tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Izabela124.']A planujecie?:razz:[/QUOTE] jak nie jak tak? :diabloti: tzn. nie wiem co on planuje. ale ja mam plan.. :evil_lol: [quote]Na pw wyślij:lol::multi:[/quote] musze jakas wybrac. :loveu: mowilam Ci juz ze mnie kiedys taka typka prezz niego pobila? :cool3::diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='tusia.']jak nie jak tak? :diabloti: tzn. nie wiem co on planuje. ale ja mam plan.. :evil_lol: musze jakas wybrac. :loveu: mowilam Ci juz ze mnie kiedys taka typka prezz niego pobila? :cool3::diabloti:[/quote]A on wogle wie, ze ty w nim sie zabujała?:razz: To czekam:lol: Nie gadałaś, opowiadaj mi tu szybko:multi: Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Izabela124.']A on wogle wie, ze ty w nim sie zabujała?:razz:[/quote] Wie. List mu napisałam <lol2>:diabloti: [quote]To czekam:lol:[/quote] ok.. :cool3: [quote]Nie gadałaś, opowiadaj mi tu szybko:multi:[/quote] No taka jedza, co mysli że jest kÓl xD. Dużo by opowiadać. Od dziecinstwa jej nie cierpie. :razz: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='tusia.']Wie. List mu napisałam <lol2>:diabloti: ok.. :cool3: No taka jedza, co mysli że jest kÓl xD. Dużo by opowiadać. Od dziecinstwa jej nie cierpie. :razz:[/quote]I co on na ten list?:razz: To kiedyś mi musisz opwoiedziec hihi:razz: Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Izabela124.']I co on na ten list?:razz:[/quote] Szczerze, to juz nie pamietam, bo mam skasowane archiwum..:-( Ale ten list ciagle mam zapisany. W wordzie. :diabloti: [quote]To kiedyś mi musisz opwoiedziec hihi:razz:[/quote] Kiedyś napewno ;) Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='tusia.']Szczerze, to juz nie pamietam, bo mam skasowane archiwum..:-( Ale ten list ciagle mam zapisany. W wordzie. :diabloti: Kiedyś napewno ;)[/quote]No to nieźle, czego ja tu się dowiaduje hihi o niespełnionych miłościach;) Ale na pewno kiedyś będziecie razem, ja tego ci przynajmniej życzę:loveu: Fotki obejrzałaś?:diabloti::razz: Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Izabela124.']No to nieźle, czego ja tu się dowiaduje hihi o niespełnionych miłościach;) Ale na pewno kiedyś będziecie razem, ja tego ci przynajmniej życzę:loveu:[/quote] Nie podziękuję. :evil_lol::lol: [quote]Fotki obejrzałaś?:diabloti::razz:[/quote] Oczywiście! Wszystkie od 905 strony! :eviltong::lol: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='tusia.']Nie podziękuję. :evil_lol::lol: Oczywiście! Wszystkie od 905 strony! :eviltong::lol:[/quote]:eviltong: Hehe no to supcio:multi::loveu::multi: To teraz trzymaj kciuki, żebym na zlot się wybrała, żeby tata sie zgodził hihi:evil_lol: A Bobiś śpi jak zabity:evil_lol: Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Izabela124.']:eviltong: Hehe no to supcio:multi::loveu::multi: To teraz trzymaj kciuki, żebym na zlot się wybrała, żeby tata sie zgodził hihi:evil_lol: A Bobiś śpi jak zabity:evil_lol:[/quote] Trzymam od dawien dawna :p. Musi się udać. :) Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='tusia.']Trzymam od dawien dawna :p. Musi się udać. :)[/quote]No to dziękowac Ja juz uciekam, będę jutro, buziaczki, dobranoc:loveu::loveu::loveu: [CENTER][SIZE=7][B]Na wsteczu 40fotek[/B][/SIZE] [/CENTER] Quote
jonQuilla Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]miłe oglądanie było... :multi::multi: jak najbadziej miłe :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/Obraz7883.jpg[/URL] O, psiuło się. :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Widziałam fotki domowe i z PPA - dobra zabawa! Pzdr. Quote
baffi2 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza napisz coś bo nie wytrzymam :placz: :cool3: Ja jednak nie wyjechałam... Quote
Paula&Goofi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Hejka !:multi: Super foteczki :cool3: Dzięki za odwiedziny u nas i przepraszam iż dawno nie wchodziłam do was :p:p Pozdrawiamy! Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ty tu się żalisz, Iza, że musiałaś u siebie 3 strony nadrabiać, a ja to co mam powiedzieć?! :eviltong: U Ciebie zawsze jest dużo gadania. :eviltong: [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/Obraz7883.jpg[/url] haha niezłe. :lol: Super są te zdjęcia agility. :) Quote
akodirka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 jak zwykle duzo fotek :razz: a Ty Izo dobra rado lepiej mi poradz co ja mam robic :diabloti: Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [COLOR=Blue]Ile agilitowych fotek:multi:wszystkie obejrzane:loveu: [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/Obraz7883.jpg[/url] no no ten fajnie skacze:D:P [/COLOR] Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]miłe oglądanie było... :multi::multi: jak najbadziej miłe :)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]No to cieszę się [quote name='Asia & Ginger'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/Obraz7883.jpg[/URL] O, psiuło się. :evil_lol:[/quote]Hihi [quote name='Asiaczek']Widziałam fotki domowe i z PPA - dobra zabawa! Pzdr.[/quote];) [quote name='baffi2']Iza napisz coś bo nie wytrzymam :placz: :cool3: Ja jednak nie wyjechałam...[/quote] [quote name='baffi2']Iza, i co, i co? :thumbs:[/quote]Trochę się pokomplikowało, ale jeszcze nie wiem, mama musi do cioci zadzwonic [quote name='tusia.']hej Bobiki :multi:[/quote]Hejka [quote name='Paula&Goofi']Hejka !:multi: Super foteczki :cool3: Dzięki za odwiedziny u nas i przepraszam iż dawno nie wchodziłam do was :p:p Pozdrawiamy![/quote]Wybaczam hihi [quote name='Martunia']Ty tu się żalisz, Iza, że musiałaś u siebie 3 strony nadrabiać, a ja to co mam powiedzieć?! :eviltong: U Ciebie zawsze jest dużo gadania. :eviltong: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/Obraz7883.jpg[/URL] haha niezłe. :lol: Super są te zdjęcia agility. :)[/quote]Ja wcale dużo nie gadam:eviltong: [quote name='akodirka']jak zwykle duzo fotek :razz: a Ty Izo dobra rado lepiej mi poradz co ja mam robic :diabloti:[/quote]A co sie stało?:razz: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ile agilitowych fotek:multi:wszystkie obejrzane:loveu: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/Obraz7883.jpg[/URL] no no ten fajnie skacze:D:P [/COLOR][/quote]Hehe witanko Quote
tusia. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Izabela124.'] Trochę się pokomplikowało, ale jeszcze nie wiem, mama musi do cioci zadzwonic [/quote] Do tej cioci?.. Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='tusia.']Do tej cioci?..[/quote] Tak........ Quote
tusia. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A tak wlasciwie to po co? Przeciez to nie decyzja ciotki.. Bedzie ok :) Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='tusia.']A tak wlasciwie to po co? Przeciez to nie decyzja ciotki.. Bedzie ok :)[/quote]Bo mama nie moze ze mna jechac, jedyna nadzieja w ciotce..... Quote
Recommended Posts