Therion Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Głownie z ogłoszeń w internecie, ale na dom czeka jeszcze 16 sztuk, w tym 5 szczeniakow. Quote
malawaszka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ooo Saba pojechała do domku :laola: :loveu: missieek - a do mnie pisała babka o Sabę i Madi - z Krakowa - odzywała się do Ciebie? Quote
basiapron Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 słyszałam że już rzeczy pojechały, dajcie znac czy się przydadzą. Quote
malawaszka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 rzeczy już dostarczone do missieek - na pewno się przydadzą :loveu: a ja muszę napisać Basiu, że masz fantastyczną Mamę :loveu: widziałam się z Nią tylko chwilkę, ale jest cudnie ciepłą i wesołą osobą - jestem zauroczona :oops::loveu: Quote
malawaszka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 no i zapomniałam napisać - zakochałam się w Dusi :loveu: jejku jak ona jest słodka i kochana - taka lalunia pieszczoszka, jakie buziaki, jakie przytulanki - cudowna, maleńka, nakolankowa panienka :loveu: Madi jest przepiękną dużą i łagodną suką - idealna, grzeczna, łagodna i duża - cudo!!! :loveu: i widziałam Zuzię :grins: :loveu: taaakie maleństwo, że bałam się dotknąć, żeby nie zabolało jej nic po sterylce, taka maleńka, nieśmiała psia pani - ona jest wielkości cziłałki :mdleje: małe dziewczyneczki - Pestka i Metka są przesłodkie - malutkie i cudnie się przysysają do palców i dawaj ogryzać :lol: Quote
t_kasiek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Therion napisał(a):Dzisiaj do nowego domu W Krakowie pojechała staruszka Bunia i onkowata Saba do Łodzi. :multi::multi::multi::multi::multi::multi: super :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
basiapron Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 malawaszka napisał(a):rzeczy już dostarczone do missieek - na pewno się przydadzą :loveu: a ja muszę napisać Basiu, że masz fantastyczną Mamę :loveu: widziałam się z Nią tylko chwilkę, ale jest cudnie ciepłą i wesołą osobą - jestem zauroczona :oops::loveu: nie oddam nikomu mojej mamy!!! muszę mieć chociaż jednego rodzica,nie będe się nia z nikim dzielić, czasem własnej siostrze dam kawałeczek:) mam nadzieje że misieek sie rzeczywisćie to przyda. Quote
missieek Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Basia dziekuje za fanty, liscik i wsparcie wszystko dotarlo i napewno sie przyda :Rose: Quote
polciuaa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 no to się ciesze bardzo,że wszystko wyszło okej.(; Tylko żałuje,ze nie udało się żebym spotkała sie z Basią i Kudłatą..ale to jeszcze moze kiedyś nadejdzie,chociaż Kudłaczek jest taaaak śliczny i z tego co wiem to przymilasty,ze szybciutko znajdzie domek.;P Kurcze..malutki OFFik zrobiłam,ale okej.;D podnosze.(; Quote
Gonitwa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Dobrze, że kolejne psiaki mają swoje domki;)Oby więcej! Quote
Gosiapk Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Dobra Missieek! Koniec tej ciuciubabki, pokazuj Zuzie :mad: PS w schronisku w Józefowie pod Warszawą jest maleńka suńka wielkości mojej chihuhaua (ok. 2,5-3kg) z chorym oczkiem, nieśmiała, szukamy domku, bo takie maleństo zginie w schronie. Quote
t_kasiek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 witamy wszystkich we wtorkowe popludnie i szukamy domkow !!!!!!! Quote
basiapron Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 z bazarku jak narazie jest 75 zł, ale do soboty mamy czas więc może ktoś podbije (przypominam adres bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111892 ). Pieniążki przekaże Ci osobiście albo przez malawaszke jakoś w przysłym tygodniu. Quote
basiapron Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 podnosze i zapraszam tutaj też- dla AguśSosnowiec http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112207 Quote
Therion Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Zdjecia malutkiej Zuzi sa na stronie missieek w moim podpisie, missieek ma teraz duzo swoich spraw na glowie, nie ma czasu zbyt czesto tu zagladac. Quote
malawaszka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Wszyscy niech zobaczą lalunię :loveu: z Madi :lol: Quote
basiapron Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 misieeek, z bazarku będzie 90 zł jeśli dobrze obliczyłam:) jak mi wpłacą dziewuszki i wyśle paczuszki to lecę do Ciebie sama lub z malawaszką o ile się zgodzi i Ci dam pieniążki do łapki:) Quote
Recommended Posts