Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='dOgLoV']super fotki :loveu:[/QUOTE]Dzięki :)

[quote name='vege*']Poważnie? :)[/QUOTE]Jeśli chodzi o te "Akwarium" to tak, bo nic tam ciekawego nie było, akwaria byle jak udekorowane, tylko żółwie mi się podobały :D

Posted

[quote name='kalyna']Gratuluję zostania babcią :kciuki:

No a fotki z wakacji zachwycają :loveu:[/QUOTE]
Dzięki :)

[B]36 dzień ciąży, dzieci Lali i Kissa rosną :D
[/B][URL=http://s216.photobucket.com/user/Izabela124/media/New%202013/Lala.jpg.html][IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/Lala.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='dOgLoV']słodko <3[/QUOTE]:loveu:

[quote name='xxxkaluniaxxx']śliczna ciężarówka :loveu: obstawiam 6-7maluchów :cool3:[/QUOTE]Watpie by bylo tyle :eviltong:

[quote name='magdabroy']Ło matko, jaki łysy grubasek :crazyeye::loveu:[/QUOTE]A jaka bedzie gruba pod koniec ha ha na pewno pokarze fotke

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']no dobra 5-6:eviltong:[/QUOTE]Zobaczymy, ja obstawiam max 5 :lol:

[quote name='magdabroy']A są już rezerwacje na szczylki??[/QUOTE]Tak, i czuje, ze tych rezerwacji wiecej niz szczyli sie urodzi ha ha

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']mnie tu o Kissa chodzi :diabloti: ale się spytam też :cool3:[/QUOTE]Jak na razie zagraniczni hodowcy mnie pytaja o krycie, kilku jest chetnych na 2014 rok, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak na razie zagraniczni hodowcy mnie pytaja o krycie, kilku jest chetnych na 2014 rok, zobaczymy co z tego wyjdzie :)[/QUOTE]

A masz zamiar mieć szczyla w zamian za krycie? :cool3:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']No to super :multi:będę trzymać kciuki :multi:[/QUOTE]:)

[quote name='magdabroy']A masz zamiar mieć szczyla w zamian za krycie? :cool3:[/QUOTE]Zależy od suki, ale jest taka możliwość :)

Posted

[quote name='magdabroy']:multi::loveu:[/QUOTE]Ale nie zatrzymałabym dla siebie tego szczeniaka, chyba, że byłby bardzo wybitny wytedy sprzedałabym na współwłasność albo warunek hodowlany, a tak bym tylko sprzedała. Na suczkę dla siebie mam już plany i za dwa lata powinnam ją mieć jeśli się urodzi moja wymarzona łysolka :)

Posted

No to Kisiel już 100% chłop jest, niech jeszcze chałupę wybuduje i drzewo posadzi to mu nikt nie podskoczy :lol:

Egiptem jarać się nie będę :eviltong: Nie lubię temperatur powyżej 25* :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']No to Kisiel już 100% chłop jest, niech jeszcze chałupę wybuduje i drzewo posadzi to mu nikt nie podskoczy :lol:

Egiptem jarać się nie będę :eviltong: Nie lubię temperatur powyżej 25* :diabloti:[/QUOTE]Ha ha z tą chałupą byłabym mu bardzo wdzięczna :D
Ale dziwna jesteś :eviltong: Jak można nie lubić ciepełka? :shake: