Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Solaria dla psów? Myślałam, że już nic mnie nie zdziwi :evil_lol:

A że nie umie pływać to norma, u mnie i Pereł na początku się podtapiała, Cyc to samo, bo próbowały sięgać tylnymi nogami dna i je przechylało w tył, i plusk - każdy odbył kilka lekcji z podtrzymaniem zadku w górze i teraz i Cyc już pływa ;)

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='justysiek']cześć Iza:loveu:
ale chłopaki szaleją:evil_lol:[/QUOTE]Wariaty dwa :evil_lol:

[quote name='emdziolek']Dzieńdoberek :) Śliczne zdjęcia :)[/QUOTE]Dzięki :)

[quote name='Kaaasia'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7842.jpg[/URL] Wygląda jakby miał rogi :evil_lol:[/QUOTE]Bo ma ha ha

[quote name='bianka19']Kiss odklejone ucholka już ma:lol: ale suodko wygląda, jeszcze jak biegnie tak mu śmiesznie skaczą.:loveu::evil_lol:[/QUOTE]Jeszcze mu przed wystawą podkleję

[quote name='Martens']Solaria dla psów? Myślałam, że już nic mnie nie zdziwi :evil_lol:

A że nie umie pływać to norma, u mnie i Pereł na początku się podtapiała, Cyc to samo, bo próbowały sięgać tylnymi nogami dna i je przechylało w tył, i plusk - każdy odbył kilka lekcji z podtrzymaniem zadku w górze i teraz i Cyc już pływa ;)[/QUOTE]Muszę Kissa w takim razie nauczyć pływać :)

Posted

[quote name='justysiek']mój Cezar sam się nauczył pływać, jak kilka razy wszedł za psem teściów do rzeki, ja pływać nie umiem to bym go nie nauczyła:diabloti:[/QUOTE]Kiss nie wiem czy sam się nauczy, bo on nie chce wchodzić do wody

Posted

O raaany, jak Kiss szaleje :lol:
Fajne filmiki, przyjemnie się je ogląda ;)

Bobik chyba przy Kissie czuje się szczeniakiem - te wspólne szaleństwa :D

Posted

[quote name='Ty$ka']O raaany, jak Kiss szaleje :lol:
Fajne filmiki, przyjemnie się je ogląda ;)

Bobik chyba przy Kissie czuje się szczeniakiem - te wspólne szaleństwa :D[/QUOTE]Bobik strasznie odmłodniał przy Kissie :)
A Kiss to ma turbodoładowanie :D

Posted

[quote name='justysiek']a Bobi pływa? nic na siłe, bo się zrazi.[/QUOTE]Bobik jak nie ma nikogo w wodzie to sobie brodzi, wejdzie do momentu czucia dna. Ale jeśli ktoś jest w wodzie to chce ratować ha ha i wtedy pływa

Posted

[quote name='magdabroy']Nie utopił by się ;) To by była szybka lekcja nauki pływania :evil_lol:[/QUOTE]Wolę nie ryzykować :evil_lol:

[quote name='unikatowydiament']tulaski zasyłamy:)[/QUOTE]My również :)

Posted

[quote name='Martens']Ja też sama nie umiem, ale nauczyć dało radę :lol:[/QUOTE]A ja umiem pływać tylko Kiss taki inny, bo Bobik też umie :D

[quote name='Milena9']Moja na szczęście sama umiała ;)[/QUOTE]On też będzie musiał się nauczyć :diabloti: