Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Wyjdziesz za mąż za "kolegę"?? :cool3:[/QUOTE]Buhahaha padłam............. NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='natija']Kiss zostanie tata:razz:[/QUOTE]Ciiiiiii by nie zapeszczyć, czekamy na cieczkę :)

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Buhahaha padłam............. NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciiiiiii by nie zapeszczyć, czekamy na cieczkę :)[/QUOTE]

:evil_lol:

No to trzymam kciuki :p

Posted

[quote name='magdabroy']:evil_lol:

No to trzymam kciuki :p[/QUOTE]Jak piszę, że to kolega to kolega! Nigdy za niego za mąż nie wyjdę, co to w ogóle za głupie pomysły :eviltong: W ogóle z nikim ślubu nie planuje, ewentualnie cywilny :eviltong: Ale jeszcze nie znalazłam odpowiedniego kandydata :D

[quote name='natija']wiedzialam:multi:oby sie udalo:multi:[/QUOTE]:)

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak piszę, że to kolega to kolega! Nigdy za niego za mąż nie wyjdę, co to w ogóle za głupie pomysły :eviltong: W ogóle z nikim ślubu nie planuje, ewentualnie cywilny :eviltong: Ale jeszcze nie znalazłam odpowiedniego kandydata :D

:)[/QUOTE]

Spoko, spoko ;) Ja miałam iść do zakonu i nic z tego nie wyszło :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Spoko, spoko ;) Ja miałam iść do zakonu i nic z tego nie wyszło :evil_lol:[/QUOTE]Eeeeeeeeee do zakonu nigdy nie planowałam iść :eviltong: Nie moje klimaty, nie jestem zbyt kościelna :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Eeeeeeeeee do zakonu nigdy nie planowałam iść :eviltong: Nie moje klimaty, [B]nie jestem zbyt kościelna[/B] :D[/QUOTE]

Ja już też nie ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Dzięki :)

[B]No to żegnam sie z wami :) Bobik zostaje w domu, a Kiss jedzie na wakacje do Warszawy, do jego współwłaścicielki :) Być może będę miała nowinę do napisania jak wrócę :) Trzymajcie kciuki. Do napisania za tydzień :) Chociaż mam cichą nadzieje, że będzie tam Wi-Fi :D[/B][/QUOTE]

Udanego wyjazdu :)

[URL="http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/Obraz1440.jpg"]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/Obraz1440.jpg[/URL] ciekawe co se ta krowa myślała

Pzdr

Posted

[quote name='Izabela124.']Dzięki :)

[B]No to żegnam sie z wami :) Bobik zostaje w domu, a Kiss jedzie na wakacje do Warszawy, do jego współwłaścicielki :) Być może będę miała nowinę do napisania jak wrócę :) Trzymajcie kciuki. Do napisania za tydzień :) Chociaż mam cichą nadzieje, że będzie tam Wi-Fi :D[/B][/QUOTE]

udanego wypoczynku :cool2:

uśmiałaś sie z wystawowych fotek , psiaki jak zawsze wszystkie fajowskie a ten rewelka
[url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/IMG_2745.jpg[/url]

ale ubawiły mnie kroki ludzi i ich miny

Posted

[quote name='Błyskotka']Miłego wypoczynku :)[/QUOTE]

[quote name='bety']Udanego wyjazdu :)

[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/Obraz1440.jpg[/URL] ciekawe co se ta krowa myślała

Pzdr[/QUOTE]

[quote name='Alicja']udanego wypoczynku :cool2:

uśmiałaś sie z wystawowych fotek , psiaki jak zawsze wszystkie fajowskie a ten rewelka
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/IMG_2745.jpg[/URL]

ale ubawiły mnie kroki ludzi i ich miny[/QUOTE]

[quote name='natija']no to udanego i trzymamy:)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']W TV mówią, że w kurortach jest bezpiecznie. Mam nadzieję, że tak jest w rzeczywistości i ze Iza wkrótce do nas wróci cała i zdrowa :p[/QUOTE]

[quote name='Angi']Jestem ciekawa, w TV mowili że ludzie z Katowic nie mogą wrócić do PL... Ale jestem dobrej myśli ;)[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']udanego pobytu:)[/QUOTE][B]Powróciłam. Ja jechałam z Warszawy, więc żadnego problemu z powrotem do domu nie miałam. W moim mieście- Hurghadzie żadnych zamieszek nie było, było spokojnie. Dziś wyjeżdżam na wystawę do Torunia, na dwa dni, więc proszę w sobotę i w niedzielę trzymać za Kissa i za mnie kciuki :) Relację z Egiptu napiszę albo później albo po powrocie. W niedzielę też przyjeżdża do nas suczka na krycie ze swoją koleżanką no i ich właścicielka na tydzień :) Mama trochę przerażona ilością 4 sztuk psów w domu :D Mój tata leży w szpitalu, wykryli u niego cukrzycę, miał ponad 400 poziom cukru. Bobik przytył ha ha Kiss jeszcze w Wawie, jadę do niego dopiero przed wystawą. Ale z tego co wiem to terroryzował tam wszystkich ha ha

[/B]

Posted

[quote name='Angi']Jestem ciekawa, w TV mowili że ludzie z Katowic nie mogą wrócić do PL... Ale jestem dobrej myśli ;)[/QUOTE]

bo po drodze z Hurghady na lotnisko zatrzymała ich kontrola wojskowa i nie zdążyli na samolot , więc nic złego w sumie się im nie stało ... ale ja mimo by mi ktoś dopłacał, nie wybieram sie w żadne Turcje , Egipty czy Grec
je , wolę nasze europejskie piekiełko :)

powodzenia na wystawie

Posted

[quote name='Angi']no to dobrze, trzymam kciuki za wystawę :D[/QUOTE]Dzięki :)

[quote name='Alicja']bo po drodze z Hurghady na lotnisko zatrzymała ich kontrola wojskowa i nie zdążyli na samolot , więc nic złego w sumie się im nie stało ... ale ja mimo by mi ktoś dopłacał, nie wybieram sie w żadne Turcje , Egipty czy Grec
je , wolę nasze europejskie piekiełko :)

powodzenia na wystawie[/QUOTE]Mi w Egipcie mega się podobało, to klimat idealny dla mnie :) Dzięki :)

Posted

[quote name='Ty$ka']My też trzymamy kciuki za Was na wystawie :)

I zdrowia dla Twojego Taty życzę ;)[/QUOTE]

[quote name='Błyskotka']No to sporo się u was dzieje i będzie działo ;)[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Iza, tez trzymam mocno kciuki i... czekamy na kilka Twoich relacji po powrocie:)
Powodzenia!

pzdr.[/QUOTE][B]Na obu wystawach było super, atmosfera fantastyczna, pogoda świetna! W sobotę Kiss ocena doskonała, lokata I, CWC a dziś ocena bardzo dobra, lokata I. Dzisiejsza ocena była do przewidzenia, ale chciałam sparwdzić czy sędzia jest kompetentny. Niestety nie jest, wybór BOBa mega dyskusyjny i wstydziłabym się dać takiemu psu ocenę bardzo dobrą a co tu mówić o daniu zwycięzcy rasy[/B]