Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Wydawało mi się, że w Radomiu jest jakiś klub...(?) :hmmmm:

Jak na razie planowane jest powstanie toru, tylko ile można tak czekać :shake:

Posted

[quote name='anetta']Ale nacykane z toru :multi:
To dzięki temu, że była Iwonka ze swoim Nikonem :loveu:

[quote name='Martens']Zdjęcia mi się nie wyświetlają... A jeszcze wczoraj były! Dziś wchodzę skomentować a tu nic :(
To pewnie wina serwera..Hm....
[quote name='dagusiek']A gdzie są zdjęcia z dzisiejszego spacerku:mad::diabloti:
Z chwilowym opóźnieniem wstawiam już i zaraz :diabloti:

[quote name='jamnicze']\super zdjęcie http://www.cambel-megi.yoyo.pl/images/agility/c8.jpg
Już nie mogę się doczekać kiedy i my pójdziemy do klubu, no i czy Saidi się spodob taka zabawa?
Dziękuję :lol:
Asiaczek mówiła, że bardzo dużo pracy trzeba, żeby z Basenji coś robić, mimo wszystko jestem dobrej myśli i trzymam za Was kciuki :)
No i jestem pewna, że ja i mój Basek będziemy wygrywać zawody PT, Agility... :loveu::eviltong:

Tymczasem wklejam zdjęcia, o które się Dagusiek upominała...z sobotniego spaceru po agility...

Posted

Cambel&Megi napisał(a):

No i jestem pewna, że ja i mój Basek będziemy wygrywać zawody PT, Agility... :loveu::eviltong:

O?! czyżbym o czymś nie wiedziała :cool3:???
To kiedy ten basek i jaki?

Posted

jamnicze napisał(a):
O?! czyżbym o czymś nie wiedziała :cool3:???
To kiedy ten basek i jaki?

Miała być Wasza Siostra..Erka....Niestety rodzicielka mówi jednak stanowcze nie na drugiego psa...:-(trochę nad nią pracuję, jednak nie wiem jak to narazie będzie....
Ale kiedyś będzie Basek...Jak tylko się choć trochę usamodzielnię...:eviltong:
Początkowo myślalam- rudo-biała sunia...ale jakoś się coraz bardziej przekonuję do trikolorów, m.in. dzięki oglądaniu Saidi :loveu: no ale reszta to moja słodka tajemnica :eviltong:

Posted

A, to do Ciebie miała iść Ereczka? Miałybyśmy siostrzyczki :loveu:, cóż na rodziców nie ma rady :shake: (Na męża też nie ;), ale kiedyś też będę miała drugiego baska - tym razem raczej rudo-białą sunię i oczywiście jamniorka :multi:)

Posted

jamnicze napisał(a):
A, to do Ciebie miała iść Ereczka? Miałybyśmy siostrzyczki :loveu:, cóż na rodziców nie ma rady :shake: (Na męża też nie ;), ale kiedyś też będę miała drugiego baska - tym razem raczej rudo-białą sunię i oczywiście jamniorka :multi:)

Tak.. :lol:
No cóż, wszystko w swoim czasie..Jeszcze będzie Basek..Nie jeden... :loveu:
Mamy podobne marzenia....Rudo-biała sunia..Ah...Tyle, że ja nie Jamnior a Whippet..I coś jeszcze... :eviltong:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Miała być Wasza Siostra..Erka....Niestety rodzicielka mówi jednak stanowcze nie na drugiego psa...:-(trochę nad nią pracuję, jednak nie wiem jak to narazie będzie....
Ale kiedyś będzie Basek...Jak tylko się choć trochę usamodzielnię...:eviltong:
Początkowo myślalam- rudo-biała sunia...ale jakoś się coraz bardziej przekonuję do trikolorów, m.in. dzięki oglądaniu Saidi :loveu: no ale reszta to moja słodka tajemnica :eviltong:
Cambelku - wiesz, że jakby co - Ruda Sunia bedzie czekała na Ciebie...:lol:
Pzdr.

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Tak bardzo miło mi to czytać...:oops:

Wszyscy potrzebujemy czasu, Ty, Rodzice, ja... no i samo ważne - najpierw Rude musza się urodzić, prawda?;)
Pzdr.

Posted

[quote name='magda_drakkar']http://images34.fotosik.pl/269/90c254c4a5ca7252.png próba sił:cool3:
http://images23.fotosik.pl/220/b7012cd90cb37c6f.png przyjemnie się patrzy na taką roześmianą mordkę:loveu:
A wygrała ta skarpetka...rozerwała się... :evil_lol:
:loveu::loveu:

[quote name='Asiaczek']Wszyscy potrzebujemy czasu, Ty, Rodzice, ja... no i samo ważne - najpierw Rude musza się urodzić, prawda?;)
Pzdr.
Oj prawda, to co piszesz...W najbliższym czasie i tak nie ma szans, jeszcze kilka lat...
Wypadałoby...żeby się urodziły :lol:
Szczerze mówiąc, na dzień dzisiejszy, gdybyś posadziła przede mną Rudaska i Trikolora, nie byłabym w stanie wybrać... Wcześniej Trikolorki nie robiły na mnie takiego wrażenia...ale z czasem....:loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, no to masz czas i masz dylemat...:lol:
Pzdr.Oj mam, mam....

[quote name='Iwona1984']HHAHA a gdzie rudo biale z cietym uchem do pracy :)
Ale to już jak będzie dom pod lasem.... :eviltong:

Byłyśmy z Dziubeczkiem, Yumi i Drzalką na rowerach.

Trochę skakałyśmy..

Pozujemy :lol:

Yumka