Izabela124. Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Baby wstrętne, ustalono do tej pory, ze wysiadka na Dworcu gł. (Gdynia główna) ja bym była z Krasnalem na peronie i oczekiwała Was z transparentami powitalnymi. Potem ruszamy w stronę Batorego skąd zabieramy Martynę i na plażę, bulwar no i jesteśmy na polance. Tylko jeszcze godzina i dokładny dzień, z dniem czekamy na Martynę ale jak już wspominam w co drugim poście - mi bardziej odpowiada jednak późniejszy, ale w razie co to na wcześniejszym się zjawię.[/QUOTE]Ja ostatni tydzień maja zapewne będę miała cały wolny, więc sobota czy inny dzień też będzie mi pasował, ale wam pewnie nie, bo w tygodniu szkoła [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Godzinę myślę że dostosuje się pod Bobikową bo to ona ma najciekawszą drogę do przebycia. A na ten alkohol to brak mi słów...nie wolno! :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]To jak ustali się datę to ja poszukam pociągów Oj tam, oj tam :eviltong: [quote name='Asiaczek'][B]Izabela[/B], jak tak się włóczysz po PL, to pamiętaj o W-wie.Bo te Wasze gazetki to juz mnie "z letka wkurzają".... juz nie wspomnę o kurzu jako takim;) Pzdr.[U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele/page1556"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL][/U][/QUOTE]Cały czas pamiętam i nawet o segregatorach. Jak w czerwcu nie uda mi się odwiedzić Warszawy to na pewno na początku lipca wpadnę;) [quote name='Pusiakowa']Tyś nie Polak :diabloti:[/QUOTE]ha ha ha [quote name='Onomato-Peja']A może po prostu nie chce spijać nieletniej? :shake: Martyna ty alkoszpanerko. :eviltong:[/QUOTE]Ale ja letnia:eviltong: [quote name='Pusiakowa']Przecież se żartujemy.[/QUOTE]W każdym żarcie jest pół prawdy :lol: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 No, dobrze. To gazetki niech sobie jeszcze trochę poleżą... pzdr. Quote
Onomato-Peja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 A no niestety szkoła. ;) Mi pasuje więc tylko weekend. No Ty może i letnia, ale Martyna i ja niebardzo. :D Quote
Izabela124. Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Asiaczek']No, dobrze. To gazetki niech sobie jeszcze trochę poleżą... pzdr.[/QUOTE]Na pewno się mnie doczekają :) [quote name='Onomato-Peja']A no niestety szkoła. ;) Mi pasuje więc tylko weekend. No Ty może i letnia, ale Martyna i ja niebardzo. :D[/QUOTE]Ok :) Oj tam,oj tam :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]no ale przecież my możemy wam kupić alko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]no ale przecież my możemy wam kupić alko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]To muszę tylko pamiętać żeby wziąć ze sobą dowód :D Quote
Onomato-Peja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Nie namawiajcie dzieci do złego, szatany. :lol: Quote
jonQuilla Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]dowód musi być musowo ;) dzieci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w tych czasach trzeba szybko dorastać [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Nie namawiajcie dzieci do złego, szatany. :lol:[/QUOTE]Już wy i tak zdemoralizowane jesteście:diabloti: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]dowód musi być musowo ;) dzieci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w tych czasach trzeba szybko dorastać [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE];););) W tych czasach nie ma czasu na dzieciństwo Quote
Onomato-Peja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 A gdzie tam, ja mam mnóstwo czasu. :loveu: I jakos mi się nie spieszy do dorosłości. :P teraz fajnie, dom zapewniony, kase na mnie łożą, szkołę moge sobie czasem odpuścić. No żyć nie umierać. :D Aj tam zaraz zdemoralizowane... ;) Quote
Pusiakowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Czy Ty uważasz MNIEM za tak tępą? :D[/QUOTE] em... na pewno mam odpowiadać na to pytanie? :D [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]no ale przecież my możemy wam kupić alko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] WIEDZIAŁAM!!!! żeś Polak z krwi i kości :loveu: :loveu: * No to dziewczynki spacerek 15 maja! Co do godziny to się dogadajcie z pociągami, ja się dostosuje :) Quote
Cienka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Normalnie czytam i oczom mym niewierze co to wyrośnie z tego k[B]f[/B]iatu Polskiej młodzieży. Oj bo ciotka cienka tam wpadnie i zrobi porządek, daleko nie ma do Gdyni:evil_lol: A tak na poważnie to uważajcie na straż miejską. Quote
jonQuilla Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Młodzież jak to młodzież...ma prawo błądzić :evil_lol: chociaż się zastanawiam czy nadal zaliczam się do tego grona :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pusiakowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Cienka']Normalnie czytam i oczom mym niewierze co to wyrośnie z tego k[B]f[/B]iatu Polskiej młodzieży. Oj bo ciotka cienka tam wpadnie i zrobi porządek, daleko nie ma do Gdyni:evil_lol: A tak na poważnie to uważajcie na straż miejską.[/QUOTE] No wiadomo, że nie usiądziemy na ławce w parku i nie zaczniemy pić piwa gdzie się kręci pełno ludzi :D Quote
Cienka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Młodzież jak to młodzież...ma prawo błądzić :evil_lol: chociaż się zastanawiam czy nadal zaliczam się do tego grona :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Z tego co mnie;) wiadomo (paradoksalnie z lekcji WOSu w 8 klasie) to młodzieżą jest się do 30 roku życia:cool3: [quote name='Pusiakowa']No wiadomo, że nie usiądziemy na ławce w parku i nie zaczniemy pić piwa gdzie się kręci pełno ludzi :D[/QUOTE] Tego to jestem bardziej jak pewna, ale straż miejska też to wie i nagle wyłazi z jakiś ciemnych krzaków i każdy się zastanawia co oni tam robili :hmmmm: Quote
Onomato-Peja Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Straz Miejska na Polance Redłowskiej w Niedziele nie kursuje, oni głównie w tygodniu łapac wagarowiczów. Quote
Pusiakowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Cienka'] Tego to jestem bardziej jak pewna, ale straż miejska też to wie i nagle wyłazi z jakiś ciemnych krzaków i każdy się zastanawia co oni tam robili :hmmmm:[/QUOTE] Mnie jeszcze nigdy nie złapali :D i mam nadzieję, że nie złapią. :) Quote
Izabela124. Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Onomato-Peja']A gdzie tam, ja mam mnóstwo czasu. :loveu: I jakos mi się nie spieszy do dorosłości. :P teraz fajnie, dom zapewniony, kase na mnie łożą, szkołę moge sobie czasem odpuścić. No żyć nie umierać. :D Aj tam zaraz zdemoralizowane... ;)[/QUOTE]Dorosłość jest feee, trzeba na siebie zarabiać itp. [quote name='Pusiakowa'] * No to dziewczynki spacerek 15 maja! Co do godziny to się dogadajcie z pociągami, ja się dostosuje :)[/QUOTE]To ja zaraz sprawdzę pociągi [quote name='Cienka']Normalnie czytam i oczom mym niewierze co to wyrośnie z tego k[B]f[/B]iatu Polskiej młodzieży. Oj bo ciotka cienka tam wpadnie i zrobi porządek, daleko nie ma do Gdyni:evil_lol: A tak na poważnie to uważajcie na straż miejską.[/QUOTE]Będziemy uważać ;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Młodzież jak to młodzież...ma prawo błądzić :evil_lol: chociaż się zastanawiam czy nadal zaliczam się do tego grona :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]No jasne, że się zaliczasz :lol: [quote name='Pusiakowa']No wiadomo, że nie usiądziemy na ławce w parku i nie zaczniemy pić piwa gdzie się kręci pełno ludzi :D[/QUOTE]Ha ha ha [quote name='Cienka']Z tego co mnie;) wiadomo (paradoksalnie z lekcji WOSu w 8 klasie) to młodzieżą jest się do 30 roku życia:cool3: Tego to jestem bardziej jak pewna, ale straż miejska też to wie i nagle wyłazi z jakiś ciemnych krzaków i każdy się zastanawia co oni tam robili :hmmmm:[/QUOTE]Cenne rady :lol: [quote name='Onomato-Peja']Straz Miejska na Polance Redłowskiej w Niedziele nie kursuje, oni głównie w tygodniu łapac wagarowiczów.[/QUOTE]No to supcio:p [quote name='Pusiakowa']Mnie jeszcze nigdy nie złapali :D i mam nadzieję, że nie złapią. :)[/QUOTE]Mnie też jeszcze nie:diabloti: Quote
Pusiakowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Izabela124.'] Mnie też jeszcze nie:diabloti:[/QUOTE] Ale Ty możesz sobie legalnie pić :D:D Quote
Izabela124. Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Pusiakowa']Ale Ty możesz sobie legalnie pić :D:D[/QUOTE]Ale fajniej było jak byłam młodsza, zawsze ten dreszczyk emocji ha ha Quote
Pusiakowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Izabela124.']Ale fajniej było jak byłam młodsza, zawsze ten dreszczyk emocji ha ha[/QUOTE] i żeby tylko mama nie wyczuła, hahaha :D Quote
Izabela124. Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Pusiakowa']i żeby tylko mama nie wyczuła, hahaha :D[/QUOTE]No właśnie ha ha to były czasy Quote
Pusiakowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Izabela124.']No właśnie ha ha to były czasy[/QUOTE] ale za to jak masz 18 i masz ochotę się napić to wchodzisz do sklepu i normalnie kupujesz :D Quote
Izabela124. Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Pusiakowa']ale za to jak masz 18 i masz ochotę się napić to wchodzisz do sklepu i normalnie kupujesz :D[/QUOTE] I przed 18 się kupowało :P Quote
jonQuilla Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Wolne załatwiłam, nie ma mnie na grafiku 15 :multi: Z zestawu godzin jak dla mnie 11:54 a reszta jak?[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts