Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Jaaaa u nas też błota po kostki... dosłownie. Dzisiaj wlazłam i się utopiłam... pies miał ubaw i się taplał jak prosiak a ja wyjść nie mogłam... na szczęście buty za kostkę miałam:P

nawet ja już chcę wiosne:D

Posted

[quote name='Tengusia']papa :hand:[/QUOTE]

[quote name='Alicja']:hand: dasz radę :calus:[/QUOTE]Już wróciłam :multi:

[quote name='Cienka']Trzymaj się jak wrócisz pewnie znowu jakieś hand made atrakcje będą u mnie w galerii do oglądania:evil_lol:[/QUOTE]Zapewne mam co oglądac, ale dopiero jutro zajrzę ;)

[quote name='Asiaczek']3maj się!

Pzdr.[/QUOTE]:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Wyjątek']Melduję, że widziałam Bobika :) I małe słodkie dzieciątko - ahh jak ja kocham takie wesołe brzdące :D[/QUOTE]Witaj :p

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Wpadłam się przywitać, a tu się wszyscy żegnają :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ale za to pozdrawiam ciepło :)[/FONT][/QUOTE]Również pozdrawiam ;)

[quote name='sunshine']Jaaaa u nas też błota po kostki... dosłownie. Dzisiaj wlazłam i się utopiłam... pies miał ubaw i się taplał jak prosiak a ja wyjść nie mogłam... na szczęście buty za kostkę miałam:P

nawet ja już chcę wiosne:D[/QUOTE]U nas tez błotko a w Suwałkach śnieg. Też chcę już wiosnę

Posted

[CENTER][B]Witam wszystkich serdecznie :loveu:
Muszę stwierdzić, że mój pies to tirowiec :evil_lol: Wczoraj tata wracał z trasy i jechał przez Łomżę to się z nim zabraliśmy z Bobikiem do domu. No i mu się bardzo spodobała jazda tirem, siedział sobie na łóżko i obserwował przez okno. Później poszedł grzecznie spać. Bobik to pies, który przystosuje się do każdych warunków :lol:
[/B][/CENTER]

Posted

Twój tata też jeździ tirem? :diabloti:
Czika jak była w tirze mojego taty to się strasznie bała :lol: Ale jak słyszy ciężarówkę, to kojarzy z tatą i leci, się cieszy, dlatego spacery przy ulicach zawsze na smyczy :shake:

Posted

[quote name='C&B']Twój tata też jeździ tirem? :diabloti:
Czika jak była w tirze mojego taty to się strasznie bała :lol: Ale jak słyszy ciężarówkę, to kojarzy z tatą i leci, się cieszy, dlatego spacery przy ulicach zawsze na smyczy :shake:[/QUOTE]Ano jeździ :eviltong:
Bobik w ogóle się nie bał, chodził tylko wąchał wszystko, zwiedzał, obserwował, a potem grzecznie spał aż do Suwałk ;)

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Hmn... Ciekawe jakby moja Raszpla się w ciężarówce zachowała. ;)
Ojciecu też kierowca. :D

Zdjęcia Bobika bym chętnie obejrzała. ;)[/QUOTE]O widzę, że nie tylko mój tata kierowca tira :lol:
Robiłam jakieś tam zdjęcia telefonem, może jak coś wyszło to wstawię

Posted

[quote name='Cienka']Jak by nie patrzeć to większość produktów jest przewożona transportem samochodowym więc całkiem sporo ojców jeździ tirami.[/QUOTE]Na pewno masz rację :)

[quote name='Błyskotka']Widać Bobik lubi przygody ;).[/QUOTE]
I to bardzo :)

Posted

A Prada nie lubiła jeździć, a teraz, jak już polubiła, to ostatnio samochód był zamknięty, a ona poleciała i bum, klatą w samochód :evil_lol: Była lekko zdziwiona, dlaczego jej się nie udało samochodu otworzyć :lol:

Posted

[quote name='Sylwia K']hehe to super, ze lubi podróże.
Moja tak uwielbia jeździć autem, ze potrafi wejść do każdego samochodu (obcego!) gdzie się drzwi otworzą...:roll:[/QUOTE]Bobik też kiedyś mi taki nr wywinął, że wpakował się do obcego samochodu :evil_lol:

[quote name='C&B']A Prada nie lubiła jeździć, a teraz, jak już polubiła, to ostatnio samochód był zamknięty, a ona poleciała i bum, klatą w samochód :evil_lol: Była lekko zdziwiona, dlaczego jej się nie udało samochodu otworzyć :lol:[/QUOTE]Ha ha a to wariatka :evil_lol: