Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Zebra, [/B]czy ty uważasz, że taki mądry pies jak Kerry zawaracał by sobie główkę zgniłym mięskiem oblazłym mrówkami - :shake: . To jasne, że to blondynka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

[B]Czapla, [/B]wyobraź sobie wyczesywanie pszenicznej brody, masakra, a najwięcej powłaziło do nosa. Były też mrówki kamikadze, które po wyczesaniu z gęby, wracały z uporem maniaka i pięły się już po łapkach w momencie definitywnej rozprawy z nimi (tu już było zgniatanie palcami).:diabloti:

[B]Marta, [/B]a w Poznaniu będzie jakieś agility?, bo coś jakby zostało przeniesione..... (Chyba coś takiego mi wpadło w oko w topicu agility :roll: ). ja to bym chciała, ale ...... no cóż, jaknie będzie to nie będzie.

Posted

TuathaDea1, widzisz, ja to tez blondynka i nie doczytałam do konca, ale szczerze mówiąc, to nie wiem czy maluch nie zaglądnąłby do mrowiska z ciekawości, ale ona jest taka trochę inna, niż reszta kerraków- to tez fakt.
Marta, napewno bedziemy podziwiac Deviska jeżeli nie bedzie to kolidowało z oceną kerraków i oczywiście bedziemy trzymać za niego kciuki.
Kerry- coś rzadko sie u nas pokazujesz, pochwal sie " młodym", kto , co jak, nic nie piszesz o nowym nabytku? My się cieszymy z każdego nowego kerraka:multi:

Posted

Borsaf - zawody we Wroclawiu sa 23.09, czyli w dniu gdy sa oceniane terriery i na pewno zawody sa na terenie wystawy - bedziesz wiec biegac pomiedzy ringami:cool3:

Kerry - pochwal sie co masz za "mlodego" pod swym dachem, ja nie dalam sie dugo prosic i szybko forumowiczom przedstwilam moje marne dziewcze, w koncu kazdy nowy kerrak to powod radosci dla milosnikow rasy:loveu:

Posted

lepiej powiedzcie jak sie wstawia zdjęcia bo zapomniałem
Czapla byłaś z Fuką na wystawie ,ona widziała szczeniaka w Koszalinie nic nie mówiła? nawet go macała

Posted

Hmmm no nie:shake: , nic mi nie mowila o zadnym mlodym kerraku... dziwne, bo bylysmy zlokalizowane obok siebie, a raczej ja sie do niej przykleilam i jestem jej wdzieczna, bo uzyczyla mi stolika i zorganizowala miejce pod namiotem w czasie deszczu, ale i tak dostanie bure, ze nic nie wspomniala o mlodym;)

Posted

Co do fotek, to ekspertem nie jestem, ale musisz fotki zmniejszyc do rozmiaru max. 500x500(i ja wlasnie nie wiem jak to uczynic:oops: ), wrzucic na jakis serwer, a potem skopiowac adres URL miedzy dwa IMG - tak to chyba bylo o ile dobrze pamietam, bo ja ostatnio wysluguje sie TuathaDea:oops:

Posted

[quote name='kerry']lepiej powiedzcie jak sie wstawia zdjęcia bo zapomniałem
Czapla byłaś z Fuką na wystawie ,ona widziała szczeniaka w Koszalinie nic nie mówiła? nawet go macała[/quote]
Wszystko o wstawianiu zdjęć na forum znajdziesz [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6259"][COLOR=deepskyblue]tutaj[/COLOR][/URL], a wszystko o korzystaniu z serwera ImageShack® [URL="http://pageperso.aol.fr/Ewelinea/images/Dogo/schema.gif"][COLOR=deepskyblue]tutaj[/COLOR][/URL]

[FONT=Verdana][SIZE=2]Fotki możesz wstawiać wpisując z klawiatury "[img]adres_fotki[/img]" lub klikając na ikonkę [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/insertimage.gif[/IMG] znajdującą się powyżej okna pisania postu (w ukazującym się oknie wklejasz tylko adres fotki).[/FONT][/SIZE]

Posted

Zadziorny jak zawsze zwarty i gotowy do pomocy w pokonywaniu zawilosci kompa - dzieki Ci o dobry czlowieku:loveu:
Ja moze sie w koncu zmusze i zapoznam z zaba, a nie tak wykorzystuje TuathaDee:oops:

Posted

[quote name='czapla']Co do fotek, to ekspertem nie jestem, ale musisz fotki zmniejszyc do rozmiaru max. 500x500(i ja wlasnie nie wiem jak to uczynic:oops: ), [/quote] W każdym programie graficznym jest taka opcja :roll:. Np. w darmowym Microsoft Photo Editor w menu "Obraz" wybierasz "Zmień rozmiar..." i w pojawiającym się oknie wpisujesz "500" dla dłuższego boku (mniejszy ustali wielkość automatycznie; w polu "Jednostki" muszą być ustawione piksele) i naciskasz "OK". Nie zapomnij zapisać obrazka pod inną nazwą, żeby nie skasować oryginału :cool3:.

Posted

[IMG]http://img181.imageshack.us/img181/9233/mediumjy8.png[/IMG]
tata małego nad reszta pracuje
dzięki za pomoc w fotkach kiedys wstawiałem ale zapomniałem jak to sie robi do Poznania napewno jeszcze jedzie suka z Wałbrzycha z mojego miotu i wasz ulubieniec Pan Kicinski i mój ulubieniec Pan Białęcki i duzo psów z Rosji

Posted

No trzeba przyznać, piękny pies, ciekawe czy nadal jest taki ciemny?
Czapla, to juz wszystko wiemy, no nie:cool3: ?
Co do przyjeżdżajacych, to wiemy też że będą kerry ze Słowacji, Czech, Węgier i Ukrainy ale myślę że i inne kraje pokażą swoją reprezentację kerraków, a my bedziemy cieszyć oczy:lol: i dobrze bo przecież to jak sadzę jedyna Światówka w Polsce którą będziemy mogli podziwiać. Ja mam nadzieję zobaczyc jeszcze inne fajne rasy, które nie sa prezentowane na naszych ringach.

Posted

Nitencja, a komu dałąś rasę? My widziałyśmy te psiaki w Krakowie na wystawie, może nawet były wstawione na naszym topiku zdjątka na których one są....

Posted

Aha, czyli pieskowi z pośredniej, to napisz jeszcze jakie były inne, bo tego nie widziałyśmy w Krakowie, ale podobno fajny pies, aha, czy on się już wybarwia?

Posted

Widziałyśmy kiedyś z Czapla na żywo jego mamuśkę i muszę powiedzieć że zrobiła na nas niesamowite wrażenie, a tatuś jest piękny jak wiadomo.....( zdjęcie kilka postów wyżej) , trzeba przyznać że pokazało się ostatnio kilka pięknych kerry w Europie i myślę że u nas też:lol: .

Posted

aaaaaaaaa przperaszam bardzo za wprowadzenie w blad :oops: ten Krrydom byl nieobecny .... byly tylko dwa kerraki w klasie championow pies : AILIL BEST DERRYMORE - on dostal BOB , i suka w championach DERRYMORE ARWEN GILL
Bardzo przepaszam za pomylke ale ja dzis ledwo zyje........ Mam nadzieje ze mi to wybaczycie.

Posted

Zebradziekuje :) ale na te dwa piesy chlopak byl ladniejszy . Chociaz , szczerze mowiac , to nie jest moj ideal kerraka. a na swiatowce to ja sie powinnam sklonowac by zobaczyc wszystkie rasy ktore bym chciala zobaczyc :-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...