Izabela124. Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']najlepiej po prostu piłować ;) ale i wtedy boli ;) nie polecam sprawdzać na sobie :eviltong:[/QUOTE]Nie chcę sprawdzać, o nie! Nagraj filmik jak to robisz :D Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Izabela124.']Nie chcę sprawdzać, o nie! Nagraj filmik jak to robisz :D[/QUOTE] ale to tak nie widac , musiała byś przy tym być :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']ale to tak nie widac , musiała byś przy tym być :eviltong:[/QUOTE]Jak się kiedyś znów spotkamy to musisz mi to zademonstrować :D Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Izabela124.']Jak się kiedyś znów spotkamy to musisz mi to zademonstrować :D[/QUOTE] nie ma problemu :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Jesteście obrzydliwe z tym paluchem :eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ostatnio dostałam mopa parowego od znajomych i testuje go co 3-4 dni. Dodatkowo mam przeciez jeszcze szczeniaki, które nie zawsze trafią na podkład lub do kuwety... jestem zachwycona mopem! pzdr. Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']nie ma problemu :diabloti:[/QUOTE]:D [quote name='magdabroy']Jesteście obrzydliwe z tym paluchem :eviltong:[/QUOTE]Chyba Ty ha ha [quote name='Asiaczek']Ostatnio dostałam mopa parowego od znajomych i testuje go co 3-4 dni. Dodatkowo mam przeciez jeszcze szczeniaki, które nie zawsze trafią na podkład lub do kuwety... jestem zachwycona mopem! pzdr.[/QUOTE]Daj linka do mopa :D Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Izabela124.']Chyba Ty ha ha [/QUOTE] Ja? Gdzie? Quote
angineuuka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Asiaczek']Ostatnio dostałam mopa parowego od znajomych i testuje go co 3-4 dni. Dodatkowo mam przeciez jeszcze szczeniaki, które nie zawsze trafią na podkład lub do kuwety... jestem zachwycona mopem! pzdr.[/QUOTE] Ja też chcę linka, może mojej mamie kupię..? :D Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Ja? Gdzie?[/QUOTE]Ha ha nie wiem, ale na pewno jesteś trochę obrzydliwa :D Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Izabela124.']Ha ha nie wiem, ale na pewno jesteś trochę obrzydliwa :D[/QUOTE] Dobrze, że napisałaś "trochę" :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Angi']Ja też chcę linka, może mojej mamie kupię..? :D[/QUOTE]Pewnie kosztuje majątek :eviltong: [quote name='magdabroy']Dobrze, że napisałaś "trochę" :evil_lol:[/QUOTE]To znaczy, że dużo? :D Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 moj paluszek jest piękny nie obrzydliwy :eviltong: też chce mopa do mojej wiecznie nie trafiającej w kuwetę kocicy :cool3: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Izabela124.'] To znaczy, że dużo? :D[/QUOTE] Nie, tylko troszkę :diabloti: Quote
kalyna Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Angi']Ja też chcę linka, może mojej mamie kupię..? :D[/QUOTE] sama posprzątałabyś :eviltong: noo też jestem ciekawa tego mopa... ostatnio kupiłam polecaną miotłę i się nie zawiodłam. a jak fajnie sierść z dywanu ściąga :loveu: Quote
M&S Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='kalyna'] ostatnio kupiłam polecaną miotłę i się nie zawiodłam. a jak fajnie sierść z dywanu ściąga :loveu:[/QUOTE] Jaką miotłę? Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Nie, tylko troszkę :diabloti:[/QUOTE]Ha ha ha to dobrze :D [quote name='dOgLoV']moj paluszek jest piękny nie obrzydliwy :eviltong: też chce mopa do mojej wiecznie nie trafiającej w kuwetę kocicy :cool3:[/QUOTE] [quote name='kalyna']sama posprzątałabyś :eviltong: noo też jestem ciekawa tego mopa... ostatnio kupiłam polecaną miotłę i się nie zawiodłam. a jak fajnie sierść z dywanu ściąga :loveu:[/QUOTE] [quote name='M&S']Jaką miotłę?[/QUOTE]Wielu ciekawostek można tu siędowiedzieć, czekam na info o miotle i mopie :) [h=5]Muszę stwierdzić, że ze mnie taki weterynarz jak z koziej dupy trąba. Właśnie omal nie zemdlałam jak zobaczyłam mego chomika :O A bardziej jak zobaczyłam jego nogę opuchnięta jak balon i lodowatą jak trup. Biedaczek zaplątał się watą od miśka i zacisnęła mu się w ogół nóżki. Szybko poszłam po mamę żeby mi go potrzymała i odcięłam mu tę watę, ale strachu się najadłam, że masakra. Mam nadzieję, że ta nóżka dojdzie do siebie... Niby to tylko chomik, ale przywiązałam się do niego.[/h] Quote
M&S Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 A pomasowałaś mu nóżkę? Krążenie trzeba przywrócić! Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='M&S']A pomasowałaś mu nóżkę? Krążenie trzeba przywrócić![/QUOTE]Tak, mam nadzieję, ze przeżyje... Teraz śpi, pobiegał nawet chwilkę w kołowrotku Quote
kalyna Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [URL]http://allegro.pl/miotla-gumowa-fryzjerska-wlosow-zamiatania-zmiotka-i3098595615.html[/URL] o taką :lol: sierść fajnie zbiera, ale już piasek niekoniecznie.... a i psa można nią przeczesać :diabloti: Quote
M&S Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='kalyna'][URL]http://allegro.pl/miotla-gumowa-fryzjerska-wlosow-zamiatania-zmiotka-i3098595615.html[/URL] o taką :lol: sierść fajnie zbiera, ale już piasek niekoniecznie.... a i psa można nią przeczesać :diabloti:[/QUOTE] Dzięki za link! Nie wpadłabym na taką mietłę;) Quote
Izabela124. Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']Jak chomiczek?[/QUOTE]Żyje i chodzi na nóżcwe, ale ma ją innego koloru niż resztę nóżek, ma taką trochę różowiastą Quote
M&S Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Miejmy nadzieje, że z nóżką będzie ok. Pozdrawiamy:) Quote
Recommended Posts