Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hej izuś:)
heh:)
to fajnie ze jest fajnie:)
jak bedziesz miała swojego to masz nam dac reszte zdjec ze zlotu u jakies z internatu nam pokaz jak żyjesz:):)[/quote]Hejos
Nie można miec swego laptopa. ale mama będzie gadała z dyrektorką, żeby się zgodziła

[quote name='deer_1987']no to wracaj ze swoim laptopem :D
jak czesc bedziesz bobika odwiedzac? w sumie ty sie nim glownie zajmowalas, to kto sie teraz zajmuje`?[/quote]W weekendy będę w domu, teraz zajmuje się nim reszta rodzinki

[quote name='baffi2']wlasnie ja sobie tego nie wyobrazam... zostawiac swojego jedynego ukochanego psa na 5 dni[/quote]Wiesz jak za nim tęsknię:placz::roll:

[quote name='agaciaaa']Hej Iza, trzymaj sie tam w tym internacie no i badz grzeczna :diabloti:[/quote]Hejos
Haha a wątpisz w moją grzecznośc?

[quote name='Dozia_13']Hej... wiecie co Iza ma czas tylko po szkole poszłyśmy do niej do internatu baba mnie wywaliła, a jej i jej kol nie pozwoliła już wyjść... :angryy: Ogólnie to ma fajnie tam tyle ludzi pokoje też ma fajne, a te dziewczyny z jej pokoju takie grzeczne hehe. a co do tej grzeczności to bym nie była taka pewna:diabloti::diabloti:[/quote]Weź ppjebana jest ta dyrektorka, a wiesz jaką ja miałam lipę za to, że nie przyszłam na spotkanie z wychowawcą, szok normalnie
No co ty chcesz od tej grzeczności?:razz::diabloti::evil_lol::cool3:

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe skąd ja to znam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti:[/quote]:diabloti::eviltong:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]hej Internautko :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Hejos

[quote name='deer_1987']ale bez sensiu ze nie mozna tam byc jak sie nie mieszka, tak odwiedzid..[/quote]Powaloni oni s ą
[CENTER][B]A teraz piszę z internatu z kompa, ale cudem wesszłam, bo kompy są oblegane, jak wpadnę do Karoliny to dam fotki z wystawy w Białymstoku;) Pozdrawiam was[/B][/CENTER]

Posted

Rany internat - co żeś przeskrobała, że Cię skazali na takie męki ? :evil_lol: To już więźniowie mają więcej przywilejów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

[quote name='M&T']hej Iza :multi::multi:

czekamy na fotki :cool3:[/quote]
Hej dam jak wrócę
[quote name='xxSweetGirl93xx']a nie masz juz fotek ze zlotu??:(:(
a ogólnie jak w szkole???:D[/quote]
Mam i to dużo, fajnie jest

[quote name='deer_1987']Eh.. ja bym pewnie tam nie wytrzymala w takim internacie.. bez sensu[/quote]
Ten internat jak więzienie

[quote name='Martunia']Hej Iza. :)
Będziemy czekali na zdjęcia.
Miłej nauki w internacie. :lol:[/quote]
Dziękować

[quote name='bety']Rany internat - co żeś przeskrobała, że Cię skazali na takie męki ? :evil_lol: To już więźniowie mają więcej przywilejów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr[/quote]
To prawda, że mają więcej Ja tu nic nie moge robić

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) co tam??:D
jak ci mija życie w więzieniu?:evil_lol:[/quote]A weź, masakra normalnie. jak jutro wrócę do domciu to wsio opiszę

[quote name='deer_1987']ale to chyba mialoby umilac ludziom zycie ze maja gdzie mieszkac a nie tylko zakazy..[/quote]Haha umilac życie, chyba zatrywac:evil_lol::roll:

[quote name='Martynia&Pusio']Hej Izia :loveu: .[/quote]Hejos:loveu:

[quote name='deer_1987']a to w ogole legalne tak przepisowo? ze nie mozesz woich rzeczy miec - np. laptop, po szkole nigdzie prawie wyjsc albo zaprosic kogos do sieie`?[/quote]Właśnie nie wiem, gdzie mozna coś takiego sprawdzic?

Posted

Hej Izoldo koffana :loveu::loveu:
Jak idzie nauka? Fajna klasa, nauczyciele? Czujesz, że ten rok to będzie totalna męczarnia? ;)
(zapraszam na nowe zdjęcia :cool3::cool3:)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']To Iza jest w końcu na stancji czy w internacie? :-o :roll:
Wybaczcie, ale nie czytałam wszystkiego, bo tu stronki lecą jak oszalałe. :evil_lol:[/quote]
niestety, internat :placz:

Posted

[quote name='gordonowa']Hej Izoldo koffana :loveu:
Jak idzie nauka? Fajna klasa, nauczyciele? Czujesz, że ten rok to będzie totalna męczarnia? ;)
(zapraszam na nowe zdjęcia :cool3::cool3:)[/quote]

[quote name='Asia & Ginger']To Iza jest w końcu na stancji czy w internacie? :-o :roll:
Wybaczcie, ale nie czytałam wszystkiego, bo tu stronki lecą jak oszalałe. :evil_lol:[/quote]

[quote name='gordonowa']niestety, internat :placz:[/quote]

[quote name='xxSweetGirl93xx']ale chyba od listopada ma isc do stancji:) ale nie wiem:evil_lol:[/quote]

[quote name='M&T']hej Izka, jak tam w nowym miejscu zamieszkania? :cool3: i przede wszystkim jak nowa szkoła? :D[/quote]

[quote name='deer_1987']eh.. nie wiem czy sie da spr..[/quote]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi: hejka hejka.... :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='Martynia&Pusio']Hej Izabellllla :loveu: .
Jak tam wczesniej wspomniane wiezienie? :razz::diabloti:
(Zapraszamy do nas na fotencje :p )[/quote]

[quote name='Junka']hejka wam :) Co tam u was słychać??:lol:[/quote]
[CENTER][B]Hejos dziewczny, jestem w domciu:multi: Na pewno ten weekend szybko mi zleci:shake: Jak Bobis mnie zobaczył to prawie oszalał z radości, ja z resztą też:evil_lol: Szczerze to nie zdążyłam z nim zatęsknic ani za rodzinką, bo ten tydzień w ekspresowym tempie minął:cool3: Mam fajne dziewczyny w pokoju, klasa też jest oki, w środę po lekcjach jedziemy na jedniodniowy biwak:lol: A od poniedziłaku zaczynają się praktyki:multi: Fajne przedmioty zawodowe mam. Nie ejst nawet źle w tej bursie, ale najgortsze są prysznice i to, że trzeba się ze wszystkiego spowiadac :roll: Czasem mnie to w kurza, no i TV nie mam ani laptopa, a bez tego nie da się życ:shake: CZasem uda mi się wpaśc na dogo, ale to dosłownie na kilka minut, bo osób chętnych na kompa jest bardzo sporo, zaraz dam resztę fotek ze zlotu:razz:
[/B][/CENTER]