Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale ze mnie tępak :diabloti: Sama wystawiac Korunie czyli Ofiare Drzewa, a zapomnialam ja policzyc :razz:
Bairra, Savana, Filip, Fanta, Dakota i Korek czyli Korunia.

Posted

[quote name='Gugusia7']Wpłacę jakąś drobnicę dzisiaj dla Missieek i Jej drobiazgów - gdzie znajdę konto?
Jesteś kochana. Wpłać proszę na AFN z dopiskiem: "dla psów u Missieek"

Znasz konto AFN? Znajdziesz tutaj: www.afn.pl

Posted

Gugusia7 napisał(a):
Wysłałam Missieek trochę grosza (nie dużo ale zawsze) na Jej stadko. Mam nadzieję, że uda się znaleźć szybko domy dla tych sierotek.

BArdzo by się przydało, chociaż Filipa wysłać do nowego domu.
A czy jest możliwość, abyś wydrukowała plakat Filipa i rozwiesiła w swojej okolicy? Na słupach ogłoszeń w lecznicach, sklepie na tablicy ogłoszeń?

Posted

Oczywiście - zrobię to jutro - tylko w lecznicy raczej nie wywieszę bo mam żal do weta, że źle zdiagnozował mi Kubusia i przez to mój ukochany Pies odszedł...:placz:

Posted

Gugusia7 napisał(a):
Oczywiście - zrobię to jutro - tylko w lecznicy raczej nie wywieszę bo mam żal do weta, że źle zdiagnozował mi Kubusia i przez to mój ukochany Pies odszedł...:placz:

Na prawdę? Okropność! Biedna jesteś i biedny Kubuś

Posted

Strasznie to przeżywam :placz: to było 09.08.2007 więc nie mogę się jeszcze pozbierać. Jednak przygarnęłam w sobotę Tofika i próbuję stworzyć Mu kochający dom.

Posted

spotaram się je gdzieś wywiesić

w Piekarach Śląskich w tą niedzielę będzie pielgrzymka kobiet jeśli uda mi się wywiesić je jutro w witrynach sklepowych to być może te tłumy je zobaczą ... może ...

Posted

marillka napisał(a):
spotaram się je gdzieś wywiesić

w Piekarach Śląskich w tą niedzielę będzie pielgrzymka kobiet jeśli uda mi się wywiesić je jutro w witrynach sklepowych to być może te tłumy je zobaczą ... może ...

Świetny pomysł!