Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza.']
Wiesz u mnie w lesie to szybciej się bimbrownie spotka niż ducha :evil_lol:

To czemuś go środkami komunikacji nie nauczyła go podróżować :mad:
No pewnie, przeciez my Ciebie nawet nie ubimy tylko tak udajemy :roll::evil_lol::evil_lol:

Wiesz, ze my gadamy w galerii Izy ? :evil_lol:[/quote]

to wezmiemy ze sobą butelki i przyniesiemy troche bimbru do domu :razz: albo nie, lepiej same wypijemy w lesie :evil_lol:

nie, nie nauczylam, tylko on do ludzi wogole sie rzuca, jeden czlowiek za blisko i juz zęby w ruch... a to tez jest zwiazane z jego nieszczesnymi jajcami :roll:

no ja o tym dobrze wiem, jakis czas temu dostalam taką informacje od moich tajnych informatorów :cool3:

no własnie tak patrze, ale nie Iza poczyta i sie wypowie w tej sprawie, gdzie bedzie spacerek :evil_lol:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='akodirka']to wezmiemy ze sobą butelki i przyniesiemy troche bimbru do domu :razz: albo nie, lepiej same wypijemy w lesie :evil_lol:

nie, nie nauczylam, tylko on do ludzi wogole sie rzuca, jeden czlowiek za blisko i juz zęby w ruch... a to tez jest zwiazane z jego nieszczesnymi jajcami :roll:

no ja o tym dobrze wiem, jakis czas temu dostalam taką informacje od moich tajnych informatorów :cool3:

no własnie tak patrze, ale nie Iza poczyta i sie wypowie w tej sprawie, gdzie bedzie spacerek :evil_lol:[/quote]

Spadaj, ja tego do ust nie wezmę :diabloti:
Jak chcesz to sama se pij :shake:

Tnij te jajca i się nie zastawiaj, bo to żadna robota w takim razie.

no tak, mogłam się domyślić :evil_lol:

dobry pomysł :cool3:chociaż raz coś ci się udało wymyślić :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']Spadaj, ja tego do ust nie wezmę :diabloti:
Jak chcesz to sama se pij :shake:

Tnij te jajca i się nie zastawiaj, bo to żadna robota w takim razie.

no tak, mogłam się domyślić :evil_lol:

dobry pomysł :cool3:chociaż raz coś ci się udało wymyślić :loveu::evil_lol:[/quote]

no to ja sobie z Iza wypije :evil_lol: bimber - ludzka rzecz :evil_lol:

ja sie nie zastanawiam, ale ludzie z domu mego tak :shake: :angryy:

:cool3:

no widzisz, a jednak czasem zdazają mi się i takie :razz:

Posted

Chciałam sie przywitać i fotki zobaczyć, a zobaczyłam coś innego :diabloti:
Ale i tak sie witam:evil_lol:

Może lepiej byłoby się przenieść na Offa? :evil_lol::eviltong:

PS. ja na bimbra chętna:diabloti:

Posted

[quote name='akodirka']
Iza, bo Iza wogóle chodzi ciągle po szkole i sie bić ze wszystkimi chce... naprawde ona jest straszna. I wogóle nie bede pisac jakie ona rzeczy tam jeszcze wyprawia. :evil_lol:[/quote] Pisz, chetnie poczytam:evil_lol:

[quote name='akodirka']Jaki feriowy spacerek? czemu nic o tym nie wiem? jak cos to ja sie pisze! ja! :diabloti: tylko musi byc w Białymstoku bo nigdzie indziej nie mam jak dojechac :evil_lol:[/quote]No to super, coraz więcej nas bedzie

[quote name='akodirka']nieprawda :P nieprawda :P ja wszystko o wszystkich wiem, zapomnialas? :diabloti: ale nie mowie, bo to nie miejsce na takie rzeczy, naprawde, jeszcze by mnie zbanowali :evil_lol:

aha, jasne, jak sie tlumaczy, Iza miala racje z tym tlumaczeniem :diabloti:

Iza nie sluchaj Izy i nie idz z nią sama do lasu, radze bo to moze sie zle skonczyc :evil_lol: najlepiej bedzie jak ja tam pojde i ja przypilnuje :evil_lol:

ale o to chodzi ze moj sie rzuca i bedzie szczekac na ludzi w pksie... a nie chcialabymbyc wyrzucona prawie w srodku lasu :roll: juz kiedys darl sie na mnie kierowca autobusu... :mad::diabloti:[/quote]Haha ale wy mnie rozśmieszacie:evil_lol:
Ja tam Izy się nie boję:diabloti:
[quote name='Iza.']

