Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Jaki słodki uszatek!:loveu: [url]http://hepnar.pl/images/rsgallery/display/przemysl--0072.jpg.jpg[/url] Pzdr. Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 haha terrier typu bull rzeszowski :diabloti: Quote
Cerber Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 hihihih boski Rojek [url]http://i27.tinypic.com/2jcg77m.jpg[/url] :loveu: jak mu poszło? z tego co wiem to dobry z niego zawodnik :cool3: szkoda z jednej strony, że belgi tak w Polsce se nie mogą :eviltong: ale z drugiej strony, nie wiedziałabym naprawdę co mam robić z tą swoją suczą :evil_lol: Widze, ze i Meguś trzyma się super :loveu: Quote
Paula&Goofi Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [url]http://i28.tinypic.com/jkblo0.jpg[/url] Cóż za piękność ! A twoja lisica jeszcze większa piękność <3 Pozdrawiamy! Quote
McDzik Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Super wrażenia robią zdjęcia, a na żywo pewnie to wyglądało jeszcze lepiej! :lol: Najlepsze sa te, jak pies ustawia owieczki w rządku, haha :lol: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Hej, hej, odezwijcie się! Co tak cicho? Czyżby szkoła dawała się już we znaki? pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 hmm, szkoła jeszcze nie, póki co - jest ok :lol: ale przez ostatnie dni byłam zaabsorbowana MPPT (w ostatniej chwili fotograf nam się rozchorował i mnie przypadła ta funkcja) [URL="http://cambel.pl/mppt/index.html"]Mistrzostwa Polski Psów Towarzyszących - Rzeszów, 13.09.2009[/URL] nie przerywając przy tym gnębienia biednej małej rudej lisiczki treningami..:cool1: :grins: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ajajaj! A gdzie można zobaczyć Twoje fotki z tych Mistrzostw? pzdr. Quote
Darianna Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Asiaczku, to podkreślone w poście Cambel to link ;) [URL="http://cambel.pl/mppt/index.html"]Mistrzostwa Polski Psów Towarzyszących - Rzeszów, 13.09.2009[/URL] Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Aaaaaa, w takim razie juz zaglądam. Dzieki.:lol: Pzdr. Quote
Cerber Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 zdjęcia z MPPT są boskie! gratuluję! PS. czy ten psiak [url]http://cambel.pl/mppt/173.jpg[/url] to czarna malina???????? jeśli tak to powiem szczerze, ze w Polsce jeszcze czarnej maliny nie widziałam, a jeśli to onek jakiś to powiem, ze jest piękny jak na onka :P Quote
Asiaczek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Cerber']zdjęcia z MPPT są boskie! gratuluję! PS. czy ten psiak [URL]http://cambel.pl/mppt/173.jpg[/URL] to czarna malina???????? jeśli tak to powiem szczerze, ze w Polsce jeszcze czarnej maliny nie widziałam, a jeśli to onek jakiś to powiem, ze jest piękny jak na onka :P[/quote] Wydaje mi się, że to nie jest głowa maliniaka... ale tak mi się tylko wydaje...:lol: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [B]Cerber[/B], to czarna ONeczka, PRETTY Traho, swoją drogą, właśnie ona baaardzo mi się spodobała, chyba wręcz się zakochałam :oops: :loveu: Quote
Cerber Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Asiaczek']Wydaje mi się, że to nie jest głowa maliniaka... ale tak mi się tylko wydaje...:lol: Pzdr.[/quote] [quote name='Cambel&Megi'][B]Cerber[/B], to czarna ONeczka, PRETTY Traho, swoją drogą, właśnie ona baaardzo mi się spodobała, chyba wręcz się zakochałam :oops: :loveu:[/quote] też tak myślałam, ale zmyliła mnie troszkę budowa... ale patrząc na fotki jak chodzi przy nodze to stwierdziłam, ze być malina to nie może chociażby patrząc na wielkość i gabaryty :p niemniej jednak miałam trochę wątpliwości. Nie ukrywam, ze jak zobaczyłam czarną malinę kiedyś to się normalnie zakochałam :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [B]Cerber[/B], czarna malina? :o maliny z b. ciemnym nalotem widziałam, ale czarna... fenomenalnie musi wyglądać :loveu: *** Zaraz wyjeżdżamy do Lublina (a dokładniej do Pliszczyna k. Lublina) na zawody obedience. Trzymajcie kciuki !!! :lol: Quote
Cerber Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Cambel&Megi'][B]Cerber[/B], czarna malina? :o maliny z b. ciemnym nalotem widziałam, ale czarna... fenomenalnie musi wyglądać :loveu: *** Zaraz wyjeżdżamy do Lublina (a dokładniej do Pliszczyna k. Lublina) na zawody obedience. Trzymajcie kciuki !!! :lol:[/quote] tak. Z tego co pamiętam to gronek był krzyżowany z maliniakiem i wyszło kilka malin i kilka gronków normalnego koloru, ale w tym też hybryda z krótką, czarną sierścią z wyglądu przypominającą maliniaka, a z koloru gronka :) pies jest wykluczony ze względu na kolor z hodowli. a to on [URL="http://www.working-dog.eu/dogs-details/109937/Voodoo-%28Gomez"]Voodoo (Gomez) - Working-Dog.eu[/URL] a kciuki już wczoraj zaciśnięte ;) Quote
