkie rasy ktore bym chciala zobaczyc :-o
Recommended Posts