bety Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Fajny taki Dzień Pupila - a poza psiakami i końmi to jakieś inne zwierzaki były? Pzdr Quote
Izabela124. Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='bety']Fajny taki Dzień Pupila - a poza psiakami i końmi to jakieś inne zwierzaki były? Pzdr[/QUOTE]W tamtym roku był nawet prosiaczek :lol: A tak to są gryzonie, króliki, papugi, pająki, koty itp. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Bobik….. i reszta[FONT=Wingdings]J[/FONT] [URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26132.jpg[/URL] Gadułyyyyyyyyyy.... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='Asiaczek']Bobik….. i reszta[FONT=Wingdings]J[/FONT] [URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26132.jpg[/URL] Gadułyyyyyyyyyy.... Pzdr.[/QUOTE]Bobik w ogóle nie stresował się w takim tłumie :) Quote
Asiaczek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 No bo jak z nim wszędzie chodzisz, to i chłopaczyna się juz nie stresuje:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='Asiaczek']No bo jak z nim wszędzie chodzisz, to i chłopaczyna się juz nie stresuje:) Pzdr.[/QUOTE]Szerze mówiąc to on chyba nigdy się nie stresował. No chociaż jak byłam z nim w wakacje u Agaci na jakimś tam festynie i strzelali tam ze strzelby to się przestraszył Quote
Izabela124. Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [CENTER][B]Żegnam się z wami :bye: Będę teraz w domu dopiero 19 listopada, bo 13 mam półmetek :p[/B] [/CENTER] Quote
Asiaczek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 3maj się, Kochana i uważaj na zdrowie:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='Asiaczek']3maj się, Kochana i uważaj na zdrowie:) Pzdr.[/QUOTE]Trochę przeziębiona jestem, ale to nic poważnego. Dziękuję :calus: Quote
Gioco Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Żegnam się z wami :bye: Będę teraz w domu dopiero 19 listopada, bo 13 mam półmetek :p[/B] [/CENTER] [/QUOTE] Baw się dobrze :diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Żegnam się z wami :bye: Będę teraz w domu dopiero 19 listopada, bo 13 mam półmetek :p[/B] [/CENTER][/QUOTE] [I][B]poczekamy tu sobie na Ciebie;-)[/B][/I] Quote
jamnicze Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Witam wszystkich oficjalnie. Dawno mnie w świecie dogomanii nie było, ale powróciłam na kilka dni. Muszę stwierdzić, że zima zbliża się nieubłaganie, jest coraz zimniej. Bobiś ma się bardzo dobrze, trochę marznie jak idę z nim na dłuższy spacer. U mnie też chyba wszystko po staremu. Mieszkanie na stancji jest super. Wczoraj miałam dzień pełen wrażeń. Zamiast jechać autobusem o 16:35 do domu to pojechałam dopiero o ok.19:30, ponieważ najpierw autobus godz. się spóźnij, a jak już przyjechał to niestety zabrał ze sobą do Suwałk tylko 4 osoby, bo był aż taki zapełniony. Chciałam jechać innym, np. do Giżycka lub Olecka, ale one nawet nie podjechały pod stanowisko, bo było aż takie zapełnione. Później o godz. około 19:20 przyjechał autobus, który normalnie powinien być o 18:40 i zlitował się i nas zabrał. Spędziłam na dworcu ponad 3 godz. :shake: Bobiś zmarzł niemiłosiernie, ja zresztą też. To chyba była najgorsza podróż do domu w moim życiu.[/B] [/CENTER][/QUOTE] A z autobusami i busami będzie jeszcze gorzej po tych wypadkach gdzie kierowcy zabierali więcej osób niż było miejsc, teraz juz się nie będą litować nad biednymi podróżnymi i częściej będą mijali przystanki, bo w środku miejsca zajęte. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 za chwilę będzie 2000 stron :razz: Quote
Aga&Ganja Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ty uciekasz, a ja powracam... Pewnie będziemy jeszcze mieć okazję do pogadania. ;) Pozdrowionka! Quote
jamnicze Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Przed nami długi weekend, to pewnie Iza przyjedzie do domu i znajdzie dla nas trochę czasu :) Quote
Iza. Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Iza ma w ten weekend połowinki więc raczej nie przyjedzie ;) Quote
Cieplutkaa. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Z braku czasu dawno tu nie zaglądałam, w końcu jest trochę wolnego, więc postanowiłam odwiedzić kilka galerii, a Ciebie nie ma. Ależ mam wyczucie. ;) Pozdrawiam Quote
Izabela124. Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='Gioco']Baw się dobrze :diabloti:[/QUOTE]Nie dziękuję :evil_lol: [quote name='zuzolandia'][I][B]poczekamy tu sobie na Ciebie;-)[/B][/I][/QUOTE]Jestem z doskoku [quote name='jamnicze']A z autobusami i busami będzie jeszcze gorzej po tych wypadkach gdzie kierowcy zabierali więcej osób niż było miejsc, teraz juz się nie będą litować nad biednymi podróżnymi i częściej będą mijali przystanki, bo w środku miejsca zajęte.[/QUOTE]Właśnie i tak teraz jest [quote name='Sylwia K']witamy sie serdecznie:)[/QUOTE]Witaj :p [quote name='Czarna_Owieczka']za chwilę będzie 2000 stron :razz:[/QUOTE]Już jest :lol: [quote name='Asiaczek']O,a Izy nie ma... Pzdr.[/QUOTE]Jestem :cool3: [quote name='Aga&Ganja']Ty uciekasz, a ja powracam... Pewnie będziemy jeszcze mieć okazję do pogadania. ;) Pozdrowionka![/QUOTE]Na pewno taka okazja się zdarzy! [quote name='jamnicze']Przed nami długi weekend, to pewnie Iza przyjedzie do domu i znajdzie dla nas trochę czasu :)[/QUOTE]Niestety w domu mnie nie ma [quote name='Iza.']Iza ma w ten weekend połowinki więc raczej nie przyjedzie ;)[/QUOTE]No i Iza ma rację [quote name='Cieplutkaa.']Z braku czasu dawno tu nie zaglądałam, w końcu jest trochę wolnego, więc postanowiłam odwiedzić kilka galerii, a Ciebie nie ma. Ależ mam wyczucie. ;) Pozdrawiam[/QUOTE]Witaj powrócona Quote
Asiaczek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 O, odezwałaś się:) Baw się dobrze na tych połowinkach... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 jaka ladna 2000 stronka :) tylko tam grzecznie na tych polowinkach :evil_lol: i mizianko dla Bobisia:loveu: Quote
Luzia Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Tylko się nie upij za bardzo tam :evilbat: Quote
chita Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 2000 strona i 20000postow:cool1::diabloti: Quote
Recommended Posts