Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rzeczy już dostarczone do missieek - na pewno się przydadzą :loveu: a ja muszę napisać Basiu, że masz fantastyczną Mamę :loveu: widziałam się z Nią tylko chwilkę, ale jest cudnie ciepłą i wesołą osobą - jestem zauroczona :oops::loveu:

Posted

no i zapomniałam napisać - zakochałam się w Dusi :loveu: jejku jak ona jest słodka i kochana - taka lalunia pieszczoszka, jakie buziaki, jakie przytulanki - cudowna, maleńka, nakolankowa panienka :loveu:

Madi jest przepiękną dużą i łagodną suką - idealna, grzeczna, łagodna i duża - cudo!!! :loveu:

i widziałam Zuzię :grins: :loveu: taaakie maleństwo, że bałam się dotknąć, żeby nie zabolało jej nic po sterylce, taka maleńka, nieśmiała psia pani - ona jest wielkości cziłałki :mdleje:

małe dziewczyneczki - Pestka i Metka są przesłodkie - malutkie i cudnie się przysysają do palców i dawaj ogryzać :lol:

Posted

Therion napisał(a):
Dzisiaj do nowego domu W Krakowie pojechała staruszka Bunia i onkowata Saba do Łodzi.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi: super :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
rzeczy już dostarczone do missieek - na pewno się przydadzą :loveu: a ja muszę napisać Basiu, że masz fantastyczną Mamę :loveu: widziałam się z Nią tylko chwilkę, ale jest cudnie ciepłą i wesołą osobą - jestem zauroczona :oops::loveu:

nie oddam nikomu mojej mamy!!! muszę mieć chociaż jednego rodzica,nie będe się nia z nikim dzielić, czasem własnej siostrze dam kawałeczek:)
mam nadzieje że misieek sie rzeczywisćie to przyda.

Posted

no to się ciesze bardzo,że wszystko wyszło okej.(;
Tylko żałuje,ze nie udało się żebym spotkała sie z Basią i Kudłatą..ale to jeszcze moze kiedyś nadejdzie,chociaż Kudłaczek jest taaaak śliczny i z tego co wiem to przymilasty,ze szybciutko znajdzie domek.;P
Kurcze..malutki OFFik zrobiłam,ale okej.;D
podnosze.(;

Posted

Dobra Missieek! Koniec tej ciuciubabki, pokazuj Zuzie :mad:

PS w schronisku w Józefowie pod Warszawą jest maleńka suńka wielkości mojej chihuhaua (ok. 2,5-3kg) z chorym oczkiem, nieśmiała, szukamy domku, bo takie maleństo zginie w schronie.

Posted

misieeek, z bazarku będzie 90 zł jeśli dobrze obliczyłam:) jak mi wpłacą dziewuszki i wyśle paczuszki to lecę do Ciebie sama lub z malawaszką o ile się zgodzi i Ci dam pieniążki do łapki:)