Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bry, Drzal... ;)

Z takich nowości...
Dzisiaj byłyśmy na szczepieniu przeciw wściekliźnie..ale czy to coś da...Megul i tak wściekły oszołom, a już szczególnie jak się spotka z Yumi...:evil_lol:
Jakiś czas temu Ariona przeszłyśmy na Acanę Premium, widać różnicę! Acana juz zostanie...i smakuje psu, i pies dobrze wygląda :)

Nie mam zdjęć liska, ale mam za to ciekawostkę...
Ile tu widzicie psów ? :razz:

(44.dzień ciąży)

A teraz lecę z Dogo...jurto trening Agility...a potem na wieś, na tydzień...a w niedzielę wystawa w Krakowie....i na dniach /po wystawie/ poród suni powyżej..

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel&Megi']
Nie mam zdjęć liska, ale mam za to ciekawostkę...
Ile tu widzicie psów ? :razz:[/quote]
Jak na 44 dzień ciąży, to sunia wygląda b. ładnie. Zdaj nam relację o przebiegu dalszych dni, no i o tym, co tam w brzuszku było...:loveu:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak na 44 dzień ciąży, to sunia wygląda b. ładnie. Zdaj nam relację o przebiegu dalszych dni, no i o tym, co tam w brzuszku było...
Pzdr.
Matko, jak ją dziś po hm...4? dniach zobaczyłam...Ale beczułka :loveu: dziś też było drugie USG, wszystko w porządku :)

jamnicze napisał(a):
czekamy na zdjęcia małych charcików
Najpierw to czekamy na te małe charciki... :loveu:

g_o_n_i_a napisał(a):
Cambelku - udanego wypoczynku Wam życzymy
Dziękujemy :multi: A był udany :loveu:

basia bonnie napisał(a):
Nie mam pojęcia ile ich tam jest, ale mam nadzieję, że jak już będą maluchy, to dasz ich foty?

Oczywiście :loveu:

Asiaczek napisał(a):
Cambelowa pewnie wyjechana ... bo taka cisza...
Pzdr.

Ano wyjechana...Ale już jestem...

Trochę poskakałyśmy na ffffsi ;) ale Megowa była totalnie rozkojarzona...jednak ta socjalizacja z kotami nie dobiegła końca....ten rudasek, Faraon, w porządku, bezdomne koty na osiedlu, też, a tam? Tragedia...takiej jej jeszcze nie widziałam...:shake: skupić się nie mogla, usiąść nawet nie chciała :eviltong: ale szyneczka zdziała wszystko...takie miałam ambicje...aport, turlanie się...cofanie, .a tu wszystko przebiegło na skakaniu i częściowej socjalizacji z kotami, a i tak nie z takim skutkiem jakbym chciała. Ale trudno, nie na szkoleniu swiat się konczy :lol:

Zaraz wstawię jakies zdjęcia..

Posted

Witam wczasowiczów:lol:

Czekam z niecierpliwością na reszte fotek bo zapowiada sie baaardzo ciekawie...:cool3:

mizianko dla Pieguska:loveu:

Oooo heej :loveu: mam kijki do slalomu (i/albo hopek), takie prawdziwe, nie takie jak TAMTE :oops:
Zdjęcia...minęła mi chęć na wstawianie ich....:eviltong:
Dziękujemy :loveu:

Ha, a wczoraj przyszła nowa smycz Lupine pierdonkowa, wymienili (poprzednia zginęła śmiercią tragiczną w zębach lisa).
Dzisiejsze agility bylo bardzo ciekawe, frekwencja zachwycająca, Pan Jacek od PON'ek i my.. :lol:

Posted

anetta napisał(a):
Ale grubaska. Ciekawe jakie kolorki będą :)))))))))))) I ile sztuk.

Wieś mmmmmmmmmmmmmm

Teraz to dopiero grubaska :-o
Straasznie jestem ciekawa, ile i jakie będą :loveu:

Posted

Ajj w Krakowie było bardzo fajnie, super wystawa! Co prawda Yumcia na tej wystawie nie skonczyła Mł Ch, ale jeszcze jej się uda :) Zdjęcia wstawię później...
Za to Kentucky po długiej i dogłębnej ocenie:evil_lol: przez australijską sędzinę stanąl na 1 lokacie ze Zw Mł i tym sposobem jest nowym Mł Ch :multi:

tak się prezentował;

Posted

[quote name='dagusiek']To dzisiaj? Tak tak! To dzisiaj!!
Piegusku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! :new-bday::tort::laola::drinking::drink1:

[quote name='Olusia']Dziś mija rok odkąd Megi mieszka u Cambel :multi:
Wszystkiego Najlepszego :loveu:
:laola:
Dziękujemy za życzenia, i że pamiętałyście ! :calus:

(wrrrrr te 10 obrazków na post :angryy:)

Posted

c.d. postu........

Tak, dzisiaj mija dokładnie rok, odkąd Megowa jest u nas, a zarazem tą datę ustaliłam jako jej urodziny :) Jak to zleciało uh....
moje śliczne lisiątko już 2 lata ma.....:loveu:

Prezent.... :lol:

A w niej mnóstwo probek :evil_lol:, nowy aport i ulubione paski z lydla...:

Trzeba obwąchać :eviltong:

Posted

[quote name='dagusiek']:crazyeye: o kurczaki!! ale impra!!:cool3:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Matusz']wszystkiego naj !!

tobiasz też uwielbia paski z lidla
Megowa da się za nie pokroić :loveu:

[quote name='g_o_n_i_a']Wszystkiego naj naj Meguskowi życzą Zgredy i gonia :new-bday:

[quote name='ewatr']To juz rok??? Kurcze ale ten czas leci ..........

Wszystkiego naj .........naj..........najlepszego dla Megulca i jej Panci :loveu:

Dziękujemy!!! :oops: