Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='maryg22']Ale w tych domowych też mi to dziwnie smakuje :eviltong:[/QUOTE]Przyjedź do mnie to Ci posmakują :D

[quote name='magdabroy']Ja z fast foodów to tylko kfc :loveu:
Bo kebab to nie fast food :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='maryg22']Zgadzam się, z fast foodów kfc najlepsze :D
A kebabów nie lubię :P[/QUOTE]No ja miałam na myśli KFC, MCDonalds lub pizze, kebabów, gyrosów też nie lubię :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Przyjedź do mnie to Ci posmakują :D
[/QUOTE]
To będziesz nam na zlocie robić, może dobre będą :evil_lol: Jak nie to se mięso wyjmę i same ciasto będę jeść :eviltong:

McDonald też dobry, ale kfc lepsze :eviltong: No i wiadomo, że okazjonalnie :D

Posted

[quote name='Sonka95']Z fast foodów lepszy od KFC jest McDonald :cool3: tam mi jedzenie o wiele bardziej smakuje :)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']A mi już McDonald nie smakuje :shake:[/QUOTE]

[quote name='maryg22']To będziesz nam na zlocie robić, może dobre będą :evil_lol: Jak nie to se mięso wyjmę i same ciasto będę jeść :eviltong:

McDonald też dobry, ale kfc lepsze :eviltong: No i wiadomo, że okazjonalnie :D[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']Mi nigdy Mc donalds nie smakowal ....[/QUOTE]Ha ha a ja wolę MCDonalds :eviltong:

Posted

[quote name='unikatowydiament']Marcin McDonald lubi najbardziej,a Ja natomiast wolę do Pimy albo Chaty na pizzę,lubię też KFC[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']A ja wolę do naszego miastowego Best Bar-u iśc na pite albo kebaba ;) mysle czy jutro sie nie wybrac :lol:[/QUOTE]U mnie MCDonalds na pierwszym miejscu :D Kebabów, pit nie cierpię fuuuuuuu :eviltong:

[quote name='maryg22']Głodna się przez Was zrobiłam :diabloti:[/QUOTE]
A ja po obiadku :D

Posted

[quote name='maryg22']No właśnie ja też :evil_lol:[/QUOTE]Coś słodkiego mi się chce :D

[quote name='Sonka95']Ja jeszcze obiadu nie jadłam , bo po 13 dopiero śniadanie jadłam :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha no to ładnie :D

Posted

[quote name='dOgLoV']A ja wolę do naszego miastowego Best Bar-u iśc na pite albo kebaba ;) mysle czy jutro sie nie wybrac :lol:[/QUOTE]

Ja pożarłam dziś kebaba :loveu:

[quote name='Ty$ka']Fuuu, jak możecie jeśc fast foody? :p[/QUOTE]

Normalnie ;) Odgryzasz kawałek, gryziesz w ustach i połykasz...:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']

Normalnie ;) Odgryzasz kawałek, gryziesz w ustach i połykasz...:evil_lol:[/QUOTE]
Ha ha ha :evil_lol:

[B]Ja chcę Kissa syna- Szmaragda, jak zobaczyłam dziś jego fotki to się zakochałam :loveu: Jest idealny :loveu: Czemu ja nie mogę mieć trzeciego psa? :shake::placz:
[/B]

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha ha :evil_lol:

[B]Ja chcę Kissa syna- Szmaragda, jak zobaczyłam dziś jego fotki to się zakochałam :loveu: Jest idealny :loveu: Czemu ja nie mogę mieć trzeciego psa? :shake::placz:
[/B][/QUOTE]

Pokaż fotę tego synka :)