Izabela124. Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [quote name='Gioco']Pozdrowienia dla Was :-)[/QUOTE]Również pozdrawiam :) Quote
Asiaczek Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Kiedyś się trzeba nauczyć i dojenia krówek;) Miłego pobytu! pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 [quote name='jamnicze']Świeżo dojone mleko od krówki - mniam :)[/QUOTE]Mi nie smakuje, ale pilam, smierdzi mi zawsze takie mleko krową :D [quote name='Asiaczek']Kiedyś się trzeba nauczyć i dojenia krówek;) Miłego pobytu! pzdr.[/QUOTE]Na pewno kiedyś się nauczę. Quote
Izabela124. Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 [CENTER][B]Witam wszystkich :) Obecnie przebywam w Hamburg,mam tu wakacje połączone z pracą. Bobik został w domu. Wysłałam Izie od Buenosa kilka zdjęć Bobika i Suni, psa koleżanki u której byłam. Mam nadzieję, że niebawem Iza je wstawi :)[/B] [B]Podróż była koszmarna,bo jechaliśmy samochodem, który był cały załadowany i do tego z trzema kociakami i ich mamą, al jakoś przeżyłam [/B]:evil_lol: [B]kociaki są boskie, zakochałam się w nich i najchętniej ukradłabym je do Polski :diabloti::loveu: Hamburg jest bardzo ładnym miastem, strasznie dużo tu zieleni i w ogóle inne życie. Zwiedziłam wczoraj największy cmentarz w Europie, jest na prawdę ogromny! Można po nim samochodem/rowerem jeździć. Byłam także na lodach i nawet mnie Pan Sprzedawca trochę rozumiał po polsku i nawet trochę mówił :lol: Ogóle to jest tu dużo Polaków, ale większość udaje, że są Niemcami. Znajomi którzy tu mieszkają mówią, że Polacy mieszkający tu są gorsi od Niemców :shake: Dobija mnie tylko TV, bo wszystkie programy są po niemiecku a ja ic nie rozumiem :evil_lol:[/B] [/CENTER] Quote
Iza. Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Mam fotki, wstawię wieczorkiem :razz: Udanych wakacji! Czekamy tu na Ciebie! Quote
Izabela124. Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 [quote name='Iza.']Mam fotki, wstawię wieczorkiem :razz: Udanych wakacji! Czekamy tu na Ciebie![/QUOTE]Bedziemy czekać :) Dzięki! Nie wiem kiedy wrócę,bo pewnie będę dłużej niż 2tygodnie, do domu nie chcą mnie tu wypuścić ha ha Możesz SMS normalnie do mnie pisać, ja będę odp z neta :) Quote
chita Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 moja przyjaciolka mieszkala rok w hamburgu i miala identyczne zdanie na temat `polskich niemcow`:evil_lol: udanych wakacji:) Quote
Luzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='Izabela124.']Mi nie smakuje, ale pilam, smierdzi mi zawsze takie mleko krową :D Na pewno kiedyś się nauczę.[/QUOTE] A czym ma być go czuć? Osłem? :grins: Nic trudnego :razz: Tylko tam na stałe w tych "niemcach" nie zostań ;) Quote
bianka19 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 moja ciotencja mieszka w Hamburgu, ale nie narzeka. :lol: no to tam, życzymy ci wspaniałych wakacji, gdzie nie będziesz rozumieć tego co inni do ciebie mówią, ale jak to się mówi.. luuzik. :eviltong: czekamy na zdjęcia ! Quote
Izabela124. Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 [quote name='chita']moja przyjaciolka mieszkala rok w hamburgu i miala identyczne zdanie na temat `polskich niemcow`:evil_lol: udanych wakacji:)[/QUOTE]Jednak Polacy to dziwni ludzie Dzięki :) [quote name='Luzia']A czym ma być go czuć? Osłem? :grins: Nic trudnego :razz: Tylko tam na stałe w tych "niemcach" nie zostań ;)[/QUOTE] Nie wiem ha ha Do szkoły po wakacjach muszę wrócić, tak to bym na pewno na dłużej została [quote name='bianka19']moja ciotencja mieszka w Hamburgu, ale nie narzeka. :lol: no to tam, życzymy ci wspaniałych wakacji, gdzie nie będziesz rozumieć tego co inni do ciebie mówią, ale jak to się mówi.. luuzik. :eviltong: czekamy na zdjęcia ![/QUOTE]Ja też na razie nie narzekam, podoba mi się tu :) Quote
