Clavia Posted November 16, 2015 Author Posted November 16, 2015 No i jest! Przeczytaj zanim obejrzysz :) Tym razem nie prezentujemy nic szałowego. Oprócz rzeczy, których jeszcze nie widzieliście, czyli piłek (które notabene są jeszcze do dopracowania ;)), możecie zobaczyć nasze postępy w elementach, które były dla nas problematyczne. Tj. trzymanie przedmiotów, praca z aportem i zabawa, którą możecie zobaczyć na końcu filmu. Jeszcze pół roku temu Zayra uciekłaby z zabawką i próbowała powyrywać jej wszystkie kłaki, a teraz sama wpycha ją w ręce <3 jeszcze trochę pracy przed nami, ale postęp jest ogromny. No i trudne dla nas ćwiczenie czyli ukłon z waruj. Czasami wychodzi nam to lepiej, czasami gorzej, ale i tak jestem dumna, że się udało :) Ahh...jest jeszcze kładzenie głowy. Wiecie, że Zayra nie cierpi kłaść głowy? Chyba, że wieczorem na łóżko, żeby ją potarmosić. I mimo, że ćwiczenie wygląda na łatwe, to wymagało ode mnie nie lada pomysłowości i cierpliwości... Polecam obejrzeć w jakości HD Filmik składał nie kto inny, jak mój najzdolniejszy Mąż <3 [media]https://www.youtube.com/watch?v=ikD_p7HgVU8&feature=youtu.be[/media] Quote
Clavia Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Tak sobie pomykamy ostatnio <3 Młoda nabiera prędkości :))) [media]https://www.youtube.com/watch?v=GCSy8d8PxL0&feature=youtu.be[/media] Quote
Clavia Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Iiii...nasz dzisiejszy debiut na zawodach :D Jestem bardzo bardzo bardzo dumna z psicy. Obce miejsce, obcy tor, a ona nie zwiewała, nie wąchała tylko pięknie i szybko biegała! W rezultacie w Jumping Minus Zero I zajęłyśmy 2 miejsce(!!!) na 26 psów! :D W tuneliadzie zassał nas tunel, ale też dorzuciłam filmik, bo całkiem ładnie potem poszła. Za to w drugim jumpingu dałam ciała, Zayra się pogubiła, ja też i dis :) Ale naprawdę było super i nadal jestem w szoku :)) [media]https://www.youtube.com/watch?v=bFUUGZW0uAY&feature=youtu.be[/media] Quote
Paulina94 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Gratuluję i życzę dalszych sukcesów :) Quote
Clavia Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Gratuluję i życzę dalszych sukcesów :) Dziękujemy :) Quote
Harika Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Super jestescie dziewczyny, Zayra jest szybka, wow :) Gratulacje ogromne i samych sukcesow! :) Quote
Clavia Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Dziękujemy :) Wskrzeszam bloga. W końcu mam trochę czasu dla siebie :) Dzisiaj nadrabiamy zaległości z wystaw i prób pracy :) >KLIK< Quote
Clavia Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 Robimy postępy :) Kiedyś marzyłam o tym, żeby pies w lesie zrobił chociaż normalne siad, waruj. A teraz takie rzeczy :D Hehe, na mnie nie patrzeć, w wersji zimowej wyglądam jak bezdomny :D Quote
Clavia Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 Dawno nas tu nie było, ale ostatnio nie ma czasu na siedzenie przed komputerem :) Wrzucam kilka co ładniejszych zdjęć Zayry, chyba ich tu nie było nigdy. I jeszcze parę fotek z rodzeństwem, z wystawy w Drzonkowie :) Ktoś tu trochę przypakował :D Quote
kropi124 Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 OOO ile ciapatych! My mamy niedaleko miejsca spacerów dwóch samczyków- Potwór za każdym razem próbuje przedostać się do nich na podwórko, a one jak dobrzy znajomi zapraszają :P Quote
Clavia Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Ta piękna dziewczynka skończyła już 2 lata :) Post na blogu z tej okazji się pisze. Będzie trochę aktualizacji co u nas, tylko, no...pisze się jeszcze :D Quote
Clavia Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 kropi124 ja w ogóle nie pamiętam, skąd Ty wiesz o koniach xD ale dobra, wrzucam. To nie moje, a mojej cioci, ale swego czasu jeździliśmy do nich często, ostatnio trochę rzadziej, ale od wakacji znów bierzemy je do roboty mam nadzieję :) Ta skarogniada klacz to Lonia, rudy to Duet, a gniadosz pod Markiem to Druid :) Quote
Recommended Posts