Iza nie słuchaj Aśki :shake::evil_lol:

[/quote]Sprawiedliwie będzie jak obu was nie będę słuchała :eviltong:

[quote name='deer_1987']ale tu nagadane...[/quote]
No właśnie:mad:

Posted

[quote name='baffi2']Chciałam sie przywitać i fotki zobaczyć, a zobaczyłam coś innego :diabloti:
Ale i tak sie witam:evil_lol:

Może lepiej byłoby się przenieść na Offa? :evil_lol::eviltong:

PS. ja na bimbra chętna:diabloti:[/quote]Fotki były na wsteczu;)

[quote name='Iza.']Nie wiesz co mówisz :shake:
Posłuchaj lepiej starszej koleżanki :evil_lol:[/quote]Ja mówię: Niech pije:diabloti:

[CENTER][B]Iza i Asia --- okropne jesteście, ale mi tu nagadałyście:shake::diabloti: A spacerek bedzie w Suwałkach:diabloti:
[/B][/CENTER]

Posted

[quote name='Izabela124.']
[CENTER][B]Iza i Asia --- okropne jesteście, ale mi tu nagadałyście:shake::diabloti: A spacerek bedzie w Suwałkach:diabloti:[/B][/CENTER]
[/quote]

My okropne? z której strony? chyba nas z kims pomylilas :diabloti:
Nieee, Suwałki to wogóle na drugiej półkuli są :razz: Białystok jest najlepszym rozwiazaniem - kazdy tam dojedzie :cool3:

czy mi sie wydaje, czy dzis miały być fotki Bobiego? :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Pisz, chetnie poczytam:evil_lol:

Haha ale wy mnie rozśmieszacie:evil_lol:
Ja tam Izy się nie boję:diabloti:
Sprawiedliwie będzie jak obu was nie będę słuchała :eviltong:
[/quote]

Właśnie pisz :diabloti:
I bardzo dobrze, ze się nie boisz :loveu::evil_lol:
Nieee, najsprawiedliwiej będzie jak Aśki nie będziesz słuchała :diabloti:

[quote name='Izabela124.']
Ja mówię: Niech pije:diabloti:

[CENTER][B]Iza i Asia --- okropne jesteście, ale mi tu nagadałyście:shake::diabloti: A spacerek bedzie w Suwałkach:diabloti:
[/B][/CENTER]
[/quote]

Ty się lepiej nie odzywaj, demoralizujesz młode społeczeństwo :shake:
Dziewczyny wpadniecie do mnie to zmienicie zdanie na temat tego trunku, mówię wam :evil_lol:

Nieee, wcale nie jesteśmy okropne:loveu:
To ja już wole do Białegostoku jechac :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']Właśnie pisz :diabloti:

Dziewczyny wpadniecie do mnie to zmienicie zdanie na temat tego trunku, mówię wam :evil_lol:

To ja już wole do Białegostoku jechac :evil_lol:[/quote]

no przeciez pisze, ze nie napisze, bo mnie zbanują :diabloti:
jeszcze zmieni zdanie , Iza kiedys chciala w autobusie ludzi lokciami dzgac jak miejsa jej brakowalo :evil_lol:
ciiicho, to ja wymiezam sprawiedliwosc - niesluchaj Izy :cool3:

a co probowalas i nie posmakował? :diabloti:

chodz w jednym sie zgodze :diabloti:
czyli ustalone miejsce - Białystok :evil_lol: to teraz tylko date i godzine :cool3:

Posted

[quote name='Iza.']Pisz :diabloti: chcę wiedzieć jak mnie ludzie widzą tfuuu znaczy co o mnie wymyślają :shake::diabloti:
Oczywiście jak zwykle nieprawdę mówisz, wstydziłabyś się :shake:

Żebyś wiedziała ;P

dzięki łaskawco, żeś się ze mną zgodziła :loveu::loveu::diabloti:
i pasi środa :cool3: Jeszcze Martyna od Grama chciała si z nami spotkać, ale Aśki pies nie toleruje samców :shake::diabloti:[/quote]
no wlasnie napisalam co robisz, a teraz zaprzeczasz :diabloti: ze niby to nie Ty :evil_lol:

haha, to pewnie za krotko sie ten bimber bimbrowal :diabloti::cool3:

i dniem i nocą, słuze pomocą :razz:
sroda w sumie tak, ale o ktorej godzinie?:razz:
no wlasnie, rzucalby sie caly czas na Grama :roll::angryy: ale jak Martyna wczesniej miala isc, to ja moge nie isc jak cos, zeby nie bylo, ze sie wprosilam a ją wygoniłam :evil_lol:

Posted

[quote name='akodirka']no przeciez pisze, ze nie napisze, bo mnie zbanują :diabloti:
jeszcze zmieni zdanie , Iza kiedys chciala w autobusie ludzi lokciami dzgac jak miejsa jej brakowalo :evil_lol:

czyli ustalone miejsce - Białystok :evil_lol: to teraz tylko date i godzine :cool3:[/quote]

Pisz :diabloti: chcę wiedzieć jak mnie ludzie widzą tfuuu znaczy co o mnie wymyślają :shake::diabloti:
Oczywiście jak zwykle nieprawdę mówisz, wstydziłabyś się :shake:

Żebyś wiedziała ;P

dzięki łaskawco, żeś się ze mną zgodziła :loveu::loveu::diabloti:
i pasi środa :cool3: Jeszcze Martyna od Grama chciała si z nami spotkać, ale Aśki pies nie toleruje samców :shake::diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']Bo masz jakąś prawdę napisać ;P a nie zmyślać :shake:

Widzę ześ obeznana :evil_lol:
Godzinowo to mi wszystko pasuje, znaczy na tyle o ile mogłabym do Białegostoku dojechać ;P
Martyny póki co na dogo nie ma i nic nie wie, a jak wróci to spotkamy się z nią i tak :loveu::diabloti:[/quote]
nie pamietasz? na poczatku roku szkolnego. :diabloti:

ale ja nie pije, no moze czasem, okazyjnie, ale i tak najmniej ze wszystkich :diabloti:
ale w Białymstoku, ale gdzie? w ktorym lesie :cool3: czy gdzie?

Posted

[quote name='akodirka']no wlasnie napisalam co robisz, a teraz zaprzeczasz :diabloti: ze niby to nie Ty :evil_lol:

haha, to pewnie za krotko sie ten bimber bimbrowal :diabloti::cool3:

i dniem i nocą, słuze pomocą :razz:
sroda w sumie tak, ale o ktorej godzinie?:razz:
no wlasnie, rzucalby sie caly czas na Grama :roll::angryy: ale jak Martyna wczesniej miala isc, to ja moge nie isc jak cos, zeby nie bylo, ze sie wprosilam a ją wygoniłam :evil_lol:[/quote]

Bo masz jakąś prawdę napisać ;P a nie zmyślać :shake:

Widzę ześ obeznana :evil_lol:
Godzinowo to mi wszystko pasuje, znaczy na tyle o ile mogłabym do Białegostoku dojechać ;P
Martyny póki co na dogo nie ma i nic nie wie, a jak wróci to spotkamy się z nią i tak :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='mineralna_']Witamy po nieobecności naszej ;)[/quote]Witam:multi::multi::multi:

[quote name='akodirka']My okropne? z której strony? chyba nas z kims pomylilas :diabloti:
Nieee, Suwałki to wogóle na drugiej półkuli są :razz: Białystok jest najlepszym rozwiazaniem - kazdy tam dojedzie :cool3:

czy mi sie wydaje, czy dzis miały być fotki Bobiego? :loveu:[/quote]Z każdej strony
To wybierzmy takie miejsce gdzie wszytskim będzie odpowiadało, bo ja ciągle do was też nie będę jeździła, u mnie jeszcze nigdy spacerku nie było;)

[quote name='Iza.']Właśnie pisz :diabloti:

To ja już wole do Białegostoku jechac :evil_lol:[/quote]Hehe obu was nie będę słuchała albo każdej po troszeczku:eviltong:
Ja demoralizuje?:crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='Wyjątek']Boshe, ale napaplane :diabloti:[/quote]I to jeszcze beze mnie:evil_lol:

[quote name='akodirka']no przeciez pisze, ze nie napisze, bo mnie zbanują :diabloti:

czyli ustalone miejsce - Białystok :evil_lol: to teraz tylko date i godzine :cool3:[/quote]Haha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja się nie zgadzam:diabloti:

[quote name='anitaaa i bartis']Witamy się :loveu: ja tutaj chyba po raz pierwszy ale nie ostatni :cool3: Bobik to taki mlutki słodziak :multi:[/quote]Witam nowych gości, zapraszam częściej;)

Posted

[CENTER][B]Byłam dziś u emdziolka w odwiedzinach, jej bulwa jest super, fotki:
[/B][/CENTER]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz12866.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz12867.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz12868.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz12869.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz12870.jpg[/IMG]