Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel']Iloooś :loveu: A bo ja wiem, kiedy ? :hmmmm:[/quote]

[I]No to nie wiem, hmmm :eviltong:[/I] [I]Ładnie to tak nie odpisywać na gadu :mad: [/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]No to nie wiem, hmmm :eviltong:[/I] [I]Ładnie to tak nie odpisywać na gadu :mad: [/I][/quote]

Ale m...ja dopiero na komputer wlazłam, i jestem cały czas na dostępny, i odpisałam Ci. :roll:
To nie moja wina, ze masz jakiś dziki komputer. :lol:

Posted

Ja dziewczynki proponuje jak ładna pogoda będzie :) No chyba że to tylko w Wawie taka straszna.... Chociaż słoneczko sie pokazało :) Żeby ładne foty były:cool3:

Posted

[quote name='Cambel']Ale m...ja dopiero na komputer wlazłam, i jestem cały czas na dostępny, i odpisałam Ci. :roll:
To nie moja wina, ze masz jakiś dziki komputer. :lol:[/quote]

[I]Jesteś na niedostępnym i nic od Ciebie nie dostałam :-o :lol: Wspaniale :shake: [/I]

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Ja dziewczynki proponuje jak ładna pogoda będzie :) No chyba że to tylko w Wawie taka straszna.... Chociaż słoneczko sie pokazało :)[/quote]

A no u nas to ta pogoda w kratkę...:shake:
Chwilami fajnie słoneczko przygrzewa, a chwilę później lunie wielka ulewa..:shake:
Podobno gdzieś końcem tygodnia ma być w Rzeszowie 34 stopnie...:crazyeye:

Psiul, ja jestem na dostepnym... :lol:

Posted

[quote name='Cambel']A no u nas to ta pogoda w kratkę...:shake:
Chwilami fajnie słoneczko przygrzewa, a chwilę później lunie wielka ulewa..:shake:
Podobno gdzieś końcem tygodnia ma być w Rzeszowie 34 stopnie...:crazyeye:[/quote]
Ło matko... Też nie dobrze.... Psy się męczą w takie upały..
.Ech.. Tak źle i tak nie dobrze....:shake: