Ptysiak Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Cześć Iziki, Kisiki, Bobiki, Chomiki i Rybiki :loveu: Quote
Izabela124. Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='Błyskotka']I po śniegu .... ;)[/QUOTE]No i dobrze :lol: [quote name='Ptysiak']Cześć Iziki, Kisiki, Bobiki, Chomiki i Rybiki :loveu:[/QUOTE] Witaj :loveu: Quote
Izabela124. Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE]Cześć :) :) Quote
Izabela124. Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='Alicja']Cimno i zimno a dopiero 18.25[/QUOTE]Ciemno to już przed 17 było :( Quote
*Magda* Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 A ja mam ciemno o godzinę później :eviltong: Quote
jamnicze Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Piękne jest to zdjęcie :) [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_0960-1.jpg[/url] Quote
Izabela124. Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='magdabroy']A ja mam ciemno o godzinę później :eviltong:[/QUOTE]Ciesz się :) [quote name='jamnicze']Piękne jest to zdjęcie :) [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_0960-1.jpg[/URL][/QUOTE] Mi też się bardzo podoba :) Quote
Alicja Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Ciemno to już przed 17 było :([/QUOTE] latem to na długi spacer po 19 wychodziłam ...a teraz szybkie siq Quote
*Magda* Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Ciesz się :) [/QUOTE] Ale za to rano mam godzinę później jasno :( Quote
Izabela124. Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='Alicja']latem to na długi spacer po 19 wychodziłam ...a teraz szybkie siq[/QUOTE]U mnie tak samo, wieczorny spacer szybciutki, ale za dnia staram się iść na jeden długi [quote name='magdabroy']Ale za to rano mam godzinę później jasno :([/QUOTE]I tak źle i tak niedobrze Quote
jamnicze Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 My dzisiaj tez korzystaliśmy ze słoneczka i 1,5 godzinny spacerek zaliczony :). Wieczorem jak już zimno i mokro, to Sajducha i tak nie za bardzo chce chodzić, czasem muszę ją ciągnąć aby chociaż te pół godziny się rozchodziła :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='jamnicze']My dzisiaj tez korzystaliśmy ze słoneczka i 1,5 godzinny spacerek zaliczony :). Wieczorem jak już zimno i mokro, to Sajducha i tak nie za bardzo chce chodzić, czasem muszę ją ciągnąć aby chociaż te pół godziny się rozchodziła :diabloti:[/QUOTE]Paniusia z Sajduni :lol: [CENTER][B]Za wszystkich zmarłych i moją kochaną babcię ['][']'][/B] [IMG]http://uronef.pl/forum/files/serce_znicz_169.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Ptysiak Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Dzień dobry :) Dla Twojej Babci [*] i za Wszystkich Zmarłych [*] Quote
Izabela124. Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='dOgLoV']dzien doberek ;) [*][/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :smile: Dla Twojej Babci [*] i za Wszystkich Zmarłych [*][/QUOTE]Witajcie dziewczyny :) [quote name='lasoa']jak przygotowania przed Kielcami ?;)[/QUOTE]Jeszcze się nie przygotowujemy :D Ale stres jest, bo mamy dwóch konkurentów. Twoja suczka ja się nazywa? Quote
lasoa Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Witajcie dziewczyny :) Jeszcze się nie przygotowujemy :D Ale stres jest, bo mamy dwóch konkurentów. Twoja suczka ja się nazywa?[/QUOTE] hiszpańska muszka, my mamy troche wieksza konkurencje a dopiero zaczynamy :roll: jak ma stresa to nie chce ładnie isc :roll: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='lasoa']hiszpańska muszka, my mamy troche wieksza konkurencje a dopiero zaczynamy :roll: jak ma stresa to nie chce ładnie isc :roll:[/QUOTE]Ważne żebyś Ty nie miała stresa, bo wtedy ona to wyczuje i będzie źle. Quote
mańka_ Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Jeszcze się nie przygotowujemy :D Ale stres jest, bo mamy dwóch konkurentów. Twoja suczka ja się nazywa?[/QUOTE] Dwóch - to dużo? :> bo szczerze powiedziawszy średnio się w ilości orientuje jaka jest standardowo ;-) My mamy w jednej klasie 8, w drugiej 10.... a i tak nie jest tak tragicznie jak myslałam :-D Choć raz byłoby ciekawie byc jedynymi........ :razz: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='mańka_']Dwóch - to dużo? :> bo szczerze powiedziawszy średnio się w ilości orientuje jaka jest standardowo ;-) My mamy w jednej klasie 8, w drugiej 10.... a i tak nie jest tak tragicznie jak myslałam :-D Choć raz byłoby ciekawie byc jedynymi........ :razz:[/QUOTE]Teraz grzywaczy nie jest za dużo na wystawach. Ale to dużo zależy od sędziego. W mój klasie razem z Kissem jest 3. Ale w innych jest więcej Quote
lasoa Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Teraz grzywaczy nie jest za dużo na wystawach. Ale to dużo zależy od sędziego. W mój klasie razem z Kissem jest 3. Ale w innych jest więcej[/QUOTE] w katowicach w tym roku tez było mało Quote
Recommended Posts