Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaaasia'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_6368.jpg[/URL] :evil_lol:
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_6399.jpg[/URL] Mysz wyścigowa :eviltong:
Gustowne stroje mają chłopaki :loveu:[/QUOTE]
Debil się poślizgnął ha ha ha
Następna sesja będzie w innych ubrankach :evil_lol:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Angi']widziałaś? suczka pp szuka domu ;)
[URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=578330578850441&set=a.578330558850443.147672.198288830187953&type=1&theater[/URL][/QUOTE]Dzięki za info, nie widziałam. Zaraz rozgłoszę w grzywaczowym świadku :D

[quote name='jamnicze']Twarzowe mają te kubraczki i w tych kolorkach przynajmniej dobrze ich widać na śniegu :)

A nie wybierałaś się przypadkiem na gdyńską wystawę do Gdańska?[/QUOTE]Witaj
Ubranka bardzo im pasują i nie krępują im ruchów :)
Miałam w planach, ale mam w ten weekend co wystawa egzamin i zrezygnowałam

Posted

[B]Malinka -5letni grzywacz chiński powder puff szuka domu[/B]

Malinka jst kochaną, spokojną i delikatna sunią.Jest zdrowa i zadbana.NIE NADAJE SIĘ DO DOMU Z MAŁYMI, HAŁASLIWYMI DZIEĆMI.Raz w tygodniu trzeba jej golić pyszczek i uszy oraz kąpać, bo inaczej robią się kołtuny.PRZED ADOPCJĄ SUNIA ZOSTANIE WYSTERYLIZOWANA. Obecnie Malinka przebywa w domu tymczasowym w Tarnowskich Górach.
PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z PROCEDURĄ ADOPCJI opisaną na [url]www.mopsywpotrzebie.jasky.pl[/url]
Osoby zainteresowane adopcja Malinki prosimy o kontakt mailowy: [email][email protected][/email]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/543849_578330578850441_361132936_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Izabela124.']Tego to nie wiem...[/QUOTE]

Bo może szkoda jej ciachać, gdyby do jakiej porządnej hodowli ją zaadoptowali....chyba, ze coś źle mówię.

Posted

[quote name='M&S']Bo może szkoda jej ciachać, gdyby do jakiej porządnej hodowli ją zaadoptowali....chyba, ze coś źle mówię.[/QUOTE]Zazwyczaj fundacje nie puszczają psów niekastrowanych, więc wątpię by zrobili wyjątek. Poza tym ta suka ma 5 lat i jeśli nie miała szczeniaków to na pierwszy miot myślę, że już za późno :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Zazwyczaj fundacje nie puszczają psów niekastrowanych, więc wątpię by zrobili wyjątek. Poza tym ta suka ma 5 lat i jeśli nie miała szczeniaków to na pierwszy miot myślę, że już za późno :)[/QUOTE]

Tak, wiem o tym. Tak tylko pomyślałam.

Posted

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór :)

Jakie gustowne ubranko :loveu:[/QUOTE]Witaj :)

[quote name='M&S']Tak, wiem o tym. Tak tylko pomyślałam.[/QUOTE]Też sobie tak myślałam, ale to nie nam decydować o jej losie :)

[quote name='agaciaaa']To Twoje nowe tereny spacerowe na fotkach? :cool3:[/QUOTE]Tak, ale tam często dużo ludzi łazi, a wczoraj było zimno to mogły psy latać bez smyczy

Posted

Ale panowie pięknie wyglądają w nowych wdziankach :loveu:

Ciapkowi kupiłam podobne ubranko jak ma Bobik, ale on w tym chodzi tylko jak jest bardzo duży mróz i doopka mu marznie ;)
Tylko nasz nie ma czapeczki :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']A lasku czy pola tam nie macie? Tak jak w poprzednim miejscu?[/QUOTE]Pola i las jest tylko w tamtym miejscu poprzednim, ale daleko tam nie mamy, więc jak najdzie mnie ochota to będziemy tam chodzić, ale dopiero jak cieplej się zrobi.

[quote name='justysiek']cześć Iza:)
śliczna sunia!
a Kiss ma boskie ubranko![/QUOTE]Hej Justyś :)
Dzięki

[quote name='kalyna']Ale panowie pięknie wyglądają w nowych wdziankach :loveu:

Ciapkowi kupiłam podobne ubranko jak ma Bobik, ale on w tym chodzi tylko jak jest bardzo duży mróz i doopka mu marznie ;)
Tylko nasz nie ma czapeczki :lol:[/QUOTE]Ha ha ten kaptur Bobikowi też niepotrzebny, chętnie bym go odcięła :D