Cambel&Megi Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Diuna...A może raczej Diun..Eh... :lol: no bo Diun/a to obojniak... :oops: Quote
Cambel&Megi Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 :loveu: Siliam w całej okazałości - wersja na sportowo :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 A to zabawka, którą Megusek dostała od cioteczki Dagusiek :oops: Dziękujemy jeszcze raz :loveu: /mamy czym wkurzać rodzicielkę :evil_lol:/ Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 wszystkiego naj naj dla rudego liska od kiciusia:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Olusia napisał(a):Dziś mija rok odkąd Megi mieszka u Cambel :multi::multi::multi: Wszystkiego Najlepszego :loveu::loveu::loveu: :laola: Spóźnione, ale cieplutkie życzonka dla Lisicy! Duzo... Wszystkiego ... Naj... Dopisz, Kochana, co tam Lisicy trzeba!:loveu: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Iwona1984 napisał(a):wszystkiego naj naj dla rudego liska od kiciusia:loveu::loveu: Dziękujemy :oops: Asiaczek napisał(a):Spóźnione, ale cieplutkie życzonka dla Lisicy! Duzo... Wszystkiego ... Naj... Dopisz, Kochana, co tam Lisicy trzeba!:loveu: Pzdr. Dziękujemy :lol:, myślę, że Lisica ma teraz wszystko co trzeba:loveu:, przede wszystkim miłość z naszej strony!..ale dzisiejsze słowa pewnej kobiety mnie uskrzydliły...:oops: stanęła, patrząc jak szkolimy się i skaczemy przez przeszkody z liskiem, i powiedziała, że nas podziwia, że Megula taka zapatrzona, widać, że lubi to robić, i dobrze jej to idzie, i widać, że dużo pracy w to włożyłyśmy...:loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Dziękujemy :oops: Dziękujemy :lol:, myślę, że Lisica ma teraz wszystko co trzeba:loveu:, przede wszystkim miłość z naszej strony!..ale dzisiejsze słowa pewnej kobiety mnie uskrzydliły...:oops: stanęła, patrząc jak szkolimy się i skaczemy przez przeszkody z liskiem, i powiedziała, że nas podziwia, że Megula taka zapatrzona, widać, że lubi to robić, i dobrze jej to idzie, i widać, że dużo pracy w to włożyłyśmy...:loveu: BRAWO i oto chodzi :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 SĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ!!!!! O 1:35 zaczął się poród. uf.... jest 9 dzieciaków, miało być 7 i 1 martwy, ale jest zywiutenki i jeszcze 9 'gratis' :multi: więcej powiem potem i wkleję zdjęcia...teraz lecę pelnic rolę psiej niani :) Quote
Magot Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Cambel&Megi napisał(a):SĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ!!!!! O 1:35 zaczął się poród. uf.... jest 9 dzieciaków, miało być 7 i 1 martwy, ale jest zywiutenki i jeszcze 9 'gratis' :multi: więcej powiem potem i wkleję zdjęcia...teraz lecę pelnic rolę psiej niani :) :loveu::loveu::loveu:Gratulacje!!:loveu::loveu::loveu: Prosimy o fotki małych pełzaczków!!:cool3: Quote
jamnicze Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 spóźnione ale nie mniej serdeczne życzenia dla Megowej :lol: i gratulacje dla młodej mamusi :lol: czekamy na fotki ;) Quote
Cambel&Megi Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Fotek małych pełzaczków jest ponad 150 ale nie mam kabla do Iwonkowego aparatu :eviltong: i leży tu, mogę na niego najwyżej popatrzeć :lol: Jest 9 dzieciaków w tym 5 chłopaczków, i 4 dziewczynki. 3 całe pręguski (2 dziewuchy + 1 chłopak) 3 króweczki łaciate (2 dziewuchy + 1 chłopak) 3 niebieskie (wszystkie 3 chłopaki) Najmniejsza dziewczynka króweczka wazy ok 100g (pomiar jeszcze jest niedokładny...) a największy chłopak 250. Zaraz wrzucę zdjęcia z mojego aparatu :) ale one są bosssskie :loveu: moznaby tak godzinami siedzieć i się na nie patrzeć.... Quote
Cambel&Megi Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Wstawiam trochę zdjęć z nikona :) Reszta tutaj: http://picasaweb.google.pl/Cambel93/SzczeniakiSEKilkaGodzinPoPorodzie Quote
Cambel&Megi Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Nie rób mi więcej zdjęć!!! :lol: No więc tyle dzieciakow, więcej: klik, idziemy się z lisem i suchcielica Yumka wybiegać...będą fotki :) :bye: Quote
Magot Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 O mamusiu, PRZEPIĘKNE, szczególnie te niebieskie:loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Bossskie :loveu:, tyle godzin z nimi już spędziłam, byłam przy części porodu, i teraz, praktycznie przez cały dzień, z przerwami na wyprowadzeni liska i Yumi, a faworyta nie mam...wszystkie są takie cudowne :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ale słodziaki!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 A teraz długo oczekiwane zdjęcie specjalnie dla Asiaczka :loveu: czyli Megowa bez obroży... świeżutkie, dzisiejsze zdjęcie :lol: Quote
anetta Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 :loveu: i towarzyswo się wysypało :loveu::loveu: Wszystkiego najlepszego Megi :multi: Quote
Recommended Posts