Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olusia napisał(a):
Dziś mija rok odkąd Megi mieszka u Cambel :multi::multi::multi:
Wszystkiego Najlepszego :loveu::loveu::loveu:
:laola:

Spóźnione, ale cieplutkie życzonka dla Lisicy!
Duzo...
Wszystkiego ...
Naj...
Dopisz, Kochana, co tam Lisicy trzeba!:loveu:
Pzdr.

Posted

Iwona1984 napisał(a):
wszystkiego naj naj dla rudego liska od kiciusia:loveu::loveu:

Dziękujemy :oops:

Asiaczek napisał(a):
Spóźnione, ale cieplutkie życzonka dla Lisicy!
Duzo...
Wszystkiego ...
Naj...
Dopisz, Kochana, co tam Lisicy trzeba!:loveu:
Pzdr.

Dziękujemy :lol:, myślę, że Lisica ma teraz wszystko co trzeba:loveu:, przede wszystkim miłość z naszej strony!..ale dzisiejsze słowa pewnej kobiety mnie uskrzydliły...:oops: stanęła, patrząc jak szkolimy się i skaczemy przez przeszkody z liskiem, i powiedziała, że nas podziwia, że Megula taka zapatrzona, widać, że lubi to robić, i dobrze jej to idzie, i widać, że dużo pracy w to włożyłyśmy...:loveu:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Dziękujemy :oops:

Dziękujemy :lol:, myślę, że Lisica ma teraz wszystko co trzeba:loveu:, przede wszystkim miłość z naszej strony!..ale dzisiejsze słowa pewnej kobiety mnie uskrzydliły...:oops: stanęła, patrząc jak szkolimy się i skaczemy przez przeszkody z liskiem, i powiedziała, że nas podziwia, że Megula taka zapatrzona, widać, że lubi to robić, i dobrze jej to idzie, i widać, że dużo pracy w to włożyłyśmy...:loveu:

BRAWO i oto chodzi :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

SĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ!!!!!
O 1:35 zaczął się poród. uf.... jest 9 dzieciaków, miało być 7 i 1 martwy, ale jest zywiutenki i jeszcze 9 'gratis' :multi:
więcej powiem potem i wkleję zdjęcia...teraz lecę pelnic rolę psiej niani :)

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
SĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ!!!!!
O 1:35 zaczął się poród. uf.... jest 9 dzieciaków, miało być 7 i 1 martwy, ale jest zywiutenki i jeszcze 9 'gratis' :multi:
więcej powiem potem i wkleję zdjęcia...teraz lecę pelnic rolę psiej niani :)

:loveu::loveu::loveu:Gratulacje!!:loveu::loveu::loveu:
Prosimy o fotki małych pełzaczków!!:cool3:

Posted

Dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu:

Fotek małych pełzaczków jest ponad 150 ale nie mam kabla do Iwonkowego aparatu :eviltong: i leży tu, mogę na niego najwyżej popatrzeć :lol:

Jest 9 dzieciaków w tym 5 chłopaczków, i 4 dziewczynki.
3 całe pręguski (2 dziewuchy + 1 chłopak)
3 króweczki łaciate (2 dziewuchy + 1 chłopak)
3 niebieskie (wszystkie 3 chłopaki)

Najmniejsza dziewczynka króweczka wazy ok 100g (pomiar jeszcze jest niedokładny...) a największy chłopak 250.

Zaraz wrzucę zdjęcia z mojego aparatu :) ale one są bosssskie :loveu: moznaby tak godzinami siedzieć i się na nie patrzeć....

Posted

Bossskie :loveu:, tyle godzin z nimi już spędziłam, byłam przy części porodu, i teraz, praktycznie przez cały dzień, z przerwami na wyprowadzeni liska i Yumi, a faworyta nie mam...wszystkie są takie cudowne :loveu: