Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Ptysiak']Trzymam za słowo :diabloti:

Masz przekichane jak nie wstawisz, wiesz? :mad::evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']I to bardzo przekichane :diabloti:[/QUOTE]Zaczynam się was bać :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']hello:)

głaski zasyłamy[/QUOTE]Witaj :)

[quote name='magdabroy'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_8229.jpg[/URL] cudo :loveu:

Dziś miały być zdjęcia Kissa ;) Gdzie one są? :mad:[/QUOTE]Jutro miały być :eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Pewnie zmęczona jesteś, idź spać :)[/QUOTE]

Ja bym musiała chyba spać dwie doby, żeby odespać, to co się nie wysypiam :evil_lol:

Ale spać nie idę, bo zaczyna się "Mam talent" :)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja bym musiała chyba spać dwie doby, żeby odespać, to co się nie wysypiam :evil_lol:

Ale spać nie idę, bo zaczyna się "Mam talent" :)[/QUOTE]Jak Theoś podrośnie to kiedyś to odeśpisz :)
Jak dobrze, że ja Tv nie oglądam

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak Theoś podrośnie to kiedyś to odeśpisz :)
Jak dobrze, że ja Tv nie oglądam[/QUOTE]

Oby ;)
Muszę się trochę pośmiać, a to jest dobry program na poprawę humoru :)

Posted

[quote name='magdabroy']Oby ;)
Muszę się trochę pośmiać, a to jest dobry program na poprawę humoru :)[/QUOTE]Mnie TV jakoś nie kręci, odkąd zaczęłam szkolę średnią w ogóle nic w TV nie oglądam
I jak ktoś mi opowiada o jakimś programie to nawet nie iem o co chodzi :evil_lol:

[quote name='Klaudia&Aza']Zdjęcia z wystawy fajne, szkoda tylko że tak mało :roll::eviltong:

Co do gróźb Ptysiakowej to uważaj, ja już miałam z nią do czynienia jeżeli chodzi o foty :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]To jeszcze nie wszystkie zdjęcia z wystawy :eviltong:
W takim razie jutro koniecznie coś wstawię :D

Posted

[quote name='Izabela124.']To jeszcze nie wszystkie zdjęcia z wystawy :eviltong:
W takim razie jutro koniecznie coś wstawię :D[/QUOTE]
To ty leń jesteś jak jeszcze wszystkich nie wstawiłaś :eviltong:
No jeżeli nie chcesz mieć żadnego uszczerbku na zdrowiu to myślę że tak będzie najlepiej :evil_lol:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']To ty leń jesteś jak jeszcze wszystkich nie wstawiłaś :eviltong:
No jeżeli nie chcesz mieć żadnego uszczerbku na zdrowiu to myślę że tak będzie najlepiej :evil_lol:[/QUOTE]Bo dużo ich jest i nie chce mi się ich ogarniać :eviltong: