akodirka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Iza.'] Wiesz u mnie w lesie to szybciej się bimbrownie spotka niż ducha :evil_lol: To czemuś go środkami komunikacji nie nauczyła go podróżować :mad: No pewnie, przeciez my Ciebie nawet nie ubimy tylko tak udajemy :roll::evil_lol::evil_lol: Wiesz, ze my gadamy w galerii Izy ? :evil_lol:[/quote] to wezmiemy ze sobą butelki i przyniesiemy troche bimbru do domu :razz: albo nie, lepiej same wypijemy w lesie :evil_lol: nie, nie nauczylam, tylko on do ludzi wogole sie rzuca, jeden czlowiek za blisko i juz zęby w ruch... a to tez jest zwiazane z jego nieszczesnymi jajcami :roll: no ja o tym dobrze wiem, jakis czas temu dostalam taką informacje od moich tajnych informatorów :cool3: no własnie tak patrze, ale nie Iza poczyta i sie wypowie w tej sprawie, gdzie bedzie spacerek :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='akodirka']to wezmiemy ze sobą butelki i przyniesiemy troche bimbru do domu :razz: albo nie, lepiej same wypijemy w lesie :evil_lol: nie, nie nauczylam, tylko on do ludzi wogole sie rzuca, jeden czlowiek za blisko i juz zęby w ruch... a to tez jest zwiazane z jego nieszczesnymi jajcami :roll: no ja o tym dobrze wiem, jakis czas temu dostalam taką informacje od moich tajnych informatorów :cool3: no własnie tak patrze, ale nie Iza poczyta i sie wypowie w tej sprawie, gdzie bedzie spacerek :evil_lol:[/quote] Spadaj, ja tego do ust nie wezmę :diabloti: Jak chcesz to sama se pij :shake: Tnij te jajca i się nie zastawiaj, bo to żadna robota w takim razie. no tak, mogłam się domyślić :evil_lol: dobry pomysł :cool3:chociaż raz coś ci się udało wymyślić :loveu::evil_lol: Quote
akodirka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Iza.']Spadaj, ja tego do ust nie wezmę :diabloti: Jak chcesz to sama se pij :shake: Tnij te jajca i się nie zastawiaj, bo to żadna robota w takim razie. no tak, mogłam się domyślić :evil_lol: dobry pomysł :cool3:chociaż raz coś ci się udało wymyślić :loveu::evil_lol:[/quote] no to ja sobie z Iza wypije :evil_lol: bimber - ludzka rzecz :evil_lol: ja sie nie zastanawiam, ale ludzie z domu mego tak :shake: :angryy: :cool3: no widzisz, a jednak czasem zdazają mi się i takie :razz: Quote
baffi2 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Chciałam sie przywitać i fotki zobaczyć, a zobaczyłam coś innego :diabloti: Ale i tak sie witam:evil_lol: Może lepiej byłoby się przenieść na Offa? :evil_lol::eviltong: PS. ja na bimbra chętna:diabloti: Quote
Iza. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='baffi2'] PS. ja na bimbra chętna:diabloti:[/quote] Nie wiesz co mówisz :shake: Posłuchaj lepiej starszej koleżanki :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='akodirka'] Iza, bo Iza wogóle chodzi ciągle po szkole i sie bić ze wszystkimi chce... naprawde ona jest straszna. I wogóle nie bede pisac jakie ona rzeczy tam jeszcze wyprawia. :evil_lol:[/quote] Pisz, chetnie poczytam:evil_lol: [quote name='akodirka']Jaki feriowy spacerek? czemu nic o tym nie wiem? jak cos to ja sie pisze! ja! :diabloti: tylko musi byc w Białymstoku bo nigdzie indziej nie mam jak dojechac :evil_lol:[/quote]No to super, coraz więcej nas bedzie [quote name='akodirka']nieprawda :P nieprawda :P ja wszystko o wszystkich wiem, zapomnialas? :diabloti: ale nie mowie, bo to nie miejsce na takie rzeczy, naprawde, jeszcze by mnie zbanowali :evil_lol: aha, jasne, jak sie tlumaczy, Iza miala racje z tym tlumaczeniem :diabloti: Iza nie sluchaj Izy i nie idz z nią sama do lasu, radze bo to moze sie zle skonczyc :evil_lol: najlepiej bedzie jak ja tam pojde i ja przypilnuje :evil_lol: ale o to chodzi ze moj sie rzuca i bedzie szczekac na ludzi w pksie... a nie chcialabymbyc wyrzucona prawie w srodku lasu :roll: juz kiedys darl sie na mnie kierowca autobusu... :mad::diabloti:[/quote]Haha ale wy mnie rozśmieszacie:evil_lol: Ja tam Izy się nie boję:diabloti: [quote name='Iza.'] Iza nie słuchaj Aśki :shake::evil_lol: [/quote]Sprawiedliwie będzie jak obu was nie będę słuchała :eviltong: [quote name='deer_1987']ale tu nagadane...[/quote] No właśnie:mad: Quote
Izabela124. Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='baffi2']Chciałam sie przywitać i fotki zobaczyć, a zobaczyłam coś innego :diabloti: Ale i tak sie witam:evil_lol: Może lepiej byłoby się przenieść na Offa? :evil_lol::eviltong: PS. ja na bimbra chętna:diabloti:[/quote]Fotki były na wsteczu;) [quote name='Iza.']Nie wiesz co mówisz :shake: Posłuchaj lepiej starszej koleżanki :evil_lol:[/quote]Ja mówię: Niech pije:diabloti: [CENTER][B]Iza i Asia --- okropne jesteście, ale mi tu nagadałyście:shake::diabloti: A spacerek bedzie w Suwałkach:diabloti: [/B][/CENTER] Quote
akodirka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Izabela124.'] [CENTER][B]Iza i Asia --- okropne jesteście, ale mi tu nagadałyście:shake::diabloti: A spacerek bedzie w Suwałkach:diabloti:[/B][/CENTER] [/quote] My okropne? z której strony? chyba nas z kims pomylilas :diabloti: Nieee, Suwałki to wogóle na drugiej półkuli są :razz: Białystok jest najlepszym rozwiazaniem - kazdy tam dojedzie :cool3: czy mi sie wydaje, czy dzis miały być fotki Bobiego? :loveu: Quote
Iza. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Izabela124.']Pisz, chetnie poczytam:evil_lol: Haha ale wy mnie rozśmieszacie:evil_lol: Ja tam Izy się nie boję:diabloti: Sprawiedliwie będzie jak obu was nie będę słuchała :eviltong: [/quote] Właśnie pisz :diabloti: I bardzo dobrze, ze się nie boisz :loveu::evil_lol: Nieee, najsprawiedliwiej będzie jak Aśki nie będziesz słuchała :diabloti: [quote name='Izabela124.'] Ja mówię: Niech pije:diabloti: [CENTER][B]Iza i Asia --- okropne jesteście, ale mi tu nagadałyście:shake::diabloti: A spacerek bedzie w Suwałkach:diabloti: [/B][/CENTER] [/quote] Ty się lepiej nie odzywaj, demoralizujesz młode społeczeństwo :shake: Dziewczyny wpadniecie do mnie to zmienicie zdanie na temat tego trunku, mówię wam :evil_lol: Nieee, wcale nie jesteśmy okropne:loveu: To ja już wole do Białegostoku jechac :evil_lol: Quote
akodirka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Iza.']Właśnie pisz :diabloti: I bardzo dobrze, ze się nie boisz :loveu::evil_lol: Nieee, najsprawiedliwiej będzie jak Aśki nie będziesz słuchała :diabloti: Ty się lepiej nie odzywaj, demoralizujesz młode społeczeństwo :shake: Dziewczyny wpadniecie do mnie to zmienicie zdanie na temat tego trunku, mówię wam :evil_lol: Nieee, wcale nie jesteśmy okropne:loveu: To ja już wole do Białegostoku jechac :evil_lol:[/quote] no przeciez pisze, ze nie napisze, bo mnie zbanują :diabloti: jeszcze zmieni zdanie , Iza kiedys chciala w autobusie ludzi lokciami dzgac jak miejsa jej brakowalo :evil_lol: ciiicho, to ja wymiezam sprawiedliwosc - niesluchaj Izy :cool3: a co probowalas i nie posmakował? :diabloti: chodz w jednym sie zgodze :diabloti: czyli ustalone miejsce - Białystok :evil_lol: to teraz tylko date i godzine :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Witamy się :loveu: ja tutaj chyba po raz pierwszy ale nie ostatni :cool3: Bobik to taki mlutki słodziak :multi: Quote
akodirka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Iza.']Pisz :diabloti: chcę wiedzieć jak mnie ludzie widzą tfuuu znaczy co o mnie wymyślają :shake::diabloti: Oczywiście jak zwykle nieprawdę mówisz, wstydziłabyś się :shake: Żebyś wiedziała ;P dzięki łaskawco, żeś się ze mną zgodziła :loveu::loveu::diabloti: i pasi środa :cool3: Jeszcze Martyna od Grama chciała si z nami spotkać, ale Aśki pies nie toleruje samców :shake::diabloti:[/quote] no wlasnie napisalam co robisz, a teraz zaprzeczasz :diabloti: ze niby to nie Ty :evil_lol: haha, to pewnie za krotko sie ten bimber bimbrowal :diabloti::cool3: i dniem i nocą, słuze pomocą :razz: sroda w sumie tak, ale o ktorej godzinie?:razz: no wlasnie, rzucalby sie caly czas na Grama :roll::angryy: ale jak Martyna wczesniej miala isc, to ja moge nie isc jak cos, zeby nie bylo, ze sie wprosilam a ją wygoniłam :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='akodirka']no przeciez pisze, ze nie napisze, bo mnie zbanują :diabloti: jeszcze zmieni zdanie , Iza kiedys chciala w autobusie ludzi lokciami dzgac jak miejsa jej brakowalo :evil_lol: ciiicho, to ja wymiezam sprawiedliwosc - niesluchaj Izy :cool3: a co probowalas i nie posmakował? :diabloti: chodz w jednym sie zgodze :diabloti: czyli ustalone miejsce - Białystok :evil_lol: to teraz tylko date i godzine :cool3:[/quote] Pisz :diabloti: chcę wiedzieć jak mnie ludzie widzą tfuuu znaczy co o mnie wymyślają :shake::diabloti: Oczywiście jak zwykle nieprawdę mówisz, wstydziłabyś się :shake: Żebyś wiedziała ;P dzięki łaskawco, żeś się ze mną zgodziła :loveu::loveu::diabloti: i pasi środa :cool3: Jeszcze Martyna od Grama chciała si z nami spotkać, ale Aśki pies nie toleruje samców :shake::diabloti: Quote
akodirka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 mó post uciekł na poprzednia strone :roll: ale mi sie chce psiej karmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
akodirka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Iza.']Bo masz jakąś prawdę napisać ;P a nie zmyślać :shake: Widzę ześ obeznana :evil_lol: Godzinowo to mi wszystko pasuje, znaczy na tyle o ile mogłabym do Białegostoku dojechać ;P Martyny póki co na dogo nie ma i nic nie wie, a jak wróci to spotkamy się z nią i tak :loveu::diabloti:[/quote] nie pamietasz? na poczatku roku szkolnego. :diabloti: ale ja nie pije, no moze czasem, okazyjnie, ale i tak najmniej ze wszystkich :diabloti: ale w Białymstoku, ale gdzie? w ktorym lesie :cool3: czy gdzie? Quote
Iza. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='akodirka']no wlasnie napisalam co robisz, a teraz zaprzeczasz :diabloti: ze niby to nie Ty :evil_lol: haha, to pewnie za krotko sie ten bimber bimbrowal :diabloti::cool3: i dniem i nocą, słuze pomocą :razz: sroda w sumie tak, ale o ktorej godzinie?:razz: no wlasnie, rzucalby sie caly czas na Grama :roll::angryy: ale jak Martyna wczesniej miala isc, to ja moge nie isc jak cos, zeby nie bylo, ze sie wprosilam a ją wygoniłam :evil_lol:[/quote] Bo masz jakąś prawdę napisać ;P a nie zmyślać :shake: Widzę ześ obeznana :evil_lol: Godzinowo to mi wszystko pasuje, znaczy na tyle o ile mogłabym do Białegostoku dojechać ;P Martyny póki co na dogo nie ma i nic nie wie, a jak wróci to spotkamy się z nią i tak :loveu::diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='mineralna_']Witamy po nieobecności naszej ;)[/quote]Witam:multi::multi::multi: [quote name='akodirka']My okropne? z której strony? chyba nas z kims pomylilas :diabloti: Nieee, Suwałki to wogóle na drugiej półkuli są :razz: Białystok jest najlepszym rozwiazaniem - kazdy tam dojedzie :cool3: czy mi sie wydaje, czy dzis miały być fotki Bobiego? :loveu:[/quote]Z każdej strony To wybierzmy takie miejsce gdzie wszytskim będzie odpowiadało, bo ja ciągle do was też nie będę jeździła, u mnie jeszcze nigdy spacerku nie było;) [quote name='Iza.']Właśnie pisz :diabloti: I bardzo dobrze, ze się nie boisz :loveu::evil_lol: Nieee, najsprawiedliwiej będzie jak Aśki nie będziesz słuchała :diabloti: Ty się lepiej nie odzywaj, demoralizujesz młode społeczeństwo :shake: Dziewczyny wpadniecie do mnie to zmienicie zdanie na temat tego trunku, mówię wam :evil_lol: Nieee, wcale nie jesteśmy okropne:loveu: To ja już wole do Białegostoku jechac :evil_lol:[/quote]Hehe obu was nie będę słuchała albo każdej po troszeczku:eviltong: Ja demoralizuje?:crazyeye::diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Wyjątek']Boshe, ale napaplane :diabloti:[/quote]I to jeszcze beze mnie:evil_lol: [quote name='akodirka']no przeciez pisze, ze nie napisze, bo mnie zbanują :diabloti: jeszcze zmieni zdanie , Iza kiedys chciala w autobusie ludzi lokciami dzgac jak miejsa jej brakowalo :evil_lol: ciiicho, to ja wymiezam sprawiedliwosc - niesluchaj Izy :cool3: a co probowalas i nie posmakował? :diabloti: chodz w jednym sie zgodze :diabloti: czyli ustalone miejsce - Białystok :evil_lol: to teraz tylko date i godzine :cool3:[/quote]Haha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja się nie zgadzam:diabloti: [quote name='anitaaa i bartis']Witamy się :loveu: ja tutaj chyba po raz pierwszy ale nie ostatni :cool3: Bobik to taki mlutki słodziak :multi:[/quote]Witam nowych gości, zapraszam częściej;) Quote
Pusiakowa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ale sliczny maluch! :multi::loveu::loveu: Quote
akodirka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ale słicior :diabloti: :loveu: a Bobi ma nowy banerek? :razz: Quote
Izabela124. Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [CENTER][B]Byłam dziś u emdziolka w odwiedzinach, jej bulwa jest super, fotki: [/B][/CENTER] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz12866.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz12867.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz12868.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz12869.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz12870.jpg[/IMG] Quote
akodirka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 a Bobiś chudy jakiś... :diabloti: az u sie czoło zmarszczyło :razz: Quote
Recommended Posts