bianka19 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 no i dobrze, że się podoba, z tego co wiem Hamburg to ładne miasto. :D Quote
Izabela124. Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 [quote name='bianka19']no i dobrze, że się podoba, z tego co wiem Hamburg to ładne miasto. :D[/QUOTE]Duże, ale bardzo zielone :) Quote
jonQuilla Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Izucha ale Cię wywiało! :) Baw się tam dobrze :cool3: Polacy w Niemczech są mistrzami...z kim bym nie rozmawiała kto był choćby na troszkę w Niemczech mówi to samo o polaczkach tam mieszkających, szczególnie chodzi o tych co wyjechali tam już kilkanaście lat temu...czegoś się dorobili i zapomnieli z jakiego gówna się wywodzą ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Izucha ale Cię wywiało! :) Baw się tam dobrze :cool3: Polacy w Niemczech są mistrzami...z kim bym nie rozmawiała kto był choćby na troszkę w Niemczech mówi to samo o polaczkach tam mieszkających, szczególnie chodzi o tych co wyjechali tam już kilkanaście lat temu...czegoś się dorobili i zapomnieli z jakiego gówna się wywodzą ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Nie próżnuję tutaj hi hi Dobrze mówisz, masakra z tymi Polakami Quote
bianka19 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 z tymi Polkami to macie rację. :D gdzie nie pojedziesz, to dobrze tam o nas gadają. :cool3: co my takiego mamy w sobie, ahh? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Czyli na wystawie w W-wie Ciebie nie będzie? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 [quote name='bianka19']z tymi Polkami to macie rację. :D gdzie nie pojedziesz, to dobrze tam o nas gadają. :cool3: co my takiego mamy w sobie, ahh? :evil_lol:[/QUOTE]Nie o same Polki chodzi, ale ogólnie o Polaków [quote name='Asiaczek']Czyli na wystawie w W-wie Ciebie nie będzie? Pzdr.[/QUOTE]Niestety nie, bo zapewnie pod koniec lipca bądź w sierpniu wrócę. Ale Iza od Buenoska i Luny będzie, więc jakby co to ona mogłaby odebrać moje gazetki Quote
Iza. Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Izabela124.'] Niestety nie, bo zapewnie pod koniec lipca bądź w sierpniu wrócę. Ale Iza od Buenoska i Luny będzie, więc jakby co to ona mogłaby odebrać moje gazetki[/QUOTE] jak będzie tego dużo to niestety, ale nie dam rady, wracam pociągiem ;) Quote
Izabela124. Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 [quote name='Iza.']jak będzie tego dużo to niestety, ale nie dam rady, wracam pociągiem ;)[/QUOTE]Nie ma chyba tego zbyt dużo. Dwa dni bedziesz na wystawie? Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Izabela124.']Nie o same Polki chodzi, ale ogólnie o Polaków[/QUOTE] no, ale chodzi o jedną i tą samą rzecz. :) Quote
Iza. Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Izabela124.']Nie ma chyba tego zbyt dużo. Dwa dni bedziesz na wystawie?[/QUOTE] będę tylko w niedzielę Quote
Asiaczek Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Iza.']jak będzie tego dużo to niestety, ale nie dam rady, wracam pociągiem ;)[/QUOTE] Jest sporo. Weź duże i mocne siatki. [quote name='Iza.']będę tylko w niedzielę[/QUOTE] Czyli wezmę w niedzielę tylko te gazetki dla Iza. I tak będzie tego sporo... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='bianka19']no, ale chodzi o jedną i tą samą rzecz. :)[/QUOTE]No tak :) [quote name='Iza.']będę tylko w niedzielę[/QUOTE]Nie zapomnij Buły ode mnie pozdrowić :D [quote name='Asiaczek']Jest sporo. Weź duże i mocne siatki. Czyli wezmę w niedzielę tylko te gazetki dla Iza. I tak będzie tego sporo... Pzdr.[/QUOTE]Ok. Jak będę miała chwilę w sierpniu to mogę odwiedzić Asiaczki w jakiś weekend :) Quote
Recommended Posts