Cerber Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ten maliniak chyba nie jest po gronku<mysli> Quote
Asiaczek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Cambel&Megi'][B]Cerber[/B], czarna malina? :o maliny z b. ciemnym nalotem widziałam, ale czarna... fenomenalnie musi wyglądać :loveu: *** Zaraz wyjeżdżamy do Lublina (a dokładniej do Pliszczyna k. Lublina) na zawody obedience. Trzymajcie kciuki !!! :lol:[/quote] Trzymamy, trzymamy... Nie zapomnij aparatu....:lol: No i Megi...:diabloti: Pzdr. Quote
AngelikaXD Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Widze że chyba nie zdążyłam. Zobaczyłam Cambel&Megi na liście startowej, skojarzyłam z forum i chciałam się może umówić na jakiś spacer kundlowy po zawodach :razz: Złapie ją na miejscu :eviltong: Quote
agnethka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [IMG]http://img30.imageshack.us/img30/7918/56574865.jpg[/IMG] dzisiaj w Pliszczynie widziałam TAKIE COŚ :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 :multi::multi::multi:dla Kamili za wspaniała prace z Megi dziś lokata 6 :p Quote
psiulka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Brawo! :) Dziś 6-te miejsce, a 'jutro' 1-sze. :) Quote
Cambel&Megi Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [B]Cerber[/B], cudoo :o :loveu: [B]aghnetka[/B], dziękuję za fotkę TEGO CZEGOŚ (osiołka) :evil_lol: miło było Was poznać!!! :) uff przed godziną wróciłyśmy, to Wasze kciuki chyba pomogły! :) znowu (tak jak w Rzeszowie), miałyśmy numer startowy 2, czyli taki optymalny, najwygodniej jednak jest mieć start szybko za sobą. :lol: Uzyskałyśmy 92,5pkt / 100 i tak jak napisała Iwona, lokata 6 na 9 startujących psów. Ogółem poziom zerówki był wysoki, co również podkreślił sędzia, nota bene wymagający, tym bardziej jestem usatysfakcjonowana naszym wynikiem. :multi: Co do pracy Megi, generalnie w porządku, totalnie zaskoczyła mnie swoimi błędami, akurat tego bym się nie spodziewała - krzywe warowania (w zasadzie do tej pory nie miały miejsca...), odwołanie, które akurat ma bardzo ładne, dynamiczne, tu dynamiczne było do połowy, potem coś hmmm wywęszyła - nie wróciła najkrótszą drogą, tylko robiąc łuk, no i ten kontakt, też jeszcze nie do końca taki jaki powinien być ok, już nie narzekam :lol:, bo tak ogółem patrząc na nasz występ, to jestem bardzo zadowolona!!! otrzymałyśmy jeszcze nagrodę (którą to, właściwie siatkę z nagrodami, jak się okazało gdzieś zgubiłam :placz:), wyróżnienie dla MIXa, a także Meg została Najmniejszym Psem Zawodów! :lol: zdjęć kilka mam, ale już dziś nie mam siły nawet patrzeć w stronę aparatu..:lol: no, teraz mamy całe 5 dni "luzu", potem w sobotę - egzamin PT, a w niedzielę jedziemy do Rybnika na turniej PT - chyba ostatni na obecnym regulaminie, a zarazem nasz pierwszy.:) Quote
Cerber Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Kochana gratuluję wyniku!!! i przede wszystkim pracy :) oby tak dalej :multi::p Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='agnethka']dzisiaj w Pliszczynie widziałam TAKIE COŚ :evil_lol:[/quote] Eeeee, Megi i tak ładniejsza...;):evil_lol: [quote name='Cambel&Megi'] uff przed godziną wróciłyśmy, to Wasze kciuki chyba pomogły! :) znowu (tak jak w Rzeszowie), miałyśmy numer startowy 2, czyli taki optymalny, najwygodniej jednak jest mieć start szybko za sobą. :lol: Uzyskałyśmy 92,5pkt / 100 i tak jak napisała Iwona, lokata 6 na 9 startujących psów. Ogółem poziom zerówki był wysoki, co również podkreślił sędzia, nota bene wymagający, tym bardziej jestem usatysfakcjonowana naszym wynikiem. :multi: Co do pracy Megi, generalnie w porządku, totalnie zaskoczyła mnie swoimi błędami, akurat tego bym się nie spodziewała - krzywe warowania (w zasadzie do tej pory nie miały miejsca...), odwołanie, które akurat ma bardzo ładne, dynamiczne, tu dynamiczne było do połowy, potem coś hmmm wywęszyła - nie wróciła najkrótszą drogą, tylko robiąc łuk, no i ten kontakt, też jeszcze nie do końca taki jaki powinien być ok, już nie narzekam :lol:, bo tak ogółem patrząc na nasz występ, to jestem bardzo zadowolona!!! otrzymałyśmy jeszcze nagrodę (którą to, właściwie siatkę z nagrodami, jak się okazało gdzieś zgubiłam :placz:), wyróżnienie dla MIXa, a także Meg została Najmniejszym Psem Zawodów! :lol: zdjęć kilka mam, ale już dziś nie mam siły nawet patrzeć w stronę aparatu..:lol: no, teraz mamy całe 5 dni "luzu", potem w sobotę - egzamin PT, a w niedzielę jedziemy do Rybnika na turniej PT - chyba ostatni na obecnym regulaminie, a zarazem nasz pierwszy.:)[/quote] Brawo dla Waszego [I]team[/I]u! Jeżeli nasze kciuki pomogły, to super! Ale i tak tak dobry wynik to zasługa Twoja i Megi! Oby następnym razem było jeszcze lepiej! A egzamin PT macie już w kieszeni, wg mnie.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts