Baton Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Zgadzam się, z fast foodów kfc najlepsze :D A kebabów nie lubię :P Quote
Izabela124. Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 [quote name='maryg22']Ale w tych domowych też mi to dziwnie smakuje :eviltong:[/QUOTE]Przyjedź do mnie to Ci posmakują :D [quote name='magdabroy']Ja z fast foodów to tylko kfc :loveu: Bo kebab to nie fast food :eviltong:[/QUOTE] [quote name='maryg22']Zgadzam się, z fast foodów kfc najlepsze :D A kebabów nie lubię :P[/QUOTE]No ja miałam na myśli KFC, MCDonalds lub pizze, kebabów, gyrosów też nie lubię :D Quote
Sonka95 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Z fast foodów lepszy od KFC jest McDonald :cool3: tam mi jedzenie o wiele bardziej smakuje :) Quote
Baton Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='Izabela124.']Przyjedź do mnie to Ci posmakują :D [/QUOTE] To będziesz nam na zlocie robić, może dobre będą :evil_lol: Jak nie to se mięso wyjmę i same ciasto będę jeść :eviltong: McDonald też dobry, ale kfc lepsze :eviltong: No i wiadomo, że okazjonalnie :D Quote
Izabela124. Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 [quote name='Sonka95']Z fast foodów lepszy od KFC jest McDonald :cool3: tam mi jedzenie o wiele bardziej smakuje :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']A mi już McDonald nie smakuje :shake:[/QUOTE] [quote name='maryg22']To będziesz nam na zlocie robić, może dobre będą :evil_lol: Jak nie to se mięso wyjmę i same ciasto będę jeść :eviltong: McDonald też dobry, ale kfc lepsze :eviltong: No i wiadomo, że okazjonalnie :D[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Mi nigdy Mc donalds nie smakowal ....[/QUOTE]Ha ha a ja wolę MCDonalds :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Marcin McDonald lubi najbardziej,a Ja natomiast wolę do Pimy albo Chaty na pizzę,lubię też KFC Quote
łamAga Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 A ja wolę do naszego miastowego Best Bar-u iśc na pite albo kebaba ;) mysle czy jutro sie nie wybrac :lol: Quote
Izabela124. Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 [quote name='unikatowydiament']Marcin McDonald lubi najbardziej,a Ja natomiast wolę do Pimy albo Chaty na pizzę,lubię też KFC[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']A ja wolę do naszego miastowego Best Bar-u iśc na pite albo kebaba ;) mysle czy jutro sie nie wybrac :lol:[/QUOTE]U mnie MCDonalds na pierwszym miejscu :D Kebabów, pit nie cierpię fuuuuuuu :eviltong: [quote name='maryg22']Głodna się przez Was zrobiłam :diabloti:[/QUOTE] A ja po obiadku :D Quote
Baton Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='Izabela124.'] A ja po obiadku :D[/QUOTE] No właśnie ja też :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Ja jeszcze obiadu nie jadłam , bo po 13 dopiero śniadanie jadłam :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 [quote name='maryg22']No właśnie ja też :evil_lol:[/QUOTE]Coś słodkiego mi się chce :D [quote name='Sonka95']Ja jeszcze obiadu nie jadłam , bo po 13 dopiero śniadanie jadłam :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha no to ładnie :D Quote
Izabela124. Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 [quote name='Ty$ka']Fuuu, jak możecie jeśc fast foody? :p[/QUOTE]Normanie :D Quote
*Magda* Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='dOgLoV']A ja wolę do naszego miastowego Best Bar-u iśc na pite albo kebaba ;) mysle czy jutro sie nie wybrac :lol:[/QUOTE] Ja pożarłam dziś kebaba :loveu: [quote name='Ty$ka']Fuuu, jak możecie jeśc fast foody? :p[/QUOTE] Normalnie ;) Odgryzasz kawałek, gryziesz w ustach i połykasz...:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 [quote name='magdabroy'] Normalnie ;) Odgryzasz kawałek, gryziesz w ustach i połykasz...:evil_lol:[/QUOTE] Ha ha ha :evil_lol: [B]Ja chcę Kissa syna- Szmaragda, jak zobaczyłam dziś jego fotki to się zakochałam :loveu: Jest idealny :loveu: Czemu ja nie mogę mieć trzeciego psa? :shake::placz: [/B] Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Rodzice nie dadzą się przekupić? :razz: Quote
Izabela124. Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 [quote name='xxxkaluniaxxx']Rodzice nie dadzą się przekupić? :razz:[/QUOTE]Nie ma takiej opcji. Dopóki z nimi mieszkam nie ma szans na trzeciego psa :( Quote
łamAga Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 ej no Twoje dwa to dopiero ogon Qwendi :eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 [quote name='dOgLoV']ej no Twoje dwa to dopiero ogon Qwendi :eviltong:[/QUOTE]Ha ha no niby tak :D Quote
Majkowska Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='Izabela124.']Ha ha ha :evil_lol: [B]Ja chcę Kissa syna- Szmaragda, jak zobaczyłam dziś jego fotki to się zakochałam :loveu: Jest idealny :loveu: Czemu ja nie mogę mieć trzeciego psa? :shake::placz: [/B][/QUOTE] Pokaż fotę tego synka :) Quote
Izabela124. Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 [quote name='Majkowska']Pokaż fotę tego synka :)[/QUOTE]Jutro wstawię :) Quote
Majkowska Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 A znalazłam już ;) I nawet chyba go widzialam wcześniej, bo przypomina mi się że strasznie mi się spodobało że jest trzymany chyba za włosek na ogonie :D Quote
Recommended Posts