Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='bety']Fajny taki Dzień Pupila - a poza psiakami i końmi to jakieś inne zwierzaki były?

Pzdr[/QUOTE]W tamtym roku był nawet prosiaczek :lol:
A tak to są gryzonie, króliki, papugi, pająki, koty itp.

Posted

[quote name='Asiaczek']Bobik….. i reszta[FONT=Wingdings]J[/FONT]
[URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26132.jpg[/URL]

Gadułyyyyyyyyyy....

Pzdr.[/QUOTE]Bobik w ogóle nie stresował się w takim tłumie :)

Posted

[quote name='Asiaczek']No bo jak z nim wszędzie chodzisz, to i chłopaczyna się juz nie stresuje:)

Pzdr.[/QUOTE]Szerze mówiąc to on chyba nigdy się nie stresował. No chociaż jak byłam z nim w wakacje u Agaci na jakimś tam festynie i strzelali tam ze strzelby to się przestraszył

Posted

[quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Żegnam się z wami :bye: Będę teraz w domu dopiero 19 listopada, bo 13 mam półmetek :p[/B]
[/CENTER]
[/QUOTE]

Baw się dobrze :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Żegnam się z wami :bye: Będę teraz w domu dopiero 19 listopada, bo 13 mam półmetek :p[/B]
[/CENTER][/QUOTE]

[I][B]poczekamy tu sobie na Ciebie;-)[/B][/I]

Posted

[quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Witam wszystkich oficjalnie. Dawno mnie w świecie dogomanii nie było, ale powróciłam na kilka dni. Muszę stwierdzić, że zima zbliża się nieubłaganie, jest coraz zimniej. Bobiś ma się bardzo dobrze, trochę marznie jak idę z nim na dłuższy spacer. U mnie też chyba wszystko po staremu. Mieszkanie na stancji jest super. Wczoraj miałam dzień pełen wrażeń. Zamiast jechać autobusem o 16:35 do domu to pojechałam dopiero o ok.19:30, ponieważ najpierw autobus godz. się spóźnij, a jak już przyjechał to niestety zabrał ze sobą do Suwałk tylko 4 osoby, bo był aż taki zapełniony. Chciałam jechać innym, np. do Giżycka lub Olecka, ale one nawet nie podjechały pod stanowisko, bo było aż takie zapełnione. Później o godz. około 19:20 przyjechał autobus, który normalnie powinien być o 18:40 i zlitował się i nas zabrał. Spędziłam na dworcu ponad 3 godz. :shake: Bobiś zmarzł niemiłosiernie, ja zresztą też. To chyba była najgorsza podróż do domu w moim życiu.[/B]
[/CENTER][/QUOTE]
A z autobusami i busami będzie jeszcze gorzej po tych wypadkach gdzie kierowcy zabierali więcej osób niż było miejsc, teraz juz się nie będą litować nad biednymi podróżnymi i częściej będą mijali przystanki, bo w środku miejsca zajęte.

Posted

[quote name='Gioco']Baw się dobrze :diabloti:[/QUOTE]Nie dziękuję :evil_lol:

[quote name='zuzolandia'][I][B]poczekamy tu sobie na Ciebie;-)[/B][/I][/QUOTE]Jestem z doskoku

[quote name='jamnicze']A z autobusami i busami będzie jeszcze gorzej po tych wypadkach gdzie kierowcy zabierali więcej osób niż było miejsc, teraz juz się nie będą litować nad biednymi podróżnymi i częściej będą mijali przystanki, bo w środku miejsca zajęte.[/QUOTE]Właśnie i tak teraz jest

[quote name='Sylwia K']witamy sie serdecznie:)[/QUOTE]Witaj :p

[quote name='Czarna_Owieczka']za chwilę będzie 2000 stron :razz:[/QUOTE]Już jest :lol:

[quote name='Asiaczek']O,a Izy nie ma...

Pzdr.[/QUOTE]Jestem :cool3:

[quote name='Aga&Ganja']Ty uciekasz, a ja powracam... Pewnie będziemy jeszcze mieć okazję do pogadania. ;)
Pozdrowionka![/QUOTE]Na pewno taka okazja się zdarzy!

[quote name='jamnicze']Przed nami długi weekend, to pewnie Iza przyjedzie do domu i znajdzie dla nas trochę czasu :)[/QUOTE]Niestety w domu mnie nie ma

[quote name='Iza.']Iza ma w ten weekend połowinki więc raczej nie przyjedzie ;)[/QUOTE]No i Iza ma rację

[quote name='Cieplutkaa.']Z braku czasu dawno tu nie zaglądałam, w końcu jest trochę wolnego, więc postanowiłam odwiedzić kilka galerii, a Ciebie nie ma. Ależ mam wyczucie. ;)

Pozdrawiam[/QUOTE]Witaj powrócona