Cienka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Trzymaj się jak wrócisz pewnie znowu jakieś hand made atrakcje będą u mnie w galerii do oglądania:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Melduję, że widziałam Bobika :) I małe słodkie dzieciątko - ahh jak ja kocham takie wesołe brzdące :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Wpadłam się przywitać, a tu się wszyscy żegnają :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale za to pozdrawiam ciepło :)[/FONT] Quote
sunshine Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jaaaa u nas też błota po kostki... dosłownie. Dzisiaj wlazłam i się utopiłam... pies miał ubaw i się taplał jak prosiak a ja wyjść nie mogłam... na szczęście buty za kostkę miałam:P nawet ja już chcę wiosne:D Quote
Izabela124. Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='Tengusia']papa :hand:[/QUOTE] [quote name='Alicja']:hand: dasz radę :calus:[/QUOTE]Już wróciłam :multi: [quote name='Cienka']Trzymaj się jak wrócisz pewnie znowu jakieś hand made atrakcje będą u mnie w galerii do oglądania:evil_lol:[/QUOTE]Zapewne mam co oglądac, ale dopiero jutro zajrzę ;) [quote name='Asiaczek']3maj się! Pzdr.[/QUOTE]:loveu::loveu::loveu: [quote name='Wyjątek']Melduję, że widziałam Bobika :) I małe słodkie dzieciątko - ahh jak ja kocham takie wesołe brzdące :D[/QUOTE]Witaj :p [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Wpadłam się przywitać, a tu się wszyscy żegnają :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale za to pozdrawiam ciepło :)[/FONT][/QUOTE]Również pozdrawiam ;) [quote name='sunshine']Jaaaa u nas też błota po kostki... dosłownie. Dzisiaj wlazłam i się utopiłam... pies miał ubaw i się taplał jak prosiak a ja wyjść nie mogłam... na szczęście buty za kostkę miałam:P nawet ja już chcę wiosne:D[/QUOTE]U nas tez błotko a w Suwałkach śnieg. Też chcę już wiosnę Quote
Izabela124. Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='Iza.']:loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]Witam Panią Izabelę :loveu: Quote
Iza. Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='Izabela124.']Witam Panią Izabelę :loveu:[/QUOTE] chcę wiedziec co u ciebie :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 [quote name='Iza.']chcę wiedziec co u ciebie :diabloti:[/QUOTE]Ha ha u mnie wszystko w porządku :p Quote
Izabela124. Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 [CENTER][B]Witam wszystkich serdecznie :loveu: Muszę stwierdzić, że mój pies to tirowiec :evil_lol: Wczoraj tata wracał z trasy i jechał przez Łomżę to się z nim zabraliśmy z Bobikiem do domu. No i mu się bardzo spodobała jazda tirem, siedział sobie na łóżko i obserwował przez okno. Później poszedł grzecznie spać. Bobik to pies, który przystosuje się do każdych warunków :lol: [/B][/CENTER] Quote
C&B Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Twój tata też jeździ tirem? :diabloti: Czika jak była w tirze mojego taty to się strasznie bała :lol: Ale jak słyszy ciężarówkę, to kojarzy z tatą i leci, się cieszy, dlatego spacery przy ulicach zawsze na smyczy :shake: Quote
Izabela124. Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 [quote name='C&B']Twój tata też jeździ tirem? :diabloti: Czika jak była w tirze mojego taty to się strasznie bała :lol: Ale jak słyszy ciężarówkę, to kojarzy z tatą i leci, się cieszy, dlatego spacery przy ulicach zawsze na smyczy :shake:[/QUOTE]Ano jeździ :eviltong: Bobik w ogóle się nie bał, chodził tylko wąchał wszystko, zwiedzał, obserwował, a potem grzecznie spał aż do Suwałk ;) Quote
Onomato-Peja Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Hmn... Ciekawe jakby moja Raszpla się w ciężarówce zachowała. ;) Ojciecu też kierowca. :D Zdjęcia Bobika bym chętnie obejrzała. ;) Quote
Izabela124. Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Hmn... Ciekawe jakby moja Raszpla się w ciężarówce zachowała. ;) Ojciecu też kierowca. :D Zdjęcia Bobika bym chętnie obejrzała. ;)[/QUOTE]O widzę, że nie tylko mój tata kierowca tira :lol: Robiłam jakieś tam zdjęcia telefonem, może jak coś wyszło to wstawię Quote
Cienka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Jak by nie patrzeć to większość produktów jest przewożona transportem samochodowym więc całkiem sporo ojców jeździ tirami. Quote
Izabela124. Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Cienka']Jak by nie patrzeć to większość produktów jest przewożona transportem samochodowym więc całkiem sporo ojców jeździ tirami.[/QUOTE]Na pewno masz rację :) [quote name='Błyskotka']Widać Bobik lubi przygody ;).[/QUOTE] I to bardzo :) Quote
Sylwia K Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 hehe to super, ze lubi podróże. Moja tak uwielbia jeździć autem, ze potrafi wejść do każdego samochodu (obcego!) gdzie się drzwi otworzą...:roll: Quote
C&B Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 A Prada nie lubiła jeździć, a teraz, jak już polubiła, to ostatnio samochód był zamknięty, a ona poleciała i bum, klatą w samochód :evil_lol: Była lekko zdziwiona, dlaczego jej się nie udało samochodu otworzyć :lol: Quote
Izabela124. Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Sylwia K']hehe to super, ze lubi podróże. Moja tak uwielbia jeździć autem, ze potrafi wejść do każdego samochodu (obcego!) gdzie się drzwi otworzą...:roll:[/QUOTE]Bobik też kiedyś mi taki nr wywinął, że wpakował się do obcego samochodu :evil_lol: [quote name='C&B']A Prada nie lubiła jeździć, a teraz, jak już polubiła, to ostatnio samochód był zamknięty, a ona poleciała i bum, klatą w samochód :evil_lol: Była lekko zdziwiona, dlaczego jej się nie udało samochodu otworzyć :lol:[/QUOTE]Ha ha a to wariatka :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='kaskaSz']Takie mały w takim wielkim tirze- nie wyobrażam sobie :D[/QUOTE]A jednak tak było :) Quote
kaskaSz Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Takie mały w takim wielkim tirze- nie wyobrażam sobie :D Quote
Izabela124. Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='kaskaSz']Takie mały w takim wielkim tirze- nie wyobrażam sobie :D[/QUOTE]A jednak tak było :) Quote
Recommended Posts