Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='magdabroy'] Iza, zdjęcia grzywków śliczne :loveu: A masz jeszcze inne rasy? :razz:[/QUOTE]Mam pudelki jeszcze i kilka przelotem robionych. Jutro wstawię :) Quote
Kaaasia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Izabela124.']Wybierasz się do Kielc? :razz: Bobiczek na wystawie był bardzo grzeczny :) Psy go w ogóle nie interesowały[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Jak tak możesz pisać o Olim :mad: [/QUOTE] Bo Oli chciał by zjeść wszystkie napotkane psy :mad:. Jak by był milusi to bym go kiedyś wzięła :smile: Z tymie Kielcami to coś słyszałam że może mam jechać z berneńczykami ale to nic pewnego i zależy od wielu czynników. Wolę się nie nakręcać za wczasu bo jak potem nic nie wyjdzie to sie wścieknę :diabloti:. Bardziej pawdopodobne jest że będę w Legionowie :smile: Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='Kaaasia'] Z tymie Kielcami to coś słyszałam że może mam jechać z berneńczykami ale to nic pewnego i zależy od wielu czynników. Wolę się nie nakręcać za wczasu bo jak potem nic nie wyjdzie to sie wścieknę :diabloti:. Bardziej pawdopodobne jest że będę w Legionowie :smile:[/QUOTE]To w Legionowie się spotkamy, bo ja już zgłosiłam i opłaciłam Kissa :) Quote
Kaaasia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Izabela124.']To w Legionowie się spotkamy, bo ja już zgłosiłam i opłaciłam Kissa :)[/QUOTE] Szybko działasz :smile: I bardzo dobrze. Mamnadzieję że wszystko wypali ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Pusiakowa']Faktycznie, przeoczyłam ;) [url]https://lh3.googleusercontent.com/-ynTDWpzg-24/UEzISWAJemI/AAAAAAAABqg/PpfjCG3Vx5o/s512/IMG_9230.JPG[/url] fajna krowa :D[/QUOTE] hahaha ale kiedyś dziecko na spacerze krzyknęło mamoooo patrz jaka mała krowa :evil_lol: coś w tym chyba jest hahaha [quote name='Izabela124.']To jest Boogie, jest na forum :D[/QUOTE] taa jestem, często nie zaglądam ale na fotki z wystawy przyszłam :D jak zwykle super, muszę swoje ogarnąć ;) i przesłać Ci pudle na forum ;) Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='Kaaasia']Szybko działasz :smile: I bardzo dobrze. Mamnadzieję że wszystko wypali ;)[/QUOTE]W pierwszym terminie zgłosiłam, czyli do września :) Wystwa w sumie za miesiąc Fajnie by było, wtedy by dłużej się pogadało :) [quote name='Błyskotka']Gratulacje :)[/QUOTE]Dziękuję :) [quote name='*anusia&ajlu*']hahaha ale kiedyś dziecko na spacerze krzyknęło mamoooo patrz jaka mała krowa :evil_lol: coś w tym chyba jest hahaha taa jestem, często nie zaglądam ale na fotki z wystawy przyszłam :D jak zwykle super, muszę swoje ogarnąć ;) i przesłać Ci pudle na forum ;)[/QUOTE]Na Kissa ciągle mówią konik/kucyk :evil_lol: Ok, czekam :) Quote
*anusia&ajlu* Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 moje foteczki z MP :loveu: [img]http://allegro.zapodaj.net/thumbs/c7a50ae07ea1.jpg[/img] [img]http://allegro.zapodaj.net/thumbs/6799c8f0b8ad.jpg[/img] [img]http://allegro.zapodaj.net/thumbs/09e980b12dc8.jpg[/img] [img]http://allegro.zapodaj.net/thumbs/fce8600b001a.jpg[/img] [img]http://allegro.zapodaj.net/thumbs/3b0be75af0ed.jpg[/img] [img]http://allegro.zapodaj.net/thumbs/d87a136c88fe.jpg[/img] Quote
owczarek'ab Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ooom, to z Legionowie się spotkamy :P Dzięki za zdjęcia! :) Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Dumna jestem mega z Kissunia! Dzięki Anusia :loveu: Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [QUOTE=owczarek'ab;19648851]Ooom, to z Legionowie się spotkamy :P Dzięki za zdjęcia! :)[/QUOTE]Proszę do nas podejść i pomiziać Kissa :p Quote
łamAga Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Hejka ;) gratulacje !!!! ;) byłas w Warszawie pewnie w sobote ??;D Quote
Ty$ka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Hej :) Fotki bardzo przyjemnie się ogląda, ale pooglądałabym też inne rasy ;P Quote
justysiek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 jak tak oglądam te grzywki, to myślę, że mogłam kupić coś mniejszego formatu, przynajmniej bym się nie stresowała wystawami. Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) gratulacje !!!! ;) byłas w Warszawie pewnie w sobote ??;D[/QUOTE]Dzięki :) Tak, w sobotę :) [quote name='Ty$ka']Hej :) Fotki bardzo przyjemnie się ogląda, ale pooglądałabym też inne rasy ;P[/QUOTE]Będą i inne rasy :) Ale zawsze na grzywki się bardziej nastawiam [quote name='justysiek']jak tak oglądam te grzywki, to myślę, że mogłam kupić coś mniejszego formatu, przynajmniej bym się nie stresowała wystawami.[/QUOTE]Kupuj grzywacza :) Quote
justysiek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 mój Sebek się nie zgodzi, nie ma szans:) Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='justysiek']mój Sebek się nie zgodzi, nie ma szans:)[/QUOTE]To rozejrzyj się nad jakąś inną mała rasą :) Quote
justysiek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Izabela124.']To rozejrzyj się nad jakąś inną mała rasą :)[/QUOTE] no zobaczymy, choc z tego co kiedys rozmawialismy bedziemy miec kolejnego łowczarka dlugowlosego:diabloti: Quote
Kaaasia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='justysiek']no zobaczymy, choc z tego co kiedys rozmawialismy bedziemy miec kolejnego łowczarka dlugowlosego:diabloti:[/QUOTE] Jakaś nowa mała rasa? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='justysiek']no zobaczymy, choc z tego co kiedys rozmawialismy bedziemy miec kolejnego łowczarka dlugowlosego:diabloti:[/QUOTE]Ale nie z ZK tylko z tej waszej organizacji? [quote name='Kaaasia']Jakaś nowa mała rasa? :diabloti:[/QUOTE]justysiek wymyśla nową rasę :D Quote
justysiek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Kaaasia']Jakaś nowa mała rasa? :diabloti:[/QUOTE] tak malutka, tylko ok 45kg:eviltong: Quote
justysiek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Izabela124.']Ale nie z ZK tylko z tej waszej organizacji? justysiek wymyśla nową rasę :D[/QUOTE] chyba z ZK, bo jest więcej wystaw i psy sa bardziej cenione. sporo osob uwaza, ze psy z PFK czy PKPR sa gorsze od tych z ZK. Quote
Kaaasia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Szczerze to ja nawet nie wiedziałam że takie organizacje jak PFK czy PKPR istnieją :oops: Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='justysiek']tak malutka, tylko ok 45kg:eviltong:[/QUOTE]To prawie tyle co ja ważę :diabloti: [quote name='justysiek']chyba z ZK, bo jest więcej wystaw i psy sa bardziej cenione. sporo osob uwaza, ze psy z PFK czy PKPR sa gorsze od tych z ZK.[/QUOTE]Ale wtedy nie będziesz mogła mieć szczeniaków po Cezarro i tej suczce? No mówi się, że w PFK i PKPR są odpady z ZK, ale ja zdania na ten temat nie mam Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='Kaaasia']Szczerze to ja nawet nie wiedziałam że takie organizacje jak PFK czy PKPR istnieją :oops:[/QUOTE]Teraz jeszcze więcej różnych organizacji się narobiło by móc sprzedawać psy bez rodowodu (bez rodowodu z ZK tylko z "rodowodem" tych nowych organizacji) Quote
Recommended Posts