Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 wiem że nie łatwe:) ja z mama wogóle o zlocie bałam sie pogadac:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Mam nadzieję, że uda się ją jakoś namówić. :kciuki: Co do zdjęć - wszystkie super! :loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']wiem że nie łatwe:) ja z mama wogóle o zlocie bałam sie pogadac:evil_lol:[/quote] [quote name='Alicja']:kciuki: ...................;)[/quote] [quote name='tusia.']trzymam kciuki ;][/quote] [quote name='Martunia']Mam nadzieję, że uda się ją jakoś namówić. :kciuki: Co do zdjęć - wszystkie super! :loveu::loveu::loveu:[/quote] [quote name='xxSweetGirl93xx']czekamy na wieści....:)[/quote]No i po rozmowie i dupa, mama nie zgadza sie na opcję jechania samej do Wawy, zawieźc też mnie nie chce.... Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 :( kurcze...:( i juz nic sie nie da zrobic?:( Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Helga&Ares']a znajoma z Poznania już dzwoniła :(?[/quote]DZwoniła, nic nie pomogło [quote name='xxSweetGirl93xx']:( kurcze...:( i juz nic sie nie da zrobic?:([/quote]Chyba, ze ktoś zawiezie mnie do Wawy, to wtedy pojadę Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 aha... a ktos z rodziny gadałas z kims?? daleko masz do wawy?? Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aha... a ktos z rodziny gadałas z kims?? daleko masz do wawy??[/quote]Nikt mnie nie zawiezie Około 5 godzin pociągiem Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 a pociag z dogomaniakami z warszawy, nie bedzie jechal przez jakies miasto w Twojej okolicy? Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='tusia.']a pociag z dogomaniakami z warszawy, nie bedzie jechal przez jakies miasto w Twojej okolicy?[/quote]No co ty, moje miasto jest wogle w innym kierunku Quote
taxelina Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Glupio.. nie lubie takich sytuacji... wszystko ok a nagle przed samym: NIE!!!! Quote
jonQuilla Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wytłumacz mi jedno... czemu te piesy tak biegają, skaczą i robią jakieś inne dziwne rzeczy? ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Izabela124.']No co ty, moje miasto jest wogle w innym kierunku[/quote] aj, nie wiedzialam :evil_lol::oops: ale jakos sie ulozy :cool3:. pojedziesz.:p Quote
Asia & Ginger Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 A do Łomży i Białegostoku jeździłaś sama czy zawsze z kimś? To przecież kawał drogi, a Wa-wa jest tylko 2 razy dalej. :evil_lol: Może ten argument wykorzystaj. :roll: Zaciskam kciuki, żeby się jednak udało. :kciuki: :kciuki: :glaszcze: Quote
Ewa3 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Udusze Cie na serio za niektore zdjecia:mad: szkoda ze nie jedziesz, wiem jak bardzo sie cieszylas... Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 I co z tym co pisałas mi w sms'ie?? bo nie odpisałas.... Quote
Ewa3 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']I co z tym co pisałas mi w sms'ie?? bo nie odpisałas....[/quote] oo jak Iza nie odpisala to napewno jest zajeta:evil_lol::lol::evil_lol:;) Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No moze jest zajęta ale bardzo ważną i dobra wiadomośc mi napisała ale nie jeszcze pewną na 100% .... Quote
taxelina Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ale szkoda ze inni sie nie moga dowiedziec co to za wiadomosc :( Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='tusia.']czyli ze jedzie? :multi:[/quote] jeszcze nie wiadomo... [quote name='deer_1987']ale szkoda ze inni sie nie moga dowiedziec co to za wiadomosc :([/quote] oj to wam powiem tylko cii bo to nie pewne ale moze mama ize podwiezie tylko własnie nie wiem gdzie ją podwiezie ale chyba do wawy potem pojedzie z baffi do poznania a potem obie ze mną do sierakowa ale nie wiem gdzie ma ją mama podwieźć wiec nie wiadomo jeszcze nic... tylko ciii Quote
akodirka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='tusia.']czyli ze jedzie? :multi:[/QUOTE] ciii bo zapeszysz :) ale Iza nas trzyma w napięciu :diabloti: Quote
Recommended Posts