Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[CENTER][B]Witajcie drogie dogomaniaczki :loveu: na reszcie nastały wakacje :multi: Chociaż ja tak na prawdę mam wakacje przez cały rok :evil_lol: W końcu będę mogła chodzić z Bobim na długie spacerki, jedynie czego mi brakuje to aparatu... Ale mam nadzieję, że niebawem go będę miała. Oceny mam jako takie, bez rewelacji ano załamki. W niedzielę jest piknik agility w Białymstoku, wybieram się :p Bobik ma się dobrze, wariat mój kochany :loveu: Ola już jest dużą panienką, w lutym 4 lata skończy. A moja mała bestyjka 30 czerwca będzie miała urodzinki :lol:
[/B][/CENTER]

Posted

no nareszcie wakacje, choć ja mam je już od miesiąca hihi
Ani się obejrzysz a Ola będzie jeszcze większa, u mnie też tak było. Nie wiem kiedy ta moja siostra urosła. Ciekawa jestem jak Ola teraz wygląda :)

Posted

[quote name='kaskaSz']no nareszcie wakacje, choć ja mam je już od miesiąca hihi
Ani się obejrzysz a Ola będzie jeszcze większa, u mnie też tak było. Nie wiem kiedy ta moja siostra urosła. Ciekawa jestem jak Ola teraz wygląda :)[/QUOTE]
Bo Ty licealistka :P
Oj, Ola starsznie szybko rośnie. Chodzi za mną jak cielak za krową. Mama się śmieje, że drugi pies nam nie potrzebny, bo Ola jak pies się zachowuje ha ha Jak dzwoni domofon to Bobik z Olą dają koncert wycia buhahaha

Posted

[quote name='kaskaSz']dzieci chyba tak mają, bo a też przechodziłam etap drugiego człeko-psa :D
A jakieś plany masz na wakacje?[/QUOTE]Ola raz jest psem a raz kotem ha ha :D
Plany na wakacje nijakie, na piknik się wybieram, będę u Izy, później chyba do koleżanki z klasy pojadę, muszę w między czasie Łomżę odwiedzić i testy wewnętrzne na prawko zdać. Chyba 7 lipca do Niemiec na dwa tygodnie pojadę, ale to jeszcze nic pewnego. A później to nie mam planów. A jak u Ciebie?

Posted

Tak w ogóle to trwa u mnie od jakiegoś czasu remont i jest taki syf w domu, że masakra. W dużym pokoju to w ogóle nic nie ma, żyjemy na torbach ha ha Meble do wymiany, cekolowanie ścian, ocieplanie okien itp. masakra normalnie

Posted

[quote name='Izabela124.']Ola raz jest psem a raz kotem ha ha :D
Plany na wakacje nijakie, na piknik się wybieram, będę u Izy, później chyba do koleżanki z klasy pojadę, muszę w między czasie Łomżę odwiedzić i testy wewnętrzne na prawko zdać. Chyba 7 lipca do Niemiec na dwa tygodnie pojadę, ale to jeszcze nic pewnego. A później to nie mam planów. A jak u Ciebie?[/QUOTE]
To jednak cosik planujesz :) U mnie spokój, wakacje jak zwykle w domu, choć na jednodniowe wypady będziemy jeździć do pobliskich miast. Wczoraj byłam u Ciebie, w Suwałkach- w Obi i plazie- ot takie atrakcje bo u nas tego nie ma hehe A tak to Białystok i Łomża.

[quote name='C&B']kaskaSz - wybierasz się na piknik, bo coś pisałaś? :)[/QUOTE]
No właśnie nie wiem, bo w tym samym czasi ejest targ staroci w Białym i nie wiem co wybrać :P Bo 2 na raz nie obskocze.

[quote name='Izabela124.']Tak w ogóle to trwa u mnie od jakiegoś czasu remont i jest taki syf w domu, że masakra. W dużym pokoju to w ogóle nic nie ma, żyjemy na torbach ha ha Meble do wymiany, cekolowanie ścian, ocieplanie okien itp. masakra normalnie[/QUOTE]
Ooo to współczuję, to lepiej jedź do koleżanek to Cie to ominie hehe

Posted

[quote name='kaskaSz']To jednak cosik planujesz :) U mnie spokój, wakacje jak zwykle w domu, choć na jednodniowe wypady będziemy jeździć do pobliskich miast. Wczoraj byłam u Ciebie, w Suwałkach- w Obi i plazie- ot takie atrakcje bo u nas tego nie ma hehe A tak to Białystok i Łomża.

No właśnie nie wiem, bo w tym samym czasi ejest targ staroci w Białym i nie wiem co wybrać :P Bo 2 na raz nie obskocze.

Ooo to współczuję, to lepiej jedź do koleżanek to Cie to ominie hehe[/QUOTE]Mogłaś mnie odwiedzić. To następnym razem jak będziesz w Suwałkach to zapraszam! W koncu na jakiś spacer się wybierzemy :D
Wpadaj na piknik!
Właśnie chcę gdzieś przesiedzieć ten remont ha ha

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]hej Izuś :) :loveu:
nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tych wakacji no ale cóż...ja swoje normy już wyrobiłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Witaj Żonkilo ma :loveu:
Bierz urlop i wpadaj z Salsunią do mnie:multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']Witaj Żonkilo ma :loveu:
Bierz urlop i wpadaj z Salsunią do mnie:multi:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Chętnie ale najpierw muszę zacząć odkładać kasę bo moje zarobki są komiczne :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Chętnie ale najpierw muszę zacząć odkładać kasę bo moje zarobki są komiczne :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
To odkładaj :) Zapraszam do siebie :) Może kiedyś się skusisz :D

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Chętnie ale najpierw muszę zacząć odkładać kasę bo moje zarobki są komiczne :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

a czego sie spodziewalas jak kaberaciarzy obslugujesz:evil_lol::eviltong:

jak ja zazdroszcze Wam takich dlugich wakacji:placz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Mogłaś mnie odwiedzić. To następnym razem jak będziesz w Suwałkach to zapraszam! W koncu na jakiś spacer się wybierzemy :D
Wpadaj na piknik!
Właśnie chcę gdzieś przesiedzieć ten remont ha ha[/QUOTE]
Myślałam, że jesteś w Łomży, bo to było dzień przez zakończeniem roku, a tak to bym napisała. Nie wiem czy jeszcze się wybiorę do Suwałk, bo droga z Ełku jest okropna- przez Olecko jak i przez Augustów :D

Posted

[quote name='chita']

jak ja zazdroszcze Wam takich dlugich wakacji:placz:[/QUOTE]Dla mnie mogłyby być jeszcze dłuższe

[quote name='kaskaSz']Myślałam, że jesteś w Łomży, bo to było dzień przez zakończeniem roku, a tak to bym napisała. Nie wiem czy jeszcze się wybiorę do Suwałk, bo droga z Ełku jest okropna- przez Olecko jak i przez Augustów :D[/QUOTE]Ano byłam w Łomży, dopiero po końcu roku przyjechałam do Suwałk
Trzeba samochodem przyjechać, wtedy droga jest szybka :lol:

[quote name='Cienka']Jak ja wam dziewczyny zazdroszczę wakacji od lat nie miałam i w tym roku też nitki z wakacji tylko praca, praca oj chyba się powtarzam:roll:[/QUOTE]Jeszcze przez rok nacieszę się wakacjami, bo jeśli nie wybiorę się na studia to będę musiała do pracy się wybrać i też wtedy wakacji nie będę miała

Posted

[quote name='Izabela124.']Tak w ogóle to trwa u mnie od jakiegoś czasu remont i jest taki syf w domu, że masakra. W dużym pokoju to w ogóle nic nie ma, żyjemy na torbach ha ha Meble do wymiany, cekolowanie ścian, ocieplanie okien itp. masakra normalnie[/QUOTE]
Ale za to PO remoncie będzie super!

[quote name='kaskaSz']
Ooo to współczuję, to lepiej jedź do koleżanek to Cie to ominie hehe[/QUOTE]
Ja bym wybrała targ staroci:)

pzdr.