g_o_n_i_a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Cambelku jak tak kukurydza? :evil_lol: :evil_lol: Gotuje się? Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='KARTOFEL'] A Ty to co mądralo :mad: Nie było Cię przez tydzień pff :mad: Ty tez się wakacjowałaś i tez nie było CIe jakis czas :obrazic: Kamilko wszystkiego dobrego :multi: :calus: Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ty tez się wakacjowałaś i tez nie było CIe jakis czas :obrazic: Ale nie dwa tygodnie :shake: Quote
drzalka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witamy,,, kiedy nast. spacerek oranizujemy ? Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Może tym razem na Słocinie tak jak dzisiaj? 8) Quote
drzalka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Mam nadzieje ze jestesmy zaproszone na spacerek ?:cool3: Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Paulina pytanie :eviltong:, my nie musimy byc zapraszane zeby czuc sie mile widziane :diabloti: Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Na Słocinę? No pewnie multi: Wiecie ile tam jest pól? Sama się dzisiaj przekonałam - zero ludzi, pusta przestrzeń (oprócz traw etc) i potoczek :D Czego chcieć więcej? Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='psiulka'] i potoczek :D Czego chcieć więcej? jaki potoczek? :cool3: Rosolak molgby poplywac?! :loveu: Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A to takie malutkie :p Gonia wstawi zdjęcia wieczorem ;) Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='psiulka']A to takie malutkie :p Gonia wstawi zdjęcia wieczorem ;) ee to lipa, w takim razie jedziemy na baranowke :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ewa_17 napisał(a):ee to lipa, w takim razie jedziemy na baranowke :eviltong: No kurde powinnysmy ze soba zabrac jakis basenik i byloby na zaś, dużo wody i od razu czysciutko :eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a gdzie foteczki rudej lisiczki:cool3::cool3: Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ty ksieciuniowa Pancia, ja Was wczoraj z ranca widzialam jak skakaliscie po scenie ale sie do nas nie przyznalas :mad: Quote
Cambel&Megi Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='psiulka']A to nie był problem, dobrze mi tak, to nauczka za to że zapomniałam :shake: Ciota! Głupia ze mnie ciota zawaliłam :shake: To mi nie chodzi, wali się już całkiem.. Pffff goop jesteś :shake: Ej bo się obrażę, jak tak bedziesz mówić :roll: Ale to nie tylko od Ciebie wiadomości nie dostaję nieraz... :roll: [quote name=':: FiGa ::']Ty tez się wakacjowałaś i tez nie było CIe jakis czas :obrazic: Kamilko wszystkiego dobrego :multi: :calus: Dzienkujem :oops: [quote name='g_o_n_i_a']Cambelku jak tak kukurydza? :evil_lol: :evil_lol: Gotuje się? Buahaha jeszcze nie :eviltong: [quote name='psiulka']Może tym razem na Słocinie tak jak dzisiaj? 8) Ja sie tam więcej nie piszę, zero cienia, a ja cała spieczona, czerwone ramiona :evil_lol: [quote name='Rosolakowa']ee to lipa, w takim razie jedziemy na baranowke :eviltong: Nie radzę, już lepsze to na Słocinie, chociaż pływać się nie da.... :eviltong: Na baranówce to gnój jakiś, nie jeziorko :lol: [quote name='Iwona1984']a gdzie foteczki rudej lisiczki:cool3::cool3: 4 strony wczesniej :evil_lol: Quote
drzalka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Na baranówke, a co na słocienie jest jeziorko ?? Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 drzalka napisał(a):Na baranówke, a co na słocienie jest jeziorko ?? jedna mala kaluza a nie jeziorko, psiula tylko nadziei narobila o!! :diabloti::eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Cambel napisał(a): Buahaha jeszcze nie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Wiesz jakbys kiedyś cierpiała na głód to daj znać - znow sie zapuscimy w pola w poszukiwaniu kukurydzy :evil_lol: Na Słocinie jest potok w którym Aza zazywała kąpieli brzuszka, więcej się nie zmieściło :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Na Słocinie jest potok w którym Aza zazywała kąpieli brzuszka, więcej się nie zmieściło :evil_lol: dawaj fotke :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Dzisiejszy Megusek ^^ http://pl.youtube.com/watch?v=ycjCZx7reHc Quote
g_o_n_i_a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Potoczek jest Azie "po kostki", ale dała rade zrobić na nim (albo w nim :evil_lol:) żabę :evil_lol: Kamila - sorki za off'a Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Dzisiejszy Megusek ^^ http://pl.youtube.com/watch?v=ycjCZx7reHcRozkoszne stworzonko :loveu::loveu: Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Cambel']Pffff goop jesteś :shake: Ej bo się obrażę, jak tak bedziesz mówić :roll: Ale to nie tylko od Ciebie wiadomości nie dostaję nieraz... :roll: Ja sie tam więcej nie piszę, zero cienia, a ja cała spieczona, czerwone ramiona :evil_lol: Nie radzę, już lepsze to na Słocinie, chociaż pływać się nie da.... :eviltong: Na baranówce to gnój jakiś, nie jeziorko :lol: Nie :modla: Ale to prawda :-( Piszesz piszesz, już ja Cię zaciągne :evil_lol: Dobre :lol: [quote name='Ewa_17']jedna mala kaluza a nie jeziorko, psiula tylko nadziei narobila o!! :diabloti::eviltong: Wypraszam sobie :obrazic: Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 psiula cos Ty z byka kobito spadla?! :diabloti: i to ma byc POTOCZEK?! :megagrin::x Quote
Recommended Posts