Oscar Patric Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 i od Nas najlepszego:BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='unikatowydiament']i od Nas najlepszego:BIG::BIG::BIG::BIG:[/QUOTE]Dziękuję pięknie! Quote
M&S Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Izabela124.'][B]Olcia dziś kończy 5 lat! Wszystkiego najlepszego! [/B]:multi::Rose::smilecol::BIG::new-bday::bday::tort::laola::cunao::drink1::knajpa::beerchug::drinking::drinka:[/QUOTE] Wszystkiego naj naj lepszego!!! Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='M&S']Wszystkiego naj naj lepszego!!![/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Spełnienia marzen :)[/QUOTE]Dziękuję! [quote name='M&S']Cześć w sobotni ranek :)[/QUOTE]Witam :) Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [B]Dzisiaj Kiss ze swoją współwłaścicielką wystawia się w Bydgoszczy na dziennej i nocnej. Trzymajcie za niego kciuki![/B] Quote
Asiaczek Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Wszystkiego dobrego dla Olci:) I zaciskamy mocno kciuki za Kisska:) pzdr. Quote
betty_labrador Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Spełnienia marzeń dla Olci! i wygranej w Bygoszczy :loveu: Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='Asiaczek']Wszystkiego dobrego dla Olci:) I zaciskamy mocno kciuki za Kisska:) pzdr.[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']Spełnienia marzeń dla Olci! i wygranej w Bygoszczy :loveu:[/QUOTE]Dziękuję wam! Grzywacze o 13, więc niedługo Kiss wchodzi :) Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='Angi']trzymam kciuki :)[/QUOTE] [quote name='C&B']i jak? :cool3:[/QUOTE] Ocena doskonała, zwycięstwo młodzieży :) Jeszcze porównanie z suką go czeka Quote
lasoa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='Izabela124.']Ocena doskonała, zwycięstwo młodzieży :) Jeszcze porównanie z suką go czeka[/QUOTE] gratulacje i czekamy dalej na nowiny :) Quote
M&S Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='Izabela124.']Ocena doskonała, zwycięstwo młodzieży :) Jeszcze porównanie z suką go czeka[/QUOTE] Super!!! Gratulacje :):) Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='lasoa']gratulacje i czekamy dalej na nowiny :)[/QUOTE] [quote name='M&S']Super!!! Gratulacje :):)[/QUOTE]Dziękuję. Więcej nowin nie ma, bo było pewne kto wygra młodzież i weźmie Boba :) Jestem zadowolona z Kissa :) Jeszcze jeden CACIB i Kiss będzie młodzieżowym championem. Teraz trzymajmy kciuki za nocną w Bydgoszczy :) [INDENT] [B]Zapraszam na nowy bazarek dla Nensi:[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239738-Ksi%C4%85%C5%BCki-torebka-i-zbi%C3%B3r-zada%C5%84-z-chemii-na-grzywaczk%C4%99-Nejsi-do-19-02-do-godz-21-00?p=20421078#post20421078"]<KLIK>[/URL] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/FantyEwelinyimoje.jpg[/IMG] [/INDENT] Quote
M&S Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 To Kiss szaleje w Bydgoszczy. Mam nadzieję, że trochę pośpi przed nocną wystawą;) Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='M&S']To Kiss szaleje w Bydgoszczy. Mam nadzieję, że trochę pośpi przed nocną wystawą;)[/QUOTE]Znając jego charakterek to nie wiem czy pośpi ha ha Ale mógłby :) Quote
Iza. Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='Izabela124.'] Keszcze jeden [B]CACIB [/B]i Kiss będzie młodzieżowym championem. [INDENT] [/INDENT] [/QUOTE] ostro :diabloti::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='Iza.']ostro :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]Źle mnie zacytowałaś :eviltong: I nie wyłapuj błędów ciągle Quote
Iza. Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='Izabela124.']Źle mnie zacytowałaś :eviltong: I nie wyłapuj błędów ciągle[/QUOTE] to ta klawiatura u agnieszki :P mowilam ci ze ja uwaznie czytam po prostu :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='Iza.']to ta klawiatura u agnieszki :P mowilam ci ze ja uwaznie czytam po prostu :diabloti:[/QUOTE]Klawiatura na laptopie Agi jest normalna :eviltong: No chyba, że korzystasz z Artura kompa :evil_lol: Miałaś zrobic zdjęcia mojej Floridki i mi wysłać :loveu: Quote
Iza. Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='Izabela124.']Klawiatura na laptopie Agi jest normalna :eviltong: No chyba, że korzystasz z Artura kompa :evil_lol: Miałaś zrobic zdjęcia mojej Floridki i mi wysłać :loveu:[/QUOTE] jedna i druga jest super :evil_lol: mam filmik jutro zobaczysz :razz: Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='Iza.']jedna i druga jest super :evil_lol: mam filmik jutro zobaczysz :razz:[/QUOTE]Fotki też jej porób :) Quote
jamnicze Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Wpadłam się przywitać i zdjęcia pooglądać, ale mój komp coś okropnie muli, więc oglądanie wstecznych stron muszę sobie odpuścić. Gratulacje za Bydgoszcz i trzymam kciuki za Nocną :) Quote
Recommended Posts