Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='magdabroy']Postaw między pokojami :evil_lol:[/QUOTE]Tia :eviltong:

[quote name='jamnicze']Gratulacje maluszków :) My jeszcze z miesiąc musimy poczekać.
I oczywiście wyników w Kielcach :)[/QUOTE]
Dziękuję :)

Posted

[B]Dziś dzieciaki Kissa były na pierwszym odrobaczaniu i pierwszy raz poza domem, mega dzielne były u weta :) Wetka stwierdziła, że jak na swój wiek są mega kontaktowe :) Wykąpałam psy, Kisielka oczywiscie ogoliłam, zostało jeszcze suszenie ni chyba sesja zdjęciowa będzie :D[/B]

Posted

[quote name='agaga21']zobacz iza, pasowałaby do bobika! [URL]https://www.facebook.com/events/735099179851531/?ref_newsfeed_story_type=regular[/URL][/QUOTE]Jaka fajna ruda panienka :loveu: Niestety na razie nie mogę sobie pozwolić na kolejnego psa

Posted

[quote name='jamnicze']Byliście maluchy odrobaczyć u weta?
Ja biorę płyn i sama odrobaczam, a na szczepienie zapraszam weta do domu, jakoś mam obiekcje przed noszeniem takiego drobiazgu.[/QUOTE]
Tak, hodowczyni maluchów była z nimi u weta :) Jak miałam praktyki w lecznicy to też przynosili takie maluchy :)

Posted

[quote name='natija']witamy,ooo i szykuja sie foteczki juz sie nie moge doczekac:)[/QUOTE]Jak zmniejszę fotki to wstawię :)

[quote name='Błyskotka']Ja odrobaczam Pyrantelum :)[/QUOTE]Nie wiem czym ona odrobaczała ;)

Posted

[quote name='natija']Luizia nie Ty jedna,ja juz nawet mame zarazilam ;)[/QUOTE]Ha ha a jak już będziecie miały grzywacza to przepadniecie :D

[quote name='Luzia']Ale ja nie dowiaduję się o nich dla siebie, to jest najlepsze :evil_lol:
Ale nie! Najpierw staffik, bo się nigdy nie doczekam :lol:[/QUOTE]
Po co Ci staffik? Grzywacz lepszy :eviltong:

Posted

[quote name='natija']ostatnio byl do aopcji jeden,ale wygrala Warszawa,bo z tego samego miasta byl...[/QUOTE]
Jest kilka do adopcji, tu możesz popatrzeć: [url]https://www.facebook.com/GrzywaczeChinskieWPotrzebie?fref=ts[/url]