Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='magdabroy']A ja mam ciemno o godzinę później :eviltong:[/QUOTE]Ciesz się :)

[quote name='jamnicze']Piękne jest to zdjęcie :)
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_0960-1.jpg[/URL][/QUOTE]
Mi też się bardzo podoba :)

Posted

[quote name='Alicja']latem to na długi spacer po 19 wychodziłam ...a teraz szybkie siq[/QUOTE]U mnie tak samo, wieczorny spacer szybciutki, ale za dnia staram się iść na jeden długi

[quote name='magdabroy']Ale za to rano mam godzinę później jasno :([/QUOTE]I tak źle i tak niedobrze

Posted

My dzisiaj tez korzystaliśmy ze słoneczka i 1,5 godzinny spacerek zaliczony :). Wieczorem jak już zimno i mokro, to Sajducha i tak nie za bardzo chce chodzić, czasem muszę ją ciągnąć aby chociaż te pół godziny się rozchodziła :diabloti:

Posted

[quote name='jamnicze']My dzisiaj tez korzystaliśmy ze słoneczka i 1,5 godzinny spacerek zaliczony :). Wieczorem jak już zimno i mokro, to Sajducha i tak nie za bardzo chce chodzić, czasem muszę ją ciągnąć aby chociaż te pół godziny się rozchodziła :diabloti:[/QUOTE]Paniusia z Sajduni :lol:

[CENTER][B]Za wszystkich zmarłych i moją kochaną babcię ['][']'][/B]

[IMG]http://uronef.pl/forum/files/serce_znicz_169.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='dOgLoV']dzien doberek ;)

[*][/QUOTE]
[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :smile:

Dla Twojej Babci
[*]
i za Wszystkich Zmarłych
[*][/QUOTE]Witajcie dziewczyny :)

[quote name='lasoa']jak przygotowania przed Kielcami ?;)[/QUOTE]Jeszcze się nie przygotowujemy :D Ale stres jest, bo mamy dwóch konkurentów. Twoja suczka ja się nazywa?

Posted

[quote name='Izabela124.']Witajcie dziewczyny :)

Jeszcze się nie przygotowujemy :D Ale stres jest, bo mamy dwóch konkurentów. Twoja suczka ja się nazywa?[/QUOTE]

hiszpańska muszka, my mamy troche wieksza konkurencje a dopiero zaczynamy :roll: jak ma stresa to nie chce ładnie isc :roll:

Posted

[quote name='lasoa']hiszpańska muszka, my mamy troche wieksza konkurencje a dopiero zaczynamy :roll: jak ma stresa to nie chce ładnie isc :roll:[/QUOTE]Ważne żebyś Ty nie miała stresa, bo wtedy ona to wyczuje i będzie źle.

Posted

[quote name='Izabela124.']Jeszcze się nie przygotowujemy :D Ale stres jest, bo mamy dwóch konkurentów. Twoja suczka ja się nazywa?[/QUOTE]

Dwóch - to dużo? :> bo szczerze powiedziawszy średnio się w ilości orientuje jaka jest standardowo ;-)
My mamy w jednej klasie 8, w drugiej 10.... a i tak nie jest tak tragicznie jak myslałam :-D
Choć raz byłoby ciekawie byc jedynymi........ :razz:

Posted

[quote name='mańka_']Dwóch - to dużo? :> bo szczerze powiedziawszy średnio się w ilości orientuje jaka jest standardowo ;-)
My mamy w jednej klasie 8, w drugiej 10.... a i tak nie jest tak tragicznie jak myslałam :-D
Choć raz byłoby ciekawie byc jedynymi........ :razz:[/QUOTE]Teraz grzywaczy nie jest za dużo na wystawach. Ale to dużo zależy od sędziego. W mój klasie razem z Kissem jest 3. Ale w innych jest więcej

Posted

[quote name='Izabela124.']Teraz grzywaczy nie jest za dużo na wystawach. Ale to dużo zależy od sędziego. W mój klasie razem z Kissem jest 3. Ale w innych jest więcej[/QUOTE]
w katowicach w tym roku tez było mało