Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihihih boski Rojek [url]http://i27.tinypic.com/2jcg77m.jpg[/url] :loveu: jak mu poszło? z tego co wiem to dobry z niego zawodnik :cool3: szkoda z jednej strony, że belgi tak w Polsce se nie mogą :eviltong: ale z drugiej strony, nie wiedziałabym naprawdę co mam robić z tą swoją suczą :evil_lol:

Widze, ze i Meguś trzyma się super :loveu:

Posted

hmm, szkoła jeszcze nie, póki co - jest ok :lol:
ale przez ostatnie dni byłam zaabsorbowana MPPT (w ostatniej chwili fotograf nam się rozchorował i mnie przypadła ta funkcja)
[URL="http://cambel.pl/mppt/index.html"]Mistrzostwa Polski Psów Towarzyszących - Rzeszów, 13.09.2009[/URL]

nie przerywając przy tym gnębienia biednej małej rudej lisiczki treningami..:cool1: :grins:

Posted

zdjęcia z MPPT są boskie! gratuluję!

PS. czy ten psiak [url]http://cambel.pl/mppt/173.jpg[/url] to czarna malina???????? jeśli tak to powiem szczerze, ze w Polsce jeszcze czarnej maliny nie widziałam, a jeśli to onek jakiś to powiem, ze jest piękny jak na onka :P

Posted

[quote name='Cerber']zdjęcia z MPPT są boskie! gratuluję!

PS. czy ten psiak [URL]http://cambel.pl/mppt/173.jpg[/URL] to czarna malina???????? jeśli tak to powiem szczerze, ze w Polsce jeszcze czarnej maliny nie widziałam, a jeśli to onek jakiś to powiem, ze jest piękny jak na onka :P[/quote]
Wydaje mi się, że to nie jest głowa maliniaka... ale tak mi się tylko wydaje...:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wydaje mi się, że to nie jest głowa maliniaka... ale tak mi się tylko wydaje...:lol:

Pzdr.[/quote]

[quote name='Cambel&Megi'][B]Cerber[/B], to czarna ONeczka, PRETTY Traho, swoją drogą, właśnie ona baaardzo mi się spodobała, chyba wręcz się zakochałam :oops: :loveu:[/quote]

też tak myślałam, ale zmyliła mnie troszkę budowa... ale patrząc na fotki jak chodzi przy nodze to stwierdziłam, ze być malina to nie może chociażby patrząc na wielkość i gabaryty :p niemniej jednak miałam trochę wątpliwości. Nie ukrywam, ze jak zobaczyłam czarną malinę kiedyś to się normalnie zakochałam :loveu:

Posted

[B]Cerber[/B], czarna malina? :o maliny z b. ciemnym nalotem widziałam, ale czarna... fenomenalnie musi wyglądać :loveu:

Zaraz wyjeżdżamy do Lublina (a dokładniej do Pliszczyna k. Lublina) na zawody obedience. Trzymajcie kciuki !!! :lol:

Posted

[quote name='Cambel&Megi'][B]Cerber[/B], czarna malina? :o maliny z b. ciemnym nalotem widziałam, ale czarna... fenomenalnie musi wyglądać :loveu:

Zaraz wyjeżdżamy do Lublina (a dokładniej do Pliszczyna k. Lublina) na zawody obedience. Trzymajcie kciuki !!! :lol:[/quote]

tak. Z tego co pamiętam to gronek był krzyżowany z maliniakiem i wyszło kilka malin i kilka gronków normalnego koloru, ale w tym też hybryda z krótką, czarną sierścią z wyglądu przypominającą maliniaka, a z koloru gronka :) pies jest wykluczony ze względu na kolor z hodowli.

a to on
[URL="http://www.working-dog.eu/dogs-details/109937/Voodoo-%28Gomez"]Voodoo (Gomez) - Working-Dog.eu[/URL]

a kciuki już wczoraj zaciśnięte ;)

Posted

[quote name='Cambel&Megi'][B]Cerber[/B], czarna malina? :o maliny z b. ciemnym nalotem widziałam, ale czarna... fenomenalnie musi wyglądać :loveu:
Zaraz wyjeżdżamy do Lublina (a dokładniej do Pliszczyna k. Lublina) na zawody obedience. Trzymajcie kciuki !!! :lol:[/quote]
Trzymamy, trzymamy...
Nie zapomnij aparatu....:lol: No i Megi...:diabloti:

Pzdr.

Posted

Widze że chyba nie zdążyłam. Zobaczyłam Cambel&Megi na liście startowej, skojarzyłam z forum i chciałam się może umówić na jakiś spacer kundlowy po zawodach :razz: Złapie ją na miejscu :eviltong:

Posted

[B]Cerber[/B], cudoo :o :loveu:

[B]aghnetka[/B], dziękuję za fotkę TEGO CZEGOŚ (osiołka) :evil_lol: miło było Was poznać!!! :)

uff przed godziną wróciłyśmy, to Wasze kciuki chyba pomogły! :)
znowu (tak jak w Rzeszowie), miałyśmy numer startowy 2, czyli taki optymalny, najwygodniej jednak jest mieć start szybko za sobą. :lol:
Uzyskałyśmy 92,5pkt / 100 i tak jak napisała Iwona, lokata 6 na 9 startujących psów. Ogółem poziom zerówki był wysoki, co również podkreślił sędzia, nota bene wymagający, tym bardziej jestem usatysfakcjonowana naszym wynikiem. :multi:
Co do pracy Megi, generalnie w porządku, totalnie zaskoczyła mnie swoimi błędami, akurat tego bym się nie spodziewała - krzywe warowania (w zasadzie do tej pory nie miały miejsca...), odwołanie, które akurat ma bardzo ładne, dynamiczne, tu dynamiczne było do połowy, potem coś hmmm wywęszyła - nie wróciła najkrótszą drogą, tylko robiąc łuk,
no i ten kontakt, też jeszcze nie do końca taki jaki powinien być
ok, już nie narzekam :lol:, bo tak ogółem patrząc na nasz występ, to jestem bardzo zadowolona!!!

otrzymałyśmy jeszcze nagrodę (którą to, właściwie siatkę z nagrodami, jak się okazało gdzieś zgubiłam :placz:), wyróżnienie dla MIXa, a także Meg została Najmniejszym Psem Zawodów! :lol:

zdjęć kilka mam, ale już dziś nie mam siły nawet patrzeć w stronę aparatu..:lol:

no, teraz mamy całe 5 dni "luzu", potem w sobotę - egzamin PT, a w niedzielę jedziemy do Rybnika na turniej PT - chyba ostatni na obecnym regulaminie, a zarazem nasz pierwszy.:)

Posted

[quote name='agnethka']dzisiaj w Pliszczynie widziałam TAKIE COŚ :evil_lol:[/quote]
Eeeee, Megi i tak ładniejsza...;):evil_lol:

[quote name='Cambel&Megi']
uff przed godziną wróciłyśmy, to Wasze kciuki chyba pomogły! :)
znowu (tak jak w Rzeszowie), miałyśmy numer startowy 2, czyli taki optymalny, najwygodniej jednak jest mieć start szybko za sobą. :lol:
Uzyskałyśmy 92,5pkt / 100 i tak jak napisała Iwona, lokata 6 na 9 startujących psów. Ogółem poziom zerówki był wysoki, co również podkreślił sędzia, nota bene wymagający, tym bardziej jestem usatysfakcjonowana naszym wynikiem. :multi:
Co do pracy Megi, generalnie w porządku, totalnie zaskoczyła mnie swoimi błędami, akurat tego bym się nie spodziewała - krzywe warowania (w zasadzie do tej pory nie miały miejsca...), odwołanie, które akurat ma bardzo ładne, dynamiczne, tu dynamiczne było do połowy, potem coś hmmm wywęszyła - nie wróciła najkrótszą drogą, tylko robiąc łuk,
no i ten kontakt, też jeszcze nie do końca taki jaki powinien być
ok, już nie narzekam :lol:, bo tak ogółem patrząc na nasz występ, to jestem bardzo zadowolona!!!
otrzymałyśmy jeszcze nagrodę (którą to, właściwie siatkę z nagrodami, jak się okazało gdzieś zgubiłam :placz:), wyróżnienie dla MIXa, a także Meg została Najmniejszym Psem Zawodów! :lol:
zdjęć kilka mam, ale już dziś nie mam siły nawet patrzeć w stronę aparatu..:lol:
no, teraz mamy całe 5 dni "luzu", potem w sobotę - egzamin PT, a w niedzielę jedziemy do Rybnika na turniej PT - chyba ostatni na obecnym regulaminie, a zarazem nasz pierwszy.:)[/quote]
Brawo dla Waszego [I]team[/I]u! Jeżeli nasze kciuki pomogły, to super! Ale i tak tak dobry wynik to zasługa Twoja i Megi!
Oby następnym razem było jeszcze lepiej!
A egzamin PT macie już w kieszeni, wg mnie.:lol:

Pzdr.