taxelina Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ale bez sensiu ze nie mozna tam byc jak sie nie mieszka, tak odwiedzid.. Quote
Izabela124. Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hej izuś:) heh:) to fajnie ze jest fajnie:) jak bedziesz miała swojego to masz nam dac reszte zdjec ze zlotu u jakies z internatu nam pokaz jak żyjesz:):)[/quote]Hejos Nie można miec swego laptopa. ale mama będzie gadała z dyrektorką, żeby się zgodziła [quote name='deer_1987']no to wracaj ze swoim laptopem :D jak czesc bedziesz bobika odwiedzac? w sumie ty sie nim glownie zajmowalas, to kto sie teraz zajmuje`?[/quote]W weekendy będę w domu, teraz zajmuje się nim reszta rodzinki [quote name='baffi2']wlasnie ja sobie tego nie wyobrazam... zostawiac swojego jedynego ukochanego psa na 5 dni[/quote]Wiesz jak za nim tęsknię:placz::roll: [quote name='agaciaaa']Hej Iza, trzymaj sie tam w tym internacie no i badz grzeczna :diabloti:[/quote]Hejos Haha a wątpisz w moją grzecznośc? [quote name='Dozia_13']Hej... wiecie co Iza ma czas tylko po szkole poszłyśmy do niej do internatu baba mnie wywaliła, a jej i jej kol nie pozwoliła już wyjść... :angryy: Ogólnie to ma fajnie tam tyle ludzi pokoje też ma fajne, a te dziewczyny z jej pokoju takie grzeczne hehe. a co do tej grzeczności to bym nie była taka pewna:diabloti::diabloti:[/quote]Weź ppjebana jest ta dyrektorka, a wiesz jaką ja miałam lipę za to, że nie przyszłam na spotkanie z wychowawcą, szok normalnie No co ty chcesz od tej grzeczności?:razz::diabloti::evil_lol::cool3: [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe skąd ja to znam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti:[/quote]:diabloti::eviltong: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]hej Internautko :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Hejos [quote name='deer_1987']ale bez sensiu ze nie mozna tam byc jak sie nie mieszka, tak odwiedzid..[/quote]Powaloni oni s ą [CENTER][B]A teraz piszę z internatu z kompa, ale cudem wesszłam, bo kompy są oblegane, jak wpadnę do Karoliny to dam fotki z wystawy w Białymstoku;) Pozdrawiam was[/B][/CENTER] Quote
M&T Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 hej Iza :multi::multi: czekamy na fotki :cool3: Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 a nie masz juz fotek ze zlotu??:(:( a ogólnie jak w szkole???:D Quote
taxelina Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Eh.. ja bym pewnie tam nie wytrzymala w takim internacie.. bez sensu Quote
Martunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Hej Iza. :) Będziemy czekali na zdjęcia. Miłej nauki w internacie. :lol: Quote
bety Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Rany internat - co żeś przeskrobała, że Cię skazali na takie męki ? :evil_lol: To już więźniowie mają więcej przywilejów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Izabela124. Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='M&T']hej Iza :multi::multi: czekamy na fotki :cool3:[/quote] Hej dam jak wrócę [quote name='xxSweetGirl93xx']a nie masz juz fotek ze zlotu??:(:( a ogólnie jak w szkole???:D[/quote] Mam i to dużo, fajnie jest [quote name='deer_1987']Eh.. ja bym pewnie tam nie wytrzymala w takim internacie.. bez sensu[/quote] Ten internat jak więzienie [quote name='Martunia']Hej Iza. :) Będziemy czekali na zdjęcia. Miłej nauki w internacie. :lol:[/quote] Dziękować [quote name='bety']Rany internat - co żeś przeskrobała, że Cię skazali na takie męki ? :evil_lol: To już więźniowie mają więcej przywilejów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr[/quote] To prawda, że mają więcej Ja tu nic nie moge robić Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 hehe:) co tam??:D jak ci mija życie w więzieniu?:evil_lol: Quote
taxelina Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ale to chyba mialoby umilac ludziom zycie ze maja gdzie mieszkac a nie tylko zakazy.. Quote
Dozia_13 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Nie dawno odprowadziłam Ize do internatu...ale nie chciało Jej się tam iść jak szła do mnie musiała podać moje imie i nazwisko i adres zamiszkania hehe Quote
taxelina Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a to w ogole legalne tak przepisowo? ze nie mozesz woich rzeczy miec - np. laptop, po szkole nigdzie prawie wyjsc albo zaprosic kogos do sieie`? Quote
Izabela124. Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) co tam??:D jak ci mija życie w więzieniu?:evil_lol:[/quote]A weź, masakra normalnie. jak jutro wrócę do domciu to wsio opiszę [quote name='deer_1987']ale to chyba mialoby umilac ludziom zycie ze maja gdzie mieszkac a nie tylko zakazy..[/quote]Haha umilac życie, chyba zatrywac:evil_lol::roll: [quote name='Martynia&Pusio']Hej Izia :loveu: .[/quote]Hejos:loveu: [quote name='deer_1987']a to w ogole legalne tak przepisowo? ze nie mozesz woich rzeczy miec - np. laptop, po szkole nigdzie prawie wyjsc albo zaprosic kogos do sieie`?[/quote]Właśnie nie wiem, gdzie mozna coś takiego sprawdzic? Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Hej Izoldo koffana :loveu::loveu: Jak idzie nauka? Fajna klasa, nauczyciele? Czujesz, że ten rok to będzie totalna męczarnia? ;) (zapraszam na nowe zdjęcia :cool3::cool3:) Quote
Asia & Ginger Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 To Iza jest w końcu na stancji czy w internacie? :-o :roll: Wybaczcie, ale nie czytałam wszystkiego, bo tu stronki lecą jak oszalałe. :evil_lol: Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Asia & Ginger']To Iza jest w końcu na stancji czy w internacie? :-o :roll: Wybaczcie, ale nie czytałam wszystkiego, bo tu stronki lecą jak oszalałe. :evil_lol:[/quote] niestety, internat :placz: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ale chyba od listopada ma isc do stancji:) ale nie wiem:evil_lol: Quote
M&T Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 hej Izka, jak tam w nowym miejscu zamieszkania? :cool3: i przede wszystkim jak nowa szkoła? :D Quote
jonQuilla Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi: hejka hejka.... :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pusiakowa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Hej Izabellllla :loveu: . Jak tam wczesniej wspomniane wiezienie? :razz::diabloti: (Zapraszamy do nas na fotencje :p ) Quote
Junka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 hejka wam :) Co tam u was słychać??:lol: Quote
Izabela124. Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='gordonowa']Hej Izoldo koffana :loveu: Jak idzie nauka? Fajna klasa, nauczyciele? Czujesz, że ten rok to będzie totalna męczarnia? ;) (zapraszam na nowe zdjęcia :cool3::cool3:)[/quote] [quote name='Asia & Ginger']To Iza jest w końcu na stancji czy w internacie? :-o :roll: Wybaczcie, ale nie czytałam wszystkiego, bo tu stronki lecą jak oszalałe. :evil_lol:[/quote] [quote name='gordonowa']niestety, internat :placz:[/quote] [quote name='xxSweetGirl93xx']ale chyba od listopada ma isc do stancji:) ale nie wiem:evil_lol:[/quote] [quote name='M&T']hej Izka, jak tam w nowym miejscu zamieszkania? :cool3: i przede wszystkim jak nowa szkoła? :D[/quote] [quote name='deer_1987']eh.. nie wiem czy sie da spr..[/quote] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi: hejka hejka.... :loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='Martynia&Pusio']Hej Izabellllla :loveu: . Jak tam wczesniej wspomniane wiezienie? :razz::diabloti: (Zapraszamy do nas na fotencje :p )[/quote] [quote name='Junka']hejka wam :) Co tam u was słychać??:lol:[/quote] [CENTER][B]Hejos dziewczny, jestem w domciu:multi: Na pewno ten weekend szybko mi zleci:shake: Jak Bobis mnie zobaczył to prawie oszalał z radości, ja z resztą też:evil_lol: Szczerze to nie zdążyłam z nim zatęsknic ani za rodzinką, bo ten tydzień w ekspresowym tempie minął:cool3: Mam fajne dziewczyny w pokoju, klasa też jest oki, w środę po lekcjach jedziemy na jedniodniowy biwak:lol: A od poniedziłaku zaczynają się praktyki:multi: Fajne przedmioty zawodowe mam. Nie ejst nawet źle w tej bursie, ale najgortsze są prysznice i to, że trzeba się ze wszystkiego spowiadac :roll: Czasem mnie to w kurza, no i TV nie mam ani laptopa, a bez tego nie da się życ:shake: CZasem uda mi się wpaśc na dogo, ale to dosłownie na kilka minut, bo osób chętnych na kompa jest bardzo sporo, zaraz dam resztę fotek ze zlotu:razz: [/B][/CENTER] Quote
Sweet Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 o iza wreszcie wrociłas do cywilizacji:evil_lol: hehe:) czekamy na foty:)) Quote
Recommended Posts