Izabela124. Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='Incunabula']No jak to nic? A satysfakcja :diabloti: :eviltong: ? Zazdroooooszczę ferii![/QUOTE]ha ha dziękuję za taką satysfakcję :evil_lol: [quote name='Jaga.']i jak tam idzie leniuchowanie feryjne? ;)[/QUOTE]Leniuchuję na maksa hi hi Ale dzięki temu Bobik ma dłuższe spacery, w końcu jest czas na komputer i pieczenie ciast :cool3: Quote
Izabela124. Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='Błyskotka']A jakie ostatnio ciasto piekłaś ?[/QUOTE]Dzię piekę serniczek, bo mama ma manię na punkcie tego ciasta Quote
Aga&Ganja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Witamy, witamy w ten mroźny, zimowy dzień! :):) Quote
Jaga. Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 o to macie fajowo ;) ja uwielbiam serniczek! zwłaszcza mamusiny hahaha.. trzydziestka prawie na karku a ja jeszcze własnego nie piekłam ;p ale za to inne umiem ;) Quote
Cienka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [B]Tengusia[/B] to jeszcze możesz zostać house managerem :) Quote
Izabela124. Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='Iza.']Wstałam :diabloti:[/QUOTE]No na reszcie! I jak było? :cool3: [quote name='Aga&Ganja']Witamy, witamy w ten mroźny, zimowy dzień! :):)[/QUOTE]Witaj ma kochana :loveu: [quote name='Jaga.']o to macie fajowo ;) ja uwielbiam serniczek! zwłaszcza mamusiny hahaha.. trzydziestka prawie na karku a ja jeszcze własnego nie piekłam ;p ale za to inne umiem ;)[/QUOTE]Ha ha to czas spróbować upiec serniczek :lol: Quote
Iza. Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Izabela124.']No na reszcie! I jak było? :cool3: [/QUOTE] fajnie :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='Iza.']fajnie :diabloti:[/QUOTE]ho ho ale się rozpisałaś........... A fotki przed i po s a? No i w trakcie :D Quote
Izabela124. Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [CENTER]Mój wirtualny podopieczny Uszatek odszedł....:placz::placz::placz: Uszatku, nigdy o Tobie nie zapomnę.... ['][']['] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/175106-Uszatek-mix-ON-ju%C5%BC-bezpieczny-w-hotelu.-Dzi%C4%99kujemy-wszystkim.-Szukamy-domku"][IMG]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz225.jpg[/IMG][/URL] Panie Boże, nie jestem aniołem dziś niewielu jest takich na świecie, może ci, co na ziemskim padole pokochali zwierzęta i dzieci. Panie Boże, powiedziałeś „proście”, rzekłeś „proście, a będzie wam dane”, wiesz, że wczoraj po Tęczowym Moście poszedł do Ciebie mój pies ukochany? Panie Boże, poznasz go z łatwością, miał sierść jedwabistą, cztery łapki, ogon, proszę o Panie, zawołaj go głośno, bo miał w zwyczaju nie słuchać nikogo. Panie Boże, nie proszę dla siebie, znajdź mu jakąś osobę przyjazną, by głodny i smutny tam nie był, i żeby mógł sobie przy kimś spokojnie zasnąć. Panie Boże, a gdy tak się stanie, że i mnie kiedyś do siebie zawołasz, pozwól mu proszę wyjść mi na spotkanie, jeśli oczywiście zostanę aniołem[/CENTER] Quote
Izabela124. Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [B]Do wszystkich kochających psy a szczególnie pokrzywdzonych przez los i STARUSZKÓW Wznowiła działalność "Skarbonka" rozi. Jest to konkretna pomoc dla dużej liczby piesków starych w schroniskach. Proszę zapoznajcie się z jej założeniami na wątku [URL="http://www.dogomania.pl/threads/112210-UWAGA%21-WRACAMY%21-Post-1351%21-**skarbonka**"]http://www.dogomania.pl/threads/1122...-**skarbonka**[/URL][/B] [B] i poznajcie ich rezultaty w schronisku Białej Podlaskiej [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184079-CZWARTY-ETAP-**skarbonka**-CZWARTY-ETAP/page3"]http://www.dogomania.pl/threads/1840...RTY-ETAP/page3[/URL][/B] [B] A potem jeżeli uznacie , że warto dołączcie do nas i propagujcie ideę dalej nawet poza Dogomanię Sprawa naprawdę jest warta zaangażowania.[/B] Quote
M&S Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Cześć Szkoda psiaka, niech mu będzie dobrze w psim niebie.................... Quote
Izabela124. Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='M&S']Cześć Szkoda psiaka, niech mu będzie dobrze w psim niebie....................[/QUOTE]Witaj Na pewno jest już szczęsliwy Quote
Onomato-Peja Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Nagadali, nagadali zdjęc nie dali ;P Quote
Izabela124. Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Nagadali, nagadali zdjęc nie dali ;P[/QUOTE]Aparat zepsuty to i zdjęć nie ma :P Quote
Aga&Ganja Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Witam się! :loveu: Jejku.. i następne nieszczęście... Smutno bardzo, że tego ślicznego psiaka już nie ma! :( Pozdrowionka i trzymaj się. :) Quote
Izabela124. Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Aga&Ganja']Witam się! :loveu: Jejku.. i następne nieszczęście... Smutno bardzo, że tego ślicznego psiaka już nie ma! :( Pozdrowionka i trzymaj się. :)[/QUOTE]Witanko :) Ale u nas dziś zimno, brrrrrrr Quote
Aga&Ganja Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 A u nas tak średnio Ci powiem... :):) Z Majlem była na dworze i nie zmarzłam szczerze mówiąc. ;) Quote
Izabela124. Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Aga&Ganja']A u nas tak średnio Ci powiem... :):) Z Majlem była na dworze i nie zmarzłam szczerze mówiąc. ;)[/QUOTE]A ja zmarzłam. Mam dziś zalatany dzień. Na pocztę miałam iść, ale nie chciało mi się. Może jutro pójdę hi hi Dziś w empeku (autobus miejski) leciało stare disco polo ha ha Quote
kaskaSz Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ja co raz jak jadę do szkoły autobusem to kierowca lubi stare disco polo, pieśńi biesiadne, a ostatnio przez całe 30min słychałam Laskowskiego :D Quote
Izabela124. Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='kaskaSz']Ja co raz jak jadę do szkoły autobusem to kierowca lubi stare disco polo, pieśńi biesiadne, a ostatnio przez całe 30min słychałam Laskowskiego :D[/QUOTE]Mi to pierwszy raz się zdarzyło Quote
zuzolandia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [I][B]Witanko;-) widzę że ferie sprzyjają gadaniu hihihih fajnie tak chodzic jeszcze do szkoły ...chociaz z drugiej strony ..niby dorosłe bezszkolne życie tez nie jest złe ;-) pozdrowioka;-)[/B][/I] Quote
Izabela124. Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='zuzolandia'][I][B]Witanko;-) widzę że ferie sprzyjają gadaniu hihihih fajnie tak chodzic jeszcze do szkoły ...chociaz z drugiej strony ..niby dorosłe bezszkolne życie tez nie jest złe ;-) pozdrowioka;-)[/B][/I][/QUOTE]Szerze mówiąc moja szkoła nie jest zła, można by nawet rzec, że lajtowa jest :D Quote
Recommended Posts