Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Baby wstrętne, ustalono do tej pory, ze wysiadka na Dworcu gł. (Gdynia główna) ja bym była z Krasnalem na peronie i oczekiwała Was z transparentami powitalnymi.
Potem ruszamy w stronę Batorego skąd zabieramy Martynę i na plażę, bulwar no i jesteśmy na polance.
Tylko jeszcze godzina i dokładny dzień, z dniem czekamy na Martynę ale jak już wspominam w co drugim poście - mi bardziej odpowiada jednak późniejszy, ale w razie co to na wcześniejszym się zjawię.[/QUOTE]Ja ostatni tydzień maja zapewne będę miała cały wolny, więc sobota czy inny dzień też będzie mi pasował, ale wam pewnie nie, bo w tygodniu szkoła

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Godzinę myślę że dostosuje się pod Bobikową bo to ona ma najciekawszą drogę do przebycia.
A na ten alkohol to brak mi słów...nie wolno! :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]To jak ustali się datę to ja poszukam pociągów
Oj tam, oj tam :eviltong:

[quote name='Asiaczek'][B]Izabela[/B], jak tak się włóczysz po PL, to pamiętaj o W-wie.Bo te Wasze gazetki to juz mnie "z letka wkurzają".... juz nie wspomnę o kurzu jako takim;)

Pzdr.[U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele/page1556"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL][/U][/QUOTE]Cały czas pamiętam i nawet o segregatorach. Jak w czerwcu nie uda mi się odwiedzić Warszawy to na pewno na początku lipca wpadnę;)

[quote name='Pusiakowa']Tyś nie Polak :diabloti:[/QUOTE]ha ha ha

[quote name='Onomato-Peja']A może po prostu nie chce spijać nieletniej? :shake:
Martyna ty alkoszpanerko. :eviltong:[/QUOTE]Ale ja letnia:eviltong:

[quote name='Pusiakowa']Przecież se żartujemy.[/QUOTE]W każdym żarcie jest pół prawdy :lol:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Asiaczek']No, dobrze. To gazetki niech sobie jeszcze trochę poleżą...

pzdr.[/QUOTE]Na pewno się mnie doczekają :)

[quote name='Onomato-Peja']A no niestety szkoła. ;) Mi pasuje więc tylko weekend.
No Ty może i letnia, ale Martyna i ja niebardzo. :D[/QUOTE]Ok :)
Oj tam,oj tam :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]no ale przecież my możemy wam kupić alko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]To muszę tylko pamiętać żeby wziąć ze sobą dowód :D

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Nie namawiajcie dzieci do złego, szatany. :lol:[/QUOTE]Już wy i tak zdemoralizowane jesteście:diabloti:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]dowód musi być musowo ;)

dzieci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w tych czasach trzeba szybko dorastać
[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE];););)
W tych czasach nie ma czasu na dzieciństwo

Posted

A gdzie tam, ja mam mnóstwo czasu. :loveu:
I jakos mi się nie spieszy do dorosłości. :P teraz fajnie, dom zapewniony, kase na mnie łożą, szkołę moge sobie czasem odpuścić.
No żyć nie umierać. :D

Aj tam zaraz zdemoralizowane... ;)

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Czy Ty uważasz MNIEM za tak tępą? :D[/QUOTE]
em... na pewno mam odpowiadać na to pytanie? :D

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]no ale przecież my możemy wam kupić alko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
WIEDZIAŁAM!!!! żeś Polak z krwi i kości :loveu: :loveu:

*
No to dziewczynki spacerek 15 maja! Co do godziny to się dogadajcie z pociągami, ja się dostosuje :)

Posted

Normalnie czytam i oczom mym niewierze co to wyrośnie z tego k[B]f[/B]iatu Polskiej młodzieży. Oj bo ciotka cienka tam wpadnie i zrobi porządek, daleko nie ma do Gdyni:evil_lol:
A tak na poważnie to uważajcie na straż miejską.

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Młodzież jak to młodzież...ma prawo błądzić :evil_lol:
chociaż się zastanawiam czy nadal zaliczam się do tego grona :hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Cienka']Normalnie czytam i oczom mym niewierze co to wyrośnie z tego k[B]f[/B]iatu Polskiej młodzieży. Oj bo ciotka cienka tam wpadnie i zrobi porządek, daleko nie ma do Gdyni:evil_lol:
A tak na poważnie to uważajcie na straż miejską.[/QUOTE]
No wiadomo, że nie usiądziemy na ławce w parku i nie zaczniemy pić piwa gdzie się kręci pełno ludzi :D

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Młodzież jak to młodzież...ma prawo błądzić :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Z tego co mnie;) wiadomo (paradoksalnie z lekcji WOSu w 8 klasie) to młodzieżą jest się do 30 roku życia:cool3:

[quote name='Pusiakowa']No wiadomo, że nie usiądziemy na ławce w parku i nie zaczniemy pić piwa gdzie się kręci pełno ludzi :D[/QUOTE]

Tego to jestem bardziej jak pewna, ale straż miejska też to wie i nagle wyłazi z jakiś ciemnych krzaków i każdy się zastanawia co oni tam robili :hmmmm:

Posted

[quote name='Cienka']

Tego to jestem bardziej jak pewna, ale straż miejska też to wie i nagle wyłazi z jakiś ciemnych krzaków i każdy się zastanawia co oni tam robili :hmmmm:[/QUOTE]
Mnie jeszcze nigdy nie złapali :D i mam nadzieję, że nie złapią. :)

Posted

[quote name='Onomato-Peja']A gdzie tam, ja mam mnóstwo czasu. :loveu:
I jakos mi się nie spieszy do dorosłości. :P teraz fajnie, dom zapewniony, kase na mnie łożą, szkołę moge sobie czasem odpuścić.
No żyć nie umierać. :D

Aj tam zaraz zdemoralizowane... ;)[/QUOTE]Dorosłość jest feee, trzeba na siebie zarabiać itp.

[quote name='Pusiakowa']

*
No to dziewczynki spacerek 15 maja! Co do godziny to się dogadajcie z pociągami, ja się dostosuje :)[/QUOTE]To ja zaraz sprawdzę pociągi

[quote name='Cienka']Normalnie czytam i oczom mym niewierze co to wyrośnie z tego k[B]f[/B]iatu Polskiej młodzieży. Oj bo ciotka cienka tam wpadnie i zrobi porządek, daleko nie ma do Gdyni:evil_lol:
A tak na poważnie to uważajcie na straż miejską.[/QUOTE]Będziemy uważać ;)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Młodzież jak to młodzież...ma prawo błądzić :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]No jasne, że się zaliczasz :lol:

[quote name='Pusiakowa']No wiadomo, że nie usiądziemy na ławce w parku i nie zaczniemy pić piwa gdzie się kręci pełno ludzi :D[/QUOTE]Ha ha ha

[quote name='Cienka']Z tego co mnie;) wiadomo (paradoksalnie z lekcji WOSu w 8 klasie) to młodzieżą jest się do 30 roku życia:cool3:

Tego to jestem bardziej jak pewna, ale straż miejska też to wie i nagle wyłazi z jakiś ciemnych krzaków i każdy się zastanawia co oni tam robili :hmmmm:[/QUOTE]Cenne rady :lol:

[quote name='Onomato-Peja']Straz Miejska na Polance Redłowskiej w Niedziele nie kursuje, oni głównie w tygodniu łapac wagarowiczów.[/QUOTE]No to supcio:p

[quote name='Pusiakowa']Mnie jeszcze nigdy nie złapali :D i mam nadzieję, że nie złapią. :)[/QUOTE]Mnie też jeszcze nie:diabloti: