*Magda* Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Gratulacje Iza :multi: To jest hodowla, z której jest Benji (shelti szwageirki) [url]http://www.zeskalnivyhlidky.wz.cz/[/url] Ewa (właścicielka) jest polką, która mieszka w Czechach ;) Więc gdybyś chciała z nią nawiązać kontakt, to możesz z nią pisać po polsku ;) Może jej oczywiście powiedzieć od kogo masz namiary, czyli od Zdenki :D A jakbyś chciała, to mam jeszcze forum na którym się udziela ;) Ale to już jeśli chcesz, to na PW ;) Quote
angineuuka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Izka chyba dopiero teraz wraca do domu :P Quote
Izabela124. Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='Błyskotka']Fajne maluchy :) Nauka pewnie nie pójdzie w las [/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']świetne są:loveu:[/QUOTE] [quote name='Angi']i pojechała... :( [/QUOTE] [quote name='dOgLoV']słodkie zdjęcia :loveu:[/QUOTE] [quote name='Zuzia&Szanti']Przecudowne brzdące :loveu:.[/QUOTE] [quote name='(:Buńka:)']Ale cudne papiszonki :loveu:[/QUOTE] [quote name='Angi']trzymam kciuki za jutro! [/QUOTE] [quote name='magdabroy']Iza, trzymam kciuki A jak wroce, to napisze Ci nazwe hodowli shelti z Czech [/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']My też trzymamy:kciuki:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] [quote name='Angi']Kiss doskonała 3/5 a Indi doskonał 2/3 :D Iza się chyba nie obrazi :P[/QUOTE] [quote name='Zuzia&Szanti']A jak tak to trudno - było się chwalić zanim ty to zrobiłaś :evil_lol:.[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Gratulujemy oceny doskonałej :cool3: [/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Gratulacje !!!! [/QUOTE] [quote name='Alicja']Gratki :cool2: ale fajniuchne :) [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Izabela124001/IMG_6291.jpg[/URL][/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Hejka ;)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']gratulacje:multi:[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Gratki :) [/QUOTE] [quote name='xxxkaluniaxxx']Gratki :multi:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Gratulacje Iza :multi: To jest hodowla, z której jest Benji (shelti szwageirki) [URL]http://www.zeskalnivyhlidky.wz.cz/[/URL] Ewa (właścicielka) jest polką, która mieszka w Czechach ;) Więc gdybyś chciała z nią nawiązać kontakt, to możesz z nią pisać po polsku ;) Może jej oczywiście powiedzieć od kogo masz namiary, czyli od Zdenki :D A jakbyś chciała, to mam jeszcze forum na którym się udziela ;) Ale to już jeśli chcesz, to na PW ;)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Gratulujemy :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Gdzie Wy się podziewacie? :([/QUOTE] [quote name='Angi']Izka chyba dopiero teraz wraca do domu :P[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Tak późno??[/QUOTE] [quote name='Angi']chyba tak :)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE][B]Dziękuję wszystkim za miłe słowa, trzymanie kciuków i gratulacje! Małe sprostowanie: Indi 2/4 :) Magda podaj mi namiary na forum, dzięki za linka do hodowli, jutro sobie poczytam :) Dopiero do domu wróciłam. Kiss tak się ucieszył jak zobaczył Bobika, że szok. Właśnie szaleją :D[/B] Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 PW poszło ;) A jeszcze coś odnośnie stronki ;) Ewa ją musi uaktualnić, bo chyba 2 psiaki są już za TM :( No i z tego co teraz wiem, to ma fajnego importa z Holandii, więc świeża krew będzie jak się szczylki pojawią :) Quote
Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Iza, planujesz szelta? :p Bo ja nie w temacie :D Quote
Izabela124. Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='magdabroy']PW poszło ;) A jeszcze coś odnośnie stronki ;) Ewa ją musi uaktualnić, bo chyba 2 psiaki są już za TM :( No i z tego co teraz wiem, to ma fajnego importa z Holandii, więc świeża krew będzie jak się szczylki pojawią :)[/QUOTE]Dzięki za pw :) [quote name='Ty$ka']Iza, planujesz szelta? :p Bo ja nie w temacie :D[/QUOTE]Kiedyś tak, na razie nie planuje żadnego psa :) Quote
Izabela124. Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='Ty$ka']W takim razie pjona :lol:[/QUOTE]:lol: [B]Dziś mój ukochany Kiss kończy 2 lata! Wszystkiego najlepszego :loveu: Także moja ukochana mamusia ma dziś urodziny :loveu:[/B] :smilecol::sweetCyb::gent::angel::Dog_run::Rose::new-bday::bday::BIG::tort::drink1::sabber::chlup::pepsi::beerchug::drinking::drinka::popcorn::eating::cunao::knajpa::laola::cunao::laola: Quote
Baton Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Wszystkiego najlepszego dla Kissa i Twojej mamy! :new-bday::new-bday::new-bday::BIG: Quote
Izabela124. Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Wszystkiego najlepszego dla Kissa i Twojej mamy! :new-bday::new-bday::new-bday::BIG:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Dużo zdrówka dla mamusi i dla Kissa :p[/QUOTE]Dziękuję wam :) Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 :tort: [SIZE=4]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO[/SIZE]:tort: :BIG:Wszystkiego naj, naj dla mamy i głaski dla Kissa:BIG: Quote
Ty$ka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia dla Twojej Mamy i Kissa :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 No to podwójne najlepsze życzenia :new-bday: :new-bday: Quote
Oscar Patric Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 wszystkiego najlepszego:new-bday::new-bday::new-bday: Quote
łamAga Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Wszystkiego najlepszego dla obojga :loveu: [IMG]http://www.tapeteos.pl/data/media/638/big/boze_narodzenie_2560x1600_106_swieta__prezent.jpg[/IMG] Quote
Izabela124. Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='(:Buńka:)']:tort: [SIZE=4]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO[/SIZE]:tort: :BIG:Wszystkiego naj, naj dla mamy i głaski dla Kissa:BIG:[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia dla Twojej Mamy i Kissa :loveu:[/QUOTE] [quote name='Sonka95']No to podwójne najlepsze życzenia :new-bday: :new-bday:[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']wszystkiego najlepszego:new-bday::new-bday::new-bday:[/QUOTE] [quote name='xxxkaluniaxxx']:BIG:Sto lat! :new-bday:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Wszystkiego najlepszego dla obojga :loveu: [IMG]http://www.tapeteos.pl/data/media/638/big/boze_narodzenie_2560x1600_106_swieta__prezent.jpg[/IMG][/QUOTE] Dziękuję wam kochani :loveu: Quote
agaga21 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 zdrówka i długiego, szczęśliwego życia życzę kissowi a tobie samych sukcesów hodowlanych :) Quote
Zuzia&Szanti Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 O wyrobiłam się jeszcze dzisiaj: Wszystkiego naj, naj! :multi: Quote
Recommended Posts