Cambel&Megi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Dzień Dobry Wszystkim ;) [quote name='psiulka']A no wiesz, złapałam goopawkę, bo do mnie napisałaś :evil_lol: :calus: Do jutra :* Psich, kolorowych i Megulcowych (uwaga!) $/\/o0o0fFf :lol: Wielki Branoc :* Hahh no uprzejme :evil_lol: BoOsH jakaś Ty sWeEt :evil_lol::evil_lol: Masakra :eviltong: Dziękuję za życzenia :cool: :calus: Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hejo pani Megulcowa:loveu::loveu::loveu: Jakies foteczki by sie przydaly :D:D Quote
Cambel&Megi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hejo pani Megulcowa:loveu::loveu::loveu: Jakies foteczki by sie przydaly :D:D Hej Jackowa :loveu::loveu::loveu: Hmmm foteczki? A co to takiego ? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cambel napisał(a):Hej Jackowa :loveu::loveu::loveu: Hmmm foteczki? A co to takiego ? :hmmmm: :evil_lol: No niewiesz:evil_lol: Foteczki = zdjęcia :D:D Quote
Cambel&Megi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No niewiesz:evil_lol: Foteczki = zdjęcia :D:D :hmmmm: Ja nie wiem, o co Ci Kinga chodzi... :shake: Co to te zdjęcia? :crazyeye: Quote
Cambel&Megi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 No dobra, dobra, daję jakieś foty :cool3: Wczorajsza sesja balkonowa :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Wszystkie zdjęcia Megulca śliczne !! :loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No wkoncu sie domyslilas:multi::multi::multi::multi: Sliczne fotki lisiczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 matusz5 napisał(a):Wszystkie zdjęcia Megulca śliczne !! :loveu::loveu::loveu: Mateusz! :multi: Dziękuję hihih... :lol: A to, co mala ma na tyłeczku to majtki :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cambel mam nadzieję, że wybaczysz offa:oops: tutaj link do aukcji cegiełkowej da Milorda sparaliżowanego http://www.allegro.pl/item217860620_charytatywna_pomoz_zyc_sparalizowanemu_psu_.html http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75457 Dogomaniacy, którzy chcieli b wspomóc, są proszenie o bezpośrednie wpłaty na konto, gdyż portal allegro.pl bierze prowizje za każdą sprzedana cegiełkę. Quote
Cambel&Megi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='matusz5']Cambel mam nadzieję, że wybaczysz offa:oops: tutaj link do aukcji cegiełkowej da Milorda sparaliżowanego http://www.allegro.pl/item217860620_charytatywna_pomoz_zyc_sparalizowanemu_psu_.html http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75457 Dogomaniacy, którzy chcieli b wspomóc, są proszenie o bezpośrednie wpłaty na konto, gdyż portal allegro.pl bierze prowizje za każdą sprzedana cegiełkę. [SIZE=2]Jasne, że wybaczam...Jeśli tylko chcesz, to możesz częściej, bo to w dobrej sprawie... Milord mi bardzo Oskarka przypomina... Żeby tylko i Jego taki los spotkał, jak Oskara - Nowy Dom, i Wspaniali Ludzie... Quote
despera Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Są, są foteczki!!!:multi: Uszka prześliczne jak zwykle:loveu::loveu: Cała Megi zresztą też:loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 despera napisał(a):Są, są foteczki!!!:multi: Uszka prześliczne jak zwykle:loveu::loveu: Cała Megi zresztą też:loveu: Megisław aż się poczerwienił :oops: Dziękujemy :lol::lol: Quote
psiulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cambel napisał(a):Dzień Dobry Wszystkim ;) Hahh no uprzejme :evil_lol: BoOsH jakaś Ty sWeEt :evil_lol::evil_lol: Masakra :eviltong: Dziękuję za życzenia :cool: :calus: Bry :multi: Hahah :lol: A schowaj się :eviltong: Proszę :multi: :* :* Quote
Cambel&Megi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 psiulka napisał(a):Bry :multi: Hahah :lol: A schowaj się :eviltong: Proszę :multi: :* :* :calus: Co się szczerzysz? :mad: :evil_lol: Sama się schowaj xD Dziękuję :lol: :* :*:* :* :* :* [SIZE=1]Cóż za inteligentna rozmowa :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cambel napisał(a)::calus: Co się szczerzysz? :mad: :evil_lol: Sama się schowaj xD Dziękuję :lol: :* :*:* :* :* :* [SIZE=1]Cóż za inteligentna rozmowa :evil_lol: :buzi: A co nie mogę? :mad: :eviltong: Nie mam gdzie, wszystkie miejsca zajęte, o :eviltong: Proszę :multi: :* :* :* :* :* :* :* :* :* Quote
Cambel&Megi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 psiulka napisał(a)::buzi: A co nie mogę? :mad: :eviltong: Nie mam gdzie, wszystkie miejsca zajęte, o :eviltong: Proszę :multi: :* :* :* :* :* :* :* :* :* Nie, nie możesz, zabraniam :evil_lol: Hah, trzeba Cię gdzieś upchnąć :eviltong: Dziękuję! :multi::multi: :* :* :* :* :* :* :* :* :*:* :* :* :* :* :* :* :* :* matusz5 napisał(a):bry wieczór ;-);-);-):p:p Dobry wieczór :p:p:p Quote
psiulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cambel napisał(a):Nie, nie możesz, zabraniam :evil_lol: Hah, trzeba Cię gdzieś upchnąć :eviltong: Dziękuję! :multi::multi: :* :* :* :* :* :* :* :* :*:* :* :* :* :* :* :* :* :* A pff :eviltong: Wszędzie pająki :shake: Proszę! :multi: :multi: Rooszowy :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* Quote
Cambel&Megi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Psiulka napisał(a): A pff :eviltong: Wszędzie pająki :shake: Proszę! :multi: :multi:Nie pffuuj tu, bo mi oplujesz galerię :evil_lol: Przecież lubisz pająki :hmmm: Dziękuję :multi: :multi: :multi: :multi: :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:* :*:*:*:* :*:*:* :*:* :* Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Yyyyyy dobry :D Nie w temacie jestem :D Wy tu gadu gadu a fotki to niby gdzie :D Co fotki daje sie kilka razy dziennie a nie tylko raz :D [SIZE=2]Roozowy :loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
psiulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cambel napisał(a):Nie pffuuj tu, bo mi oplujesz galerię :evil_lol: Przecież lubisz pająki :hmmm: Dziękuję :multi: :multi: :multi: :multi: :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:* :*:*:*:* :*:*:* :*:* :* Pfff :eviltong: Kocham :loveu: :loveu: Ale takie wieeelkie! Oja jakie ładne :loveu: To dla mnie? :oops: Dobranoc :* Quote
Recommended Posts