Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

A my się meldujemy i z przykrością muszę powiedzieć, że mam mało esków 200 coś do 10.05 więc musze oszczędzać dlatego nie będziemy mogły tak często pisac... :( No i życzymy wam kolorowych snów... My lecimy już spać causki dla Ciebie i Boberka mojego kochanego... :loveu: :loveu: :loveu: papa :*

Posted

[quote name='Dozia_13']A my się meldujemy i z przykrością muszę powiedzieć, że mam mało esków 200 coś do 10.05 więc musze oszczędzać dlatego nie będziemy mogły tak często pisac... :( No i życzymy wam kolorowych snów... My lecimy już spać causki dla Ciebie i Boberka mojego kochanego... :loveu: :loveu: :loveu: papa :*[/quote]ok, jakos wytrzyma do 10 z tym pisaniem, na gg sobie pogadamy;)
Dobranoc kochanie i snij o nas:evil_lol::evil_lol::loveu:

[quote name='Martunia']Ale cwaniak :cool3:
Mizianko dla niego. :loveu:[/quote]A dziekuje pieknie, zaraz wymiziam
A ty namwiaj rodzicow na psie szczescie;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Bardzo mi milo:loveu: Tylko szybko wracaj:evil_lol:[/quote]

jestem ale juz lece:P:P
hehe;)
[SIZE=6][COLOR=Red]Dobranoc;*:*[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']jestem ale juz lece:P:P
hehe;)
[SIZE=6][COLOR=Red]Dobranoc;*:*[/COLOR][/SIZE][/quote]No wiesz ty co:placz::placz::placz: Ale kolorowych snow zycze:loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]HA! :) mam Was :multi::multi::multi:

Bobik to rozszalała bestia :) widać to w jego oczach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

uwielbiam takie bestie :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[SIZE=5][COLOR=Red]Gratuluję 500 stronki[/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=Magenta]!!![/COLOR][/SIZE] :multi::grins::Rose::smilecol::sweetCyb::sweetCyb: :iloveyou::ylsuper::ylsuper::klacz::Cool!::Cool!::BIG::laola: :laola::pepsi::cunao::beerchug::drink1:

Posted

[COLOR=Yellow][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4]500 stron, 500 stron, 500 stron, 500 stron :multi::smilecol::smilecol::thumbs::cool2::laola::cunao::beerchug::sabber:

Za niedługo będzie 5000:loveu::diabloti:
[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=Lime][SIZE=6] [COLOR=Black][SIZE=2]witanko:multi:[/SIZE][/COLOR]
Gratulacje 500 stronki:laola:

[COLOR=Black][SIZE=2]Jak tam Bobi?[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR]