Izabela124. Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 [quote name='magdabroy']PP też mu się nie podobają, ale na nie jeszcze może patrzeć, bo nie są łyse :evil_lol: Nie przejmuj się jego zdaniem ;) Jego pierwszym psem jest Tora, więc jego zdanie jest mało istotne :)[/QUOTE]To on jeszcze mało doświadczony w psich sprawach :lol: Quote
Kaaasia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Izabela124.']To nie marudź tylko realizuj plan! :lol: [/QUOTE] U mnie w domu sprawy poszły do przedu ;) tylko teraz hodowca mi plany pokrzyżował- suka po której chciałam szczyla będzie kryta teraz, więc będę musiała poczekać na następne krycie albo zmienić plany :placz: Quote
Izabela124. Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 [quote name='agaga21']śmiesznotki maleńkie :)[/QUOTE]Noooo :) [quote name='Kaaasia']U mnie w domu sprawy poszły do przedu ;) tylko teraz hodowca mi plany pokrzyżował- suka po której chciałam szczyla będzie kryta teraz, więc będę musiała poczekać na następne krycie albo zmienić plany :placz:[/QUOTE]Szukaj może innej hodowli :) Quote
Kaaasia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Izabela124.'] Szukaj może innej hodowli :)[/QUOTE] Zobaczę co z tego wyjdzie bo mam jeszcze trochę czasu ;) Quote
Izabela124. Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 [quote name='Kaaasia']Zobaczę co z tego wyjdzie bo mam jeszcze trochę czasu ;)[/QUOTE]To ja będę trzymała kciuki by wszystko dobrze poszło :) Quote
Vectra Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 oj tam , oj tam .... za małego pieska , nikt by Cię z domu nie wygonił :evil_lol: Mnie też tak rodzice straszyli :diabloti: tylko jak się sama w końcu wyprowadziłam , to była rozpacz i nie oddali mi jednego psa ;) Quote
Izabela124. Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Vectra']oj tam , oj tam .... za małego pieska , nikt by Cię z domu nie wygonił :evil_lol: Mnie też tak rodzice straszyli :diabloti: tylko jak się sama w końcu wyprowadziłam , to była rozpacz i nie oddali mi jednego psa ;)[/QUOTE] Za jednego małego nie, ale za trzeciego już tak :evil_lol: Quote
Iza. Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Przestańcie Izabele namawiać na 3 psa, bo później non stop tylko o tym gada! :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Iza.']Przestańcie Izabele namawiać na 3 psa, bo później non stop tylko o tym gada! :diabloti:[/QUOTE]Nie będę już nic gadała :( Quote
*anusia&ajlu* Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 a u mnie mama już jest zdecydowana na 3 psa ale ja za to szukam dziury w całym hahaha i się zdecydować nie mogę, jestem bardo wymagająca jeżeli chodzi o wybór suki do hodowli, za 10lat może się dla mnie urodzi hahaha miłej niedzieli :D Quote
Izabela124. Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']a u mnie mama już jest zdecydowana na 3 psa ale ja za to szukam dziury w całym hahaha i się zdecydować nie mogę, jestem bardo wymagająca jeżeli chodzi o wybór suki do hodowli, za 10lat może się dla mnie urodzi hahaha miłej niedzieli :D[/QUOTE]Ja bym chciała z zagranicy, ale za drogi to interes jak na razie dla mnie. U mnie na trzeciego psa się nie zdecydują, będę musiała znowu postawić ich przed faktem dokonanym :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 ja mamę już kilka miesięcy gnębię fotkami i rozmowami, że wkońcu się zgodziła ale też musi się jej podobać i w ogóle . też bym chciała z zagranicy ale nie mam kasy :( Quote
Izabela124. Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']ja mamę już kilka miesięcy gnębię fotkami i rozmowami, że wkońcu się zgodziła ale też musi się jej podobać i w ogóle . też bym chciała z zagranicy ale nie mam kasy :([/QUOTE]To było pewne, że Twoja mama się zgodzi :D Ona zakochana w grzywach po uszy ha ha No bo to duży wydatek :( Więc ja na razie będę miała z PL Quote
mańka_ Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Kaaasia']Ale berneńczyki też są w niedzielę :hmmmm:[/QUOTE] Niestety tak :-( znacznie bardziej nam sobota pasowała... [quote name='Izabela124.']W niedzielę, więc się nie poznamy :-([/QUOTE] Chyba, że moze przy finałach? Na najlepszą parę się zgłosilismy :lol: Quote
Izabela124. Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='mańka_'] Chyba, że moze przy finałach? Na najlepszą parę się zgłosilismy :lol:[/QUOTE]Pewnie zostanę do finałów, więc tak :) Quote
Pestkaa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Te zdjęcia małych grzywków, rozczulające, szczególnie te w liściach! :loveu: Quote
Izabela124. Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Pestkaa']Te zdjęcia małych grzywków, rozczulające, szczególnie te w liściach! :loveu:[/QUOTE]Mnie też mega rozczuliły :) Quote
mańka_ Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Izabela124.']Pewnie zostanę do finałów, więc tak :)[/QUOTE] No to jak nas zobaczysz, to koniecznie podchodź i się przyznawaj, że Ty to Ty, ok? :-) Quote
Kaaasia Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='mańka_']Niestety tak :-( znacznie bardziej nam sobota pasowała... Chyba, że moze przy finałach? Na najlepszą parę się zgłosilismy :lol:[/QUOTE] Zawsze można gdzieś się złapać między ringami ;) A wy przybędziecie z bernolami? Ja już na 90% jestem zdecydowana na przyjazd :smile: Quote
mańka_ Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Kaaasia']Zawsze można gdzieś się złapać między ringami ;) A wy przybędziecie z bernolami? Ja już na 90% jestem zdecydowana na przyjazd :smile:[/QUOTE] Tak tak, będziemy :-) Quote
Izabela124. Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='mańka_']No to jak nas zobaczysz, to koniecznie podchodź i się przyznawaj, że Ty to Ty, ok? :-)[/QUOTE]Ok :) Wy jak nie spotkacie to też proszę podejść :) [quote name='Kaaasia']Zawsze można gdzieś się złapać między ringami ;) A wy przybędziecie z bernolami? Ja już na 90% jestem zdecydowana na przyjazd :smile:[/QUOTE]Super, że będziesz! Quote
Kaaasia Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Iza, jak dojedziesz to podejdź do berneńczyków to się znajdziemy ;) Quote
Izabela124. Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Kaaasia']Iza, jak dojedziesz to podejdź do berneńczyków to się znajdziemy ;)[/QUOTE] A który ring? Quote
Recommended Posts