Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.'][B]Olcia dziś kończy 5 lat! Wszystkiego najlepszego! [/B]:multi::Rose::smilecol::BIG::new-bday::bday::tort::laola::cunao::drink1::knajpa::beerchug::drinking::drinka:[/QUOTE]

Wszystkiego naj naj lepszego!!!

Posted

[quote name='Asiaczek']Wszystkiego dobrego dla Olci:)

I zaciskamy mocno kciuki za Kisska:)

pzdr.[/QUOTE]

[quote name='betty_labrador']Spełnienia marzeń dla Olci!
i wygranej w Bygoszczy :loveu:[/QUOTE]Dziękuję wam! Grzywacze o 13, więc niedługo Kiss wchodzi :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Ocena doskonała, zwycięstwo młodzieży :) Jeszcze porównanie z suką go czeka[/QUOTE]

gratulacje i czekamy dalej na nowiny :)

Posted

[quote name='lasoa']gratulacje i czekamy dalej na nowiny :)[/QUOTE]

[quote name='M&S']Super!!! Gratulacje :):)[/QUOTE]Dziękuję. Więcej nowin nie ma, bo było pewne kto wygra młodzież i weźmie Boba :) Jestem zadowolona z Kissa :) Jeszcze jeden CACIB i Kiss będzie młodzieżowym championem. Teraz trzymajmy kciuki za nocną w Bydgoszczy :)

[INDENT] [B]Zapraszam na nowy bazarek dla Nensi:[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239738-Ksi%C4%85%C5%BCki-torebka-i-zbi%C3%B3r-zada%C5%84-z-chemii-na-grzywaczk%C4%99-Nejsi-do-19-02-do-godz-21-00?p=20421078#post20421078"]<KLIK>[/URL]
[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/FantyEwelinyimoje.jpg[/IMG] [/INDENT]

Posted

[quote name='Izabela124.'] Keszcze jeden [B]CACIB [/B]i Kiss będzie młodzieżowym championem.
[INDENT]
[/INDENT]
[/QUOTE]

ostro :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Źle mnie zacytowałaś :eviltong: I nie wyłapuj błędów ciągle[/QUOTE]

to ta klawiatura u agnieszki :P mowilam ci ze ja uwaznie czytam po prostu :diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']to ta klawiatura u agnieszki :P mowilam ci ze ja uwaznie czytam po prostu :diabloti:[/QUOTE]Klawiatura na laptopie Agi jest normalna :eviltong: No chyba, że korzystasz z Artura kompa :evil_lol: Miałaś zrobic zdjęcia mojej Floridki i mi wysłać :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Klawiatura na laptopie Agi jest normalna :eviltong: No chyba, że korzystasz z Artura kompa :evil_lol: Miałaś zrobic zdjęcia mojej Floridki i mi wysłać :loveu:[/QUOTE]

jedna i druga jest super :evil_lol:
mam filmik jutro zobaczysz :razz:

Posted

Wpadłam się przywitać i zdjęcia pooglądać, ale mój komp coś okropnie muli, więc oglądanie wstecznych stron muszę sobie odpuścić.

Gratulacje za Bydgoszcz i trzymam kciuki za Nocną :)