Cambel&Megi Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Bry wszystkim, i juz po wystawie :loveu: Było świetnie, fot nie mam, bo tym moim złomem.. :shake: Ilonka [psiulka] ma ponad 400, więc liczę na nią :loveu: Hih kwestowałyśmy na schronisko :cool: Megulec dostała kilkanaście próbek karm [:evil_lol:], obrożę hiltona, kaganiec, 2 zabawki, i kliker [pff nieudany zakup, za głosny jest...] ... Lecim z megi teraz na spacer, potem może będą jakieś fotki :hmmmm: Quote
g_o_n_i_a Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Witaj Kamilo ^^ Ja z niecierpliwoscia czekam na zdjecia Megi w nowej obróżce :loveu: Quote
Ania-shira Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ja też czekam na fotki Megi w nowej obróżce :multi: :multi: Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Bry Wszytkim! ;) Ohh Rosolakowa [Ewa_17] ufocila dzisiaj liska coś :cool: Jak przyczłapie to będą fotki :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hejo Kama xD Sorki ze tak niepisalam ale wiesz jak ja to jestem na Dogomani a zaraz znikam- jeżeli chcialabys jakies "specjalistyczne" zdjęcia Megafonka w obróżce to mozesz na mnie liczyc (dzisiaj na bank bede u ciebie :cool3:)! Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Nerul']Hejo Kama xD Sorki ze tak niepisalam ale wiesz jak ja to jestem na Dogomani a zaraz znikam- jeżeli chcialabys jakies "specjalistyczne" zdjęcia Megafonka w obróżce to mozesz na mnie liczyc (dzisiaj na bank bede u ciebie :cool3:)! Ooo kogo ja tu widzę nareszcie :eviltong: Witam w każdym razie ;) Zdjęcia juz mam, ale chętnie pokuszę się o następne, tym razem w Twoim wykonaniu :lol: A tymczasem zdjęcia wg Rosolakowej [Ewa_17] :cool3: z naszego dzisiejszego porannego spacerku: Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 ^ Bliźniaczki :eviltong: Zauważacie jakieś podobieństwo? :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No no no- Megafonik ma piękną obrósie. Muszem sie dowiedziec kiedy ma urodzinki to wtedy dostanie cos odemnie :cool3: ! (od czegos ciocia jest prawda? ;)) No to jak cos to porobimy jej dzisiaj zdjątka i porobie sobie wreszcie z nią zdjęcia... Wycałuj :* Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ohoho jaka piękniusia panienka w nowej obróżce, witamy po dłuższej nieobecności :cool3::cool3: Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Nerul napisał(a):No no no- Megafonik ma piękną obrósie. Muszem sie dowiedziec kiedy ma urodzinki to wtedy dostanie cos odemnie :cool3: ! (od czegos ciocia jest prawda? ;)) No to jak cos to porobimy jej dzisiaj zdjątka i porobie sobie wreszcie z nią zdjęcia... Wycałuj :* No urodziny to sama nie wiem...raczej będziemy obchodzić święto jej przybycia do nas :evil_lol: Iwona1984 napisał(a):Ohoho jaka piękniusia panienka w nowej obróżce, witamy po dłuższej nieobecności :cool3::cool3: Ohh dziękujemy i witamy spowrotem :loveu: mam nadzieję, że niedługo stawicie się z Kentakim na jakiś spacerro nad wislokiem? Quote
Coffee&Nera Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Cambel napisał(a):No urodziny to sama nie wiem...raczej będziemy obchodzić święto jej przybycia do nas :evil_lol: No to kiedy jakies swieto :cool3: ? Ja szykuje sie na wielką balange z tortem i mnóstwem prezentow :diabloti: :lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Nerul napisał(a):No to kiedy jakies swieto :cool3: ? Ja szykuje sie na wielką balange z tortem i mnóstwem prezentow :diabloti: :lol: 30 czerwca '08 :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No nie no- ile to czekac :diabloti:. Wiesz co- pomozesz mi ok? Musisz mi cos pomoc wybrac dla Niny (niedługo jej półrocznica u Irminy) i mysle czy by jej niekupic takiego Hiltona jak ty masz... :P Quote
psiulka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Cambel'] Bryyy :calus: Taa bardzo mądr :eviltong: Hih... ;) A bom mądr :evil_lol: A no to moff ! Jutro wystawa :multi: Dzień dobry Turkusowa :loveu: :loveu: Dziękuję, za wczorajszą wystawę :multi: Szkoda, że potem musiałyśmy już iść :( Megowa w obróżce nowej wygląda ślicznie, nawet z daleka (przynajmniej u mnie) nie widać różnicy z Pierdonkową :loveu: [quote name='Cambel']Bry wszystkim, i juz po wystawie :loveu: Było świetnie, fot nie mam, bo tym moim złomem.. :shake: Ilonka [psiulka] ma ponad 400, więc liczę na nią :loveu: Hih kwestowałyśmy na schronisko :cool: Megulec dostała kilkanaście próbek karm [:evil_lol:], obrożę hiltona, kaganiec, 2 zabawki, i kliker [pff nieudany zakup, za głosny jest...] ... Lecim z megi teraz na spacer, potem może będą jakieś fotki :hmmmm: Będą u mnie już w piątek :multi: Nie wiem jak Ci się udało tyle próbek wycisnąć od tamtych tych :evil_lol: A te zabawki jakie? Bo to chyba później kupiłaś. A widziałam Kokoska na pudłach, nawet nie sądziłam, że tak mu dobrze pójdzie :multi: Quote
drzalka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hej megulcowa :multi: a ja prosye o te 400 zdiec:cool3: :razz: :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='psiulka']Dzień dobry Turkusowa :loveu: :loveu: Dziękuję, za wczorajszą wystawę :multi: Szkoda, że potem musiałyśmy już iść :( Megowa w obróżce nowej wygląda ślicznie, nawet z daleka (przynajmniej u mnie) nie widać różnicy z Pierdonkową :loveu: Będą u mnie już w piątek :multi: Nie wiem jak Ci się udało tyle próbek wycisnąć od tamtych tych :evil_lol: A te zabawki jakie? Bo to chyba później kupiłaś. A widziałam Kokoska na pudłach, nawet nie sądziłam, że tak mu dobrze pójdzie :multi: Bryy :calus: Ja rownież dziękuję, było świetnie :loveu: Nu.... :( Ja zostałam do końca ;) Hihi Megusiasta dziękuje :razz: One mają takie same te obróżki, tylko megi ma mniejszy rozmiar ;) Dopiero w piatek ? :( Ja też nie wiem :eviltong: Chbya mam jakis dar :diabloti: A piszczałeczka i piłka na sznurku od Dziewczyn moich :loveu: [Frytelci i Patrycji ;) ] Ohh no Kokosowi świetnie poszło BIS Puppy III :multi: [quote name='drzalka']Hej megulcowa :multi: a ja prosye o te 400 zdiec:cool3: :razz: :cool3: Bry :razz: To Ilonka je ma :lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='matusz5']Witamyyyyyyyyy ! :) Bryyyy :loveu: Quote
psiulka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Cambel']Bryy :calus: Ja rownież dziękuję, było świetnie :loveu: Nu.... :( Ja zostałam do końca ;) Hihi Megusiasta dziękuje :razz: One mają takie same te obróżki, tylko megi ma mniejszy rozmiar ;) Dopiero w piatek ? :( Ja też nie wiem :eviltong: Chbya mam jakis dar :diabloti: A piszczałeczka i piłka na sznurku od Dziewczyn moich :loveu: [Frytelci i Patrycji ;) ] Ohh no Kokosowi świetnie poszło BIS Puppy III :multi: Myślałam, że to ta rogzowa w biedronki :eviltong: Mówię Ci, że ślepa jestem :lol: Wcześniej mam duże zaległości: Czika, Dżeki, Aga... Dużo mam ich zdjęć nowych dlatego najpierw będą one :cool3: Udało mu się załapać do juniorowej, bo za 2 dni (z tego co słyszałam) już byłaby inna :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='psiulka']Myślałam, że to ta rogzowa w biedronki :eviltong: Mówię Ci, że ślepa jestem :lol: Wcześniej mam duże zaległości: Czika, Dżeki, Aga... Dużo mam ich zdjęć nowych dlatego najpierw będą one :cool3: Udało mu się załapać do juniorowej, bo za 2 dni (z tego co słyszałam) już byłaby inna :eviltong: Hah Rosolaczek miał LUPINOWE, nie rogzowe :eviltong: pierdonki szelki :razz: Niestety były za małe potem :placz: Meee zabiję Cię :shake: Dajże mi coś z wystawy, bo umrę :mdleje: Taa 3 dni mu do młodzieży zabrakło :cool1: Quote
psiulka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 I mów tu takiej babie :shake: To nie zapamięta xP No dobrze, za chwilę, dam Ci chyba najładniejsze zdjęcie jakie zrobiłam na wystawie, LOTOSA :loveu: Hah, no ale BIS'a sobie załatwił :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='psiulka']I mów tu takiej babie :shake: To nie zapamięta xP No dobrze, za chwilę, dam Ci chyba najładniejsze zdjęcie jakie zrobiłam na wystawie, LOTOSA :loveu: Hah, no ale BIS'a sobie załatwił :loveu: Buahaha :evil_lol: Trzeba Ci notesik kupić, i będziesz spisywać wszystko:evil_lol: Lotosa? :hmmmm: Nie znam :eviltong: Nuu